HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.08.05. 07:19 :: lowoa

2011. augusztus 5. Szentségimádáson Jézus: „Drága kislányom! Nagy események előtt álltok. Hamarosan megtörténik a nagy figyelmeztetés. A történelem folyamán még soha nem volt ilyen, és nem is lesz, ami most következik. A Szentlélek kiárad minden egyes emberre külön-külön. Sok lesz a halott. Ezek azok a súlyos bűnben élő emberek, akik belehalnak a sokkba, a rémületbe, hogy mi vár rájuk egy egész örökkévalóságon át. Meglátják ugyanis a poklot, mint életük végállomását, ahol mindörökké fognak szenvedni. Imádkozzatok! Imádkozzatok! Imádkozzatok, a szegény bűnösökért! Imáitokkal még sok lelket mentetek meg. Ha még a nagy figyelmeztetés előtt megtérnek, nem lesz számukra olyan nehéz a lelkük meglátása. De ha nem, úgy nagyon meg lesznek rémülve.

 

Drága kislányom! Ajánlj fel magadért minden teljes búcsút, és minden Szentmisét, mert ezek lesznek halálod óráján a te erőforrásaid. Most azt kérem, hogy magadért is imádkozz! Nemsokára kiszólítalak a testedből, és egy soha nem látott boldog országba viszlek, a mennybe. Már most örülj nagyon, mert kegyelmemből életszentségben éltél, és élsz. Az idő közel. Élj szüntelen készenlétben! Kérd magadra a végső állhatatosság és a jó halál kegyelmét! Az idő rövid. A rejtekben már minden elő van készítve. Hamarosan ellenetek szegülnek, és rátok támadnak, és ti nem tanúsítotok ellenállást. Sok vértanúm lesz.

 

Az emberiség 2/3-a kipusztul. Utána egy új világ következik. Ez a szeretet és a béke korszaka lesz.  megmaradt sarj kihajt, és dús lombokat, ágakat hajt. Népemet újra fogják misszionálni. Akkor mindenki katolikus lesz. Engem fognak a középpontba állítani és imádni. Papjaim és híveim együtt fognak dicsőíteni és imádni Engem a legméltóságosabb Oltáriszentségben. Olyan lesz ez, mint az első keresztények korában. Az emberek egyszerűségben és szegénységben fognak élni, de nem lesz közöttük nélkülöző, mert segíteni fogják egymást. Készüljetek! Készítsétek a lelketeket! Járuljatok a bűnbánat szentségéhez! Aki áll, az vigyázzon, hogy el ne essen! Egyétek gyakran az Én Testemet, és igyátok az Én Véremet! Szent Testem és Vérem a ti védőpajzsotok, és erőforrásotok a sátán ellen. Így védelek meg benneteket a csalótól, a gonosztól. Kérjétek szüntelenül a tisztán látás kegyelmét, hogy ne tudjon félrevezetni benneteket a sátán! Csak Bennem bízzatok! Csak az Evangéliumban higgyetek! Aki Bennem bízik, meg nem szégyenül. Én olyan ékes szólást adok nektek, hogy üldözőitek nem tudnak ellenállni veletek szemben. Éljetek szüntelen készenlétben, mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát! Tegyétek a jót, különösen hittestvéreitekkel! Erre áldalak meg titeket gyermekeim, Szívem túlcsorduló szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr926214871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása