HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

2020.03.27. 10:48 :: lowoa

Az ítélő Isten

 

2015. 03. 27, Péntek

Két szeráf angyal kísérte el a Mennyei Atyát egy helyre, ahol az Ő Szent Jogara található. Amikor Isten a kezébe vette a jogart, azt mondta: „E jogar jelképezi az Én hatalmamat minden nép fölött és igazságosságomat, amelyet azokkal szemben alkalmazok, akik megsértik Szent Nevemet és minden művemet, amit végtelen szeretetemből alkottam.

Szeretett Fiam minden fájdalmát és szomorúságát látom olyan lelkek miatt, akik felül akarnak kerekedni minden emberen és bűneik megbánása nélkül élnek. A hatalom iránti vágy az ember vesztét okozza, de még súlyosabb az, amikor valaki gőgjében Luciferhez hasonlóan istenné akar válni. Ti, angyalaim Velem együtt láthatjátok, hogy az emberiség milyen irányba halad. Atyai szívem számtalanszor megsebződik attól, hogy a bűn mennyi ember halálát okozza. Nemsokára elérkezik az Én időm, és elküldöm Szent Fiamat másodszor is a Földre, hogy a világot megtisztítsa mindattól, aminek semmi köze nincs Hozzám. A szorongattatás sok véráldozatot fog magával hozni, ugyanakkor egyre több embernek meg fog nyílni a szeme az igazságra. Ó, mennyire vágyódom azután, hogy lehulljon szemükről a fátyol. De nem feledkezek meg választottaimról sem, akik az Én oldalamon állnak és viszont szeretnek. Bizony mondok nekik, hogy fényes jövő áll előttük, és boldogságuk eléri a tökéletességet. Mielőtt igazságom időszaka megvalósul a Földön, előtte minden választottamnak elküldöm felhívásomat. Ez a felhívás arra szólítja őket, hogy készüljenek fel és másokat is figyelmeztessenek.”

A Mennyei Atya felhívása úgy történt, hogy a Szűzanyával minden nemzet fölött megálltak és közben az Atya jogarát háromszor a Földhöz verte, amelynek hangját minden ember valamiképpen érzékelte. Az utolsó nemzet Magyarország volt, és a Szűzanya elvezette a Mennyei Atyát a Szent Koronához. Isten megengedte nekem, hogy az Ő szemével lássam, hogy eddig hány ember tette meg a napokban a felajánlást Édesanyánknak, mint a Világ Győzedelmes Királynőjének. Majd szomorúan az Atya így szólt: „Keveslem a felajánlásokat, még több magyartól várom, hogy tegyék meg ezt a lépést nemzetük érdekében. A papok is csatlakozzanak hozzájuk, mert felajánlásuk értékesebb, mint a híveké. Ha megteszik, akkor sok püspök és pap részesül az Én irgalmamban és elkerülik a halált. Mert Szentlelkem eljövetelekor nemcsak kegyelmet oszt szét, hanem ítéletet is. Egyházam klérus tagjait előbb fogom felelősségre vonni, mint a világ vezetőit. Ugyanis ők tisztában vannak Szent Fiam tanításával, és tudják mit vár Szentlelkem tőlük. Az angyalok ismertek Engem, hiszen színről színre láttak, és amikor Ellenem döntöttek az örök sötétségbe zuhantak. Ti gyermekeim, még megváltoztathatjátok döntéseteket, de amikor eljön számotokra a különítélet, onnantól kezdve csakis szabad akaratotokra lesztek utalva és a Földön eltékozolt vagy kegyelemben teljes életetekre. Imádkozzatok a papságért, hogy felismerjék a lehetőséget és ne elutasítsák!”

Amikor egy pap megteszi a felajánlást a Szent Korona előtt, vagy szentmisében gondolatban a Szent Korona elé képzeli magát, akkor a Mennyei Atya áldásainak sokaságát küldi Magyarország felé, és megtöri az átkokat, amely mögött a Sátán áll. Az átkok hozzák a magyarokra a legtöbb büntetést, hiszen általa olyan pecsétek nyílnak fel a pokolban, melynek következtében a legerősebb démonok szállják meg hazánkat, de különösképpen a családokat. Az áldás Isten fénye, amit a gonosz lelkek nem bírnak elviselni és ezért kénytelenek visszamenni a pokolba.

Mária Magdolna

http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/931-az-itelo-isten

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr517327954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása