HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.08.08. 06:57 :: lowoa

2015. augusztus 8. Itthon a kegyelemórájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Az idő nagyon rövid. Készüljetek! Mindenki éljen halálra készen! Mert amikor azt mondogatják: béke és biztonság, akkor csap le rátok a háború. Meg van írva: nemzet, nemzet ellen támad.
Gyermekeim! Mindez a sátán műve. Ellenfelem ülteti a szívetekbe a gyűlöletet, a viszálykodást, az öldöklést, a gyilkolást. Mindez azért van, mert nem kell az Isten. Tele vagytok kapzsisággal, elégedetlenséggel, uralkodással. Azt hiszitek, hogy ti vagytok az Isten. Pedig meghaltok. Mindent itt hagytok. De a cselekedeteiteket magatokkal hozzátok az ítéletre. Térjetek meg, amíg még nem késő! Mert ha bűnben haltok meg, örökké ugyanazt a szenvedést fogjátok visszakapni, amit másoknak okoztatok. Vigyázzatok! Előre megmondtam nektek! Az Isten Én vagyok. Magamra vettem a ti bűneiteket. Nézzetek Rám, a keresztre, mennyit szenvedtem érte! Ne higgyétek, hogy ti megússzátok! Nektek is meg kell szenvedni bűneitekért. Ha megbánjátok, akkor csak a tisztítótűzben. De ha nem, akkor örökké a pokol tüzében. Tartsátok nagy kegyelemnek, hogy figyelmeztetlek benneteket! Mindezt azért teszem, mert szeretlek benneteket, és nem akarom, hogy csak egy is elvesszen közületek. Térjetek meg még ma! Gyónjátok meg bűneiteket! Csak Nekem, Megváltó Isteneteknek szolgáljatok úgy, hogy megtartjátok törvényeimet, hogy szeretetben éltek. Akkor megtöltöm szíveteket az Én békémmel, és az Én szeretetemmel. Ez a boldogság titka. Ez a mennyország előszobája. Ez az örök élet, amely már itt a földön kezdődik el. Ti, akik olvassátok szavam, imádkozzatok ellenségeitekért és a bűnösökért, akik a sátán csapdájában vergődnek. Hittel teli imáitokra csodákat teszek. Megtérítem ezeket a bűnösöket. Megajándékozom őket a hit kegyelmével. Fogadjátok áldásomat, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítések: 1 Péter 3, 8-12: „…Forduljon el a rossztól, tegye a jót…”
1 Tim. 6, 3: „Krisztus üdvös szavai”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr146213951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása