HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.09.02. 08:44 :: lowoa

2014. szeptember 2. Szentségimádáson Jézus…

„Drága gyermekeim! Az idő itt van. Készüljetek! Esdjétek le magatokra és a világra a Szentlélek megvilágosító kegyelmét, hogy megkapjátok Tőle a tisztánlátást.

Így kérjétek:

Szentlélek Úristen kérünk, jöjj, szállj le közénk, vedd birtokba lelkünket, testünket! Vezess minket! Te cselekedj általunk! Te imádkozz bennünk! Te esdd le számunkra az üdvösségünkhöz szükséges kegyelmet kimondhatatlan szavakkal! Te ismered bensőnket, hiányosságainkat. Te Isten vagy. Te tökéletessé és szentté tudsz formálni bennünket. Kérlek, alakíts minket a Te tetszésed szerint! Átadjuk Neked lelkünket, testünket, szabad akaratunkat, egész életünket.

Szentlélek Isten jöjj! Lépj be a mi életünkbe! Szentlélek jöjj! Te működj, Te cselekedj, Te szólj általunk! Te irányítsd gondolatainkat! Tisztíts meg bennünket minden hiábavaló és bűnös gondolattól! Szabadíts meg minket bűneink béklyójától! Indíts bennünket, hogy megbánjuk és meggyónjuk minden bűnünket! A Te szereteted járja át lelkünket! Te szeresd, Te imádd bennünk a mindenkor dicsőséges Szentháromságot! Te engedelmeskedj bennünk Isten akaratának! Te szeresd általunk felebarátainkat, és mindazokat, akiket elénk hozol! Te bocsáss meg általunk minden ellenségünknek, és Te imádkozz bennünk égig érő könyörgéssel, hogy megtérjenek, és velünk együtt szentek legyenek!

Szentlélek Isten jöjj! Áraszd ki fényedet az egész világra! Világosítsd meg minden ember lelkét, még azokat is, akik nem ismernek, és ezért elvetnek Téged! Szentlélek, Te egyetlen pillanat alatt mindent meg tudsz tanítani nekünk. Add meg nekünk az Isten ismeretet, és azt, hogy teljes szívünkből szeressük és imádjuk a Legszentebb Szentháromságot, Benne Isten megtestesült Igéjét, a mi Urunkat, Jézus Krisztust, Aki Tőled fogant a Szűz méhében, Akit megszentelt, Aki megismertette velünk az Atyát, az Ő Igéjét, amely az Ő végtelen, kimondhatatlan szeretete irántunk. Aki úgy szeretett bennünket, hogy a keresztfán kiontott drága Szent Vérével mosta le a mi bűneinket, Ő, Aki soha bűnt nem követett el, hogy kiengesztelje értünk Atyánk jogos haragját. Az Ő Vére van a mi lelkünkön letörölhetetlen örök jelül. A Mennyei Atya, amikor ránk tekint, látja Szent Fiának drága Szent értünk kiontott Vérét rajtunk, és megenyhül jogos haragja. Ó, Jézus, Aki ily nagy árat fizettél értünk a keresztfán! Légy irgalmas hozzánk! Hajolj le a bűnösökhöz, ne hagyj elveszni minket, egyetlen lelket sem! Drága Szent Véredre kérünk! Ments meg minket az örök kárhozattól! Add kegyelmedet, hogy Irántad való szeretetből megbánjuk minden bűnünket! Meggyónjuk azokat, és elnyerjük bocsánatodat.

Szentlélek jöjj! Világosíts meg bennünket ezekben a zavaros időkben, amikor a sátán ezerféle módon kísért, és el akar veszíteni. Szentlélek jöjj! Légy a mi biztos pajzsunk! Te vívd meg általunk harcainkat a sátánnal!

Szentlélek jöjj, maradj mindig velünk! Vezess Jézushoz, az Ő keresztje alá, hogy drága Szent Vére borítson be minket! E Szent Vér legyen a mi védelmünk, megváltásunk záloga! Szentlélek, így vigyél fel minket az örök hazába, ahol vég nélkül fogjuk dicsőíteni és magasztalni Veled és Általad az Atyát, a teljes Szentháromságot, Aki azoknak készítette országát, akik Őt szeretik. Erre áldj meg minket Szentlélek Úristen az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr626699033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása