HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.08.22. 07:44 :: lowoa

 

2011. augusztus 22. Szentségimádáson Jézus: „Drága kislányom! Az idő rövid. Élj szüntelen készenlétben! Ne bírálj senkit sem! Szeress mindenkit kivétel nélkül! Neked csak szeretni szabad. Tudod, mit jelent a készenlét? Állandó szeretetet. Lángolást Isten iránt, és önzetlen, tiszta, önfeláldozó szeretetet a felebarát iránt. Megadom neked ezt a nagy kegyelmet, ha együttműködsz Velem, Isteni Megváltóddal. Az idő rövid. Addig tedd a jót, szeress és engesztelj, ameddig teheted. Hamarosan olyan napra virradtok, amilyenre senki sem számít közületek. Ez a nap az Isteni igazságosság napja, az ítélet napja lesz. Ezért mondom: térjetek meg! Éljetek szüntelen készenlétben! Atyám már nem tudja tovább nézni a bűnösök gonoszságát. Már nem bírja elviselni ezt az értékvesztett, feje tetejére állított világot. Találóan írt Szent Pál erről a korszakról, mint a végső időkről: „…istenük a has, és azzal dicsekszenek, amit szégyellni kellene.” Ma a test kultuszát élik sokan, a lelkük pedig bűzlő hulla.
Kislányom! Atyám karja súlyosan fenyít. Hamarosan eljön az óra, sőt már itt is van, amikor a pénz, amiben oly nagyon bíznak, elértéktelenedik. Nem lesz termés, és nagy éhínség fog jelentkezni itt is, ott is. Az idő, a haladék lejár. Angyalaim megfújják a harsonát, és a büntetés elérkezik a földre.
Kicsinyeim! Ti, akik átadtátok az életeteket Nekem, és Atyám törvényei szerint éltek, imádkozzatok,
imádkozzatok, imádkozzatok! Atyám tiértetek tartja fenn ezt a bűnökkel teli világot. Ti vagytok a föld sója, a világ világossága. Ne rejtsétek véka alá a tanítást, amelyet Tőlem kaptatok! Hirdessétek életpéldátokkal, cselekedeteitekkel és szavaitokkal! Akár alkalmas, akár nem. Ti vagytok az Én szócsöveim. Rajtatok keresztül figyelmeztetem a bűnösöket, hogy térjenek meg. Tiáltalatok hirdetem az örömhírt: elérkezett a megváltás. Térjetek meg, és higgyetek az Evangéliumban! Ha tettekre váltjátok tanításomat, örök életetek van.
Gyermekeim! Véremen megváltott drága kicsinyeim! Járuljatok a szentségekhez! Tartsatok bűnbánatot, őszintén gyónjátok meg vétkeiteket! Papjaim által Én, az élő Krisztus, a ti Megváltótok oldozlak fel bűneitek alól benneteket. Jöjjetek a tabernákulum elé! Ott trónolok köztetek, és kiosztom Magamat nektek. Aki eszi az Én Testemet, és issza az Én Véremet, annak örök élete van. Jöjjetek Hozzám bátran! Egyétek és vegyétek! Tiértetek rendeltem a legméltóságosabb Oltáriszentséget. A ti lelketeket akarom Önmagammal táplálni. Nektek akarok örök életet adni. Gyermekeim, értsétek meg: az idő már nagyon rövid. Addig jöjjetek Hozzám, amíg még időt és alkalmat adok rá nektek! Ti, akik naponta eszitek az Én Testemet, és isszátok az Én Véremet, vállaljátok az áldozatokat testvéreitekért, hogy ledobva a bűn rabláncát, szabadok legyenek törvényeim megtartására, és a szentségek elfogadására. Nagy dolog az életszentség. Kizárólag Isten kegyelme. Nem elég akarni, igyekezni, de sokat kell imádkozni érte. Ezért kérem, hogy imádkozzatok egymásért! Erre áldalak meg titeket kicsi gyermekeim, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr566214810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása