HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.09.07. 08:53 :: lowoa

2013. szeptember 7. Szentségimádáson Jézus…

Drága gyermekeim! Most hozzátok szólok, akik hűségesen kitartotok Mellettem. Most még több szenvedést és önmegtagadást kérek tőletek. Most fogtok Engem megvallani a világ fiai előtt, akik arra fognak kényszeríteni, hogy tagadjatok meg Engem, és helyettem a fenevadat imádjátok.

Gyermekeim! A történelem ismétlődik. Ma is a sátán ellen harcoltok, mint a történelemben bármikor. De most a pokol összes ördöge ki van engedve, mert nagyon sok a bűn. Már az égbe kiált. A bűnös emberek, akik a sátánt szolgálják, ők engedik ki az ördögöket a pokolból a földre. Ezért gyermekeim, ti még többet imádkozzatok, mert ez a végső harc, mert hamar lezárul ez a korszak. Most teljesülnek a Szentírásban leírt próféciák: nemzet-nemzet ellen támad. Háborúk lesznek itt is, ott is. Éhínség és járványok tizedelik a népeket. Földrengések, árvizek és tűz pusztít itt is, ott is. Most tisztul a föld. Mindez a sok háború és természeti katasztrófa az emberek bűneinek a következménye. Egyben figyelmeztetés, hogy ne kövessetek el bűnt, mert minden bűn büntetésért kiált. Minden bűn következménye a büntetés. Aki bűnt követ el, az elsősorban saját magának árt vele a legtöbbet, mert az elszámoltatáskor a végső órán elveszi méltó büntetését. Akiknek pedig szenvedést, vagy halált okoz, ha ártatlanok, ők élvezik irgalmas, gondviselő, végtelen szeretetemet. A mennyben kárpótolom őket minden szenvedésért, örök nyugalommal és boldogsággal jutalmazom meg őket türelemmel elviselt szenvedéseikért. De a gonoszok meglakolnak az örök tűzben, ha nem bánják meg bűneiket. Ha bűnbánatot tartanak, akkor a tisztítótűz lángjaiban fizetnek elégtételt.

Gyermekeim, készüljetek! Elsősorban a lelketekkel foglalkozzatok! Járuljatok a szentségekhez! Gyónjatok és áldozzatok! Így megerősödtök, és készenlétben álltok a nem várt eseményekre, mert minden hirtelen jön. Ezért kérem, hogy éljetek szüntelen készenlétben! Éljetek halálra készen, mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát!

Gyermekeim! Figyelmeztetéseimet vegyétek nagyon komolyan, mert a halál itt topog a küszöbön, és nem kér bebocsátást, csak jön. Ezért drága gyermekeim, ne az ideig valókkal, hanem az örökké valókkal foglalkozzatok! Itt mindent tűz emészt meg, de ha az odafenn valókkal foglalkoztok, megmentitek a lelketeket. Egy gyönyörű országot fogtok örökölni, amelyet Isten azoknak készített, akik Őt szeretik. Istent szeretni a legnagyobb boldogság a mennyben és a földön. Azért, mert Ő végtelenül szeret benneteket, és kimondhatatlanul jó.

Gyermekeim! Erre készüljetek! A mennyország örökké tartó boldogságára, amelyet szem nem látott, fül nem hallott, és emberi szív fel nem foghat. Ha így éltek, számotokra nincs halál. Nincs mitől félnetek. Csupán átléptek az egyik szobából a másikba. Kiléptek szenvedő testetekből, és egy csodálatos, gyönyörű, fiatal, erős, feltámadott szellemi testet fogtok kapni. A mennyben összehasonlíthatatlanul jobban fogjátok magatokat érezni, mint a földi testben. Újra mondom: készüljetek! Éljetek szüntelen készenlétben! Az idő rövid. Hamarosan olyan eseményeknek lesztek tanúi, amilyenek még nem voltak az életetekben, és nagyon hirtelen jönnek. Tartsatok ki Mellettem mindhalálig, és akkor nem kell félnetek! Én megóvlak benneteket az örök haláltól, és áthelyezlek Mennyei Atyám országába. Erre áldalak meg benneteket megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr736214750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása