HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.11.20. 10:16 :: lowoa

2013. november 20. Szentségimádáson Jézus…

„Drága gyermekeim! Most, amikor még itt vagyok köztetek, örüljetek és ujjongjatok, és jöjjetek minél gyakrabban, naponta Szentmisére, hogy tápláljam lelketeket az örök élet kenyerével és borával, drága Szent Testemmel és Véremmel. Mérhetetlen nagy az Én fájdalmam azért, amit most előkészítenek, és amit hamarosan véghez is visznek, hogy eltörlik az átváltoztatást. A kenyér nem lesz többé az Én drága Szent Testem, és a bor sem lesz többé az Én értetek kiontott Vérem.

Gyermekeim, készüljetek! Soha nem látott botrányt készítenek elő. Én már a keresztről is le fogok kerülni. A helyembe az őskígyót, a sátánt teszik, és az előtt fognak térdet hajtani. Helyettem őt imádják, és megparancsolják népemnek, hogy ők is ugyanezt tegyék.

Gyermekeim! Én most újraszenvedem rettenetes haláltusámat a kereszten, elveszett gyermekeim miatt, akiket tömegestől taszít ellenfelem a pokolba. Imádkozzatok! Imádkozzatok! Imádkozzatok, hogy ne kövessék gyermekeim a sátánt, hogy legyen erejük szembe szállni vele, a Belém vetett hitükkel és bizalmukkal. Mondom nektek: mindazok, akik csak egyszer is leborulva imádják a fenevadat, már eladták a lelküket neki, és nem menekülhetnek a markából.

Gyermekeim! Vérkönnyeket sírok az örökre elveszett lelkek tömege miatt. Halálosan szomorú a Lelkem! Hiába adom évek óta üzeneteimet kiválasztott prófétáimon keresztül, amelyek nagy része már most, a szemetek láttára beteljesül, mégis csak kevesen ismerik, és nem kamatoztatják a saját és mások lelke üdvére.

Kicsinyeim! Az idő lejár. Hamarosan visszajövök dicsőségemben, és elsöpröm szám leheletével az antikrisztust, és minden gonosz erőt megsemmisítek. Elhozom az ezer éves béke uralmát. Csak azt fájlalom, hogy nagyon sokan fognak áldozatul esni a sátánnak, és örökre el fognak veszni. Kérlek titeket: hirdessétek üzeneteimet mindenkinek, akikkel csak találkoztok! Ezt mondjátok nekik: soha ne imádjátok a fenevadat, és ne álljatok szóba vele, mert az örök kárhozatba taszít! Egyedül a Szentháromságos egy Istent imádjátok, és szüntelen imádkozzatok lelketek örök üdvösségéért, és az összes lélek megmentéséért! Ha ezt teszitek, még sok lelket megmenthettek.

Gyermekeim! A legsötétebb éjszaka ereszkedik le most az egész világra. A gonosz szellemi démonoktól és hordáktól feketéllik az ég és a föld. Ha látnátok, belehalnátok, olyan félelmetes.

Kicsinyeim! Higgyetek Nekem! Fogadjátok meg figyelmeztetéseimet! Ne álljatok szóba a kígyóval, mert a lelketek örök vesztét okozza! Nagyon ravasz, de borzasztóan rút. Nagyon intelligens, de rettenetesen gonosz. Gyertek Hozzám! Jöjjetek be irgalmas Szívembe! Szívem nyitva áll mindazok előtt, akik kérik Tőlem az üdvösséget. Hisz értetek ontottam ki drága Szent Véremet, és haltam kínhalált. Jöjjetek Hozzám, hogy megmentselek benneteket! Elepedek a vágytól, hogy üdvözüljetek! Megáldalak benneteket megerősítő áldásommal, Szívem túlcsorduló szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottai! Most hozzátok szólok, akik hagyjátok magatokat Általam üdvözíteni, és együttműködtök kegyelmemmel. Készüljetek, mert most nagy próbatétel előtt álltok! A véreteket fogják kiontani Értem. A sátán gőgje nem tudja elviselni, hogy rajta kívül mást imádjatok, és csatlósait arra kényszeríti, hogy mindazokat, akik hűségesen kitartanak Mellettem, és a rejtekben Engem imádnak, megtizedelje, és ha lehetséges lenne, mindnyájatokat megsemmisítse.

Drága kicsinyeim! Ne féljetek tőle! Tartsatok ki Mellettem mindhalálig, még véretek kiontása árán is! Én olyan erőt és lángoló szeretetet adok a szívetekbe Irántam, az élő Isten iránt, hogy semmibe veszitek fenyegetéseiket, és magát a halált is. Olyan vágyat adok a szívetekbe Szent Színem látására, hogy azért fogtok Hozzám imádkozni, hogy vértanúk lehessetek Isten nagyobb dicsőségére, és lelketek örök üdvére. Én megadom nektek ezt a kegyelmet, mert ezt a vágyat is Én ültetem bele a szívetekbe. Készüljetek! Soha nem látott üldözésben lesz részetek. De ti soha ne féljetek! Jutalmatok nagy lesz a mennyben. Fogadjátok megerősítő áldásomat az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítések: 2 Péter 3, 9: „Az Úr nem késik ígéretét teljesíteni…” Márk 12, 5: (A gyilkos szőlőművesek) a szolgákat megölték.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr556214485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása