Iszlám veszedelem.
2016. 08. 07, Vasárnap

Jézus lélekben elvitt engem a Mennyországba, és egy homokórát mutatott, melyet az angyalok sírva vettek körül. Az egyik angyal így szólt: „Óvva intünk titeket, hogy megismerjétek Isten szent haragját. Az idő nemsokára lejár, és az emberiségnek szembesülnie kell a büntetéssel. A bűnök következménye a büntetés, amit nem tudtok elkerülni csak bűnbánattal, imával és megtéréssel. Eddig a bűnös emberek nyugalomban és biztonságban élhettek ragaszkodva a földi javaikhoz, ám most minden megváltozik. Boldogok azok, akik az Úrban bíznak, mert ők nem vesznek el.”

A homokóra tetején egy kelyhet láttam, ez a kehely betelt és az Úr drágalátos szent vére végig folyt egészen a Földig. Aztán a homokóra alján egy évszámot vettem észre 2017, ekkor Jézus azt mondta: „A 2017-es év vízválasztó lesz nemcsak a világ, hanem minden vallás számára is, elsősorban a kereszténységnek. Jaj azoknak, akiknek szíve nem hozzám ragaszkodik, hanem a világhoz, mert ők elvesznek. Az örök élet mindent felülmúl, ami a világon van. Lelketeket egyedül csak Isten töltheti be teljesen. Ne féljetek, akik hűségesek vagytok Hozzám, minden kegyelemben és gondviselésben részesedni fogtok.” Az Üdvözítő előtt megállt a négy lovas a Jelenések könyvéből (Jel 6, 1-8), akik már végigvonultak több földrészen, most Európa következett. Az Úr akarata által ezek a lovasok körbejárták Európa országait is.
Később a Megváltó számtalan római katolikus templom elé vezetett, és fájdalommal néztem, hogy templomok tornyairól leszedték a kereszteket és a templomokon belül már nem volt semmi. Mielőtt bementünk az egyik templomba, láttam, hogy a városokból és falvakból az emberek kivándorolnak, és a hegyekbe menekülnek. Ennek az volt az oka, hogy migránsok sokasága elvette az otthonaikat és üldözték mindazokat, akik nem térnek át az ő vallásukra. A templomon belül iszlám szertartás zajlott, és hallottam, ahogyan Allahhoz imádkoztak. Ez a többi templommal is megtörtént. Láttam, hogy a migránsok olyanok, mint a sáskák. Mindent elfoglalnak, mindent felemésztenek, de maguknak nem fognak termelni. Ennek az volt a következménye, hogy kitört az éhínség és egyre több járvány terjedt el nemcsak az emberek, hanem az állatok között is. Jézus azt mondta: „Európa hamarosan képtelenné fog válni arra, hogy ennyi embert ellásson. Megkérdeztem Jézustól, hogy jónak látja-e hazánkban az ősszel történő népszavazást, és Ő ezt válaszolta: „Gyermekem, Én és Édesanyám támogatjuk ezt a népszavazást, hiszen tudjuk, hogy mögötte tiszta szándékok vannak. Különösen örülök annak, hogy vezetőtök mindent megtesz azért, hogy hazátokat ne tiporja el a számtalan iszlám vallású ember. Az égiek támogatják őt, és ugyanezt a példát kövesse minden magyar ember. A szavazással döntést hoztok Magyarország sorsáról. Nyújtsatok méltó példát a többi nemzetnek! Az Európai Unió olyan intézmény, amely bár hatalmon van, mégsem az emberek javát képviseli. Nemsokára megdől a rendszere, mivel az ördög áll mögötte és az ő hatalma csak ideiglenes. Hogy mi lesz hazátokkal, az a ti hiteteken és imáitokon fog múlni. Édesanyám sosem hagy el titeket. Imádkozzatok hozzá úgy, miként elődjeitek is tették.”
Mária Magdolna




http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/1120-iszlam-veszedelem