HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.11.08. 09:53 :: lowoa

2013. november 8. itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…

 

Drága gyermekeim! Eltaposom a kígyót. Most jövök vissza dicsőségemben. Most jött el az ideje, hogy rendet teremtsek a világban. Jönnek még szomorúbb napok is, amikor egy időre bezárják templomaimat felújítás, restauráció címén. Kidobnak Engem a tabernákulummal. Eltávolítják a gyóntatószékeket. Azt mondják majd, hogy elég a közös bűnvallás. Bánat és erős fogadás nem kell. Nagyon sok lelket el fog ragadni a sátán. Mindazok, akiknek eddig nem volt fontos, hogy megismerjenek Engem és Evangéliumomat, már csak tévtanítást fognak hallani. Mindazok, akik elvetik üzeneteimet, amelyeket rajtatok, prófétáimon keresztül adok, vakok lesznek, mert elzárják magukat az Én igazságomtól. Ezek mind be fognak hódolni a sátánnak, és az ő szolgáinak. Mindaz, aki a fenevadat és a kígyót fogja imádni keresztemen, amelyen Én már nem leszek, örökre a fenevad és a kígyó martalékai lesznek, és az örök tűzben fognak szenvedni. 

Drága gyermekeim! Nagyon szomorú az Én lelkem! Gyászolom és siratom mindazon gyermekemet, akikért drága Szent Vérem kiontása hiábavaló volt. De nem tudok mit tenni. Szabad akaratot és értelmet kaptatok Atyámtól, és Én ezt a legmesszebb menőkig tiszteletben tartom. Ezért van pokol és tisztítótűz, amelyeket az emberek bűnei hoztak létre. 

Gyermekeim! Újra mondom: ne higgyetek a sátánnak és csatlósainak! Ne kövessétek őket! Csak Engem, az élő Istent imádjatok, Aki meghaltam értetek, és feltámadtam, hogy örök életet adjak nektek. Én vagyok a feltámadás és az élet. Aki Bennem hisz, ha meghal is élni fog. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.” 

Szentírási megerősítés: Márk 14, 34: „Halálosan szomorú a lelkem, mondta nekik, várjatok itt és virrasszatok.” Jézus halálfélelme.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr226214529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása