HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.09.18. 10:23 :: lowoa

  1. szeptember 18. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottjai! Nagyon közel van ennek a korszaknak a vége. Ez a világ elpusztul, és vele együtt a sátán összes műve.

Gyermekeim, újra csak azt mondom, éljetek halálra készen, mert közel van pusztulásotok! Legyetek szüntelen készenlétben a számadásra, amelyet egyetlen élő ember sem kerülhet el. Előttem minden nyitott könyv bennetek, ismerem minden gondolatotokat, szavatokat, látom minden cselekedeteket. Ha úgy éltek, hogy megtartjátok törvényeimet, akkor jó úton haladtok és elkerülitek az ítéletet, de ha bűnben vagytok megátalkodottan, akkor nagyon szomorú sors vár rátok. Mindenki ugyanazt kapja vissza, amit a másik emberrel tett. Aki öl, azt a pokolban örökké ki fogják végezni és ez vég nélkül ismétlődik, mert ott nincs halál. Aki paráználkodott, az azzal a testrészével fog kegyetlenül szenvedni örökké. Aki hatalmaskodott és uralkodott, a fölött a démonok serege fog uralkodni. Aki a mammont imádta és fösvény volt, az nélkülözni fog minden jót, amire csak szüksége lenne, a fényt, a levegőt, és a vizet. Örökkön-örökké égetni fogja a tűz, a hőség, a bűz és a férgek.

Kicsinyeim, ti nem tudnátok úgy egymást megbüntetni a vétkekért, mint amennyire az Én igazságosságom jogos haragja sújtja őket úgy, ahogy megérdemlik. A börtön az csak egy szanatórium ezeknek a bűnösöknek, hogy gondolkodásra késztesse őket, hogy megtérjenek és megváltozzanak. De ha ez sem használ, akkor ítéletem sújtja valamennyit, örökre.

Kicsinyeim, készüljetek! Ami most jön, olyan még nem volt, mióta a világ fenn áll. Éljetek szüntelen készenlétben, halálra készen! Olvassátok minden nap a Evangéliumot, váltsátok tettekre tanításomat! Szeressétek az Istent mindenek fölött, felebarátiatokat pedig úgy, ahogy Én szerettelek titeket, amikor a keresztfán életemet adtam értetek! Ha így éltek, nincs mitől félnetek. Halálotok pillanatában a lelketek az örök boldogságba tér meg, ahol vég nélküli béke, öröm, biztonság és csodálatos, vég nélküli örök boldogság, örök élet vár rátok. Betöltekeztek szent színem látásával, megtapasztaljátok mindeneket felülmúló, soha el nem múló örök szeretetemet, amelyet minden gyermekemre kiárasztok, akik tettekre váltották szavaimat és engedelmeskedtek jóságos meghívásomnak.

Kicsinyeim, ne féljetek! Én veletek vagyok minden nap a világ végezetéig. Maradjatok egységben Velem, mint a szőlővessző a szőlőtővel, és így sok gyümölcsöt fogtok hozni. Kegyelmemből rengeteg lélek fog megtérni életpéldátok és tanításotok láttán. Itt a földön a legfontosabb cselekedetetek a lélekmentés. Elsősorban a saját lelketek üdvösségén fáradozzatok és testvéreiteket is vezessétek Hozzám! Fogadjátok el az áldozatokat és a szenvedéseket, amelyeket kínszenvedésem és kereszthalálom örök érdemeivel egyesítve Szűzanyám hétfájdalmas Szeplőtelen Szíve és könnyei által ajánljátok fel Mennyei örök Édesatyátoknak a szegény bűnösök megmentéséért! Ha így éltek, nagy örömöt szereztek Nekem, amelyért nagy jutalmat kaptok Tőlem a Mennyben.

Kicsinyeim, Szívemnek kedves választottjai! Ti vagytok az Én örömöm, boldogságom, reményem, kinyújtott jobb kezem, szócsövem, akik által segítséget nyújtok a rászorulóknak, hirdetem az Igét a tudatlanoknak és megmentem őket az örök haláltól. Nagy szükségem van a ti közreműködésetekre! Egyetlen ember sem hal meg az Én tudtomon kívül, jóllehet szabad akaratot kaptatok, de akik engedelmeskednek Nekem, azok addig élnek ezen a világon, ameddig rájuk vonatkozó örök szent tervemet be nem teljesítik. Nekem minden emberrel örök tervem van. Itt a földön és az örök üdvösségben. Atyám országában minden embernek előre meghatározott helye van. Ha életszentségükkel elérik ezt a fokot a földön, akkor elfoglalják helyüket haláluk után. De ha meghiúsítják magukban kegyelmeimet, akkor sajnálatos módon más kapja meg örökségüket. Olyan ez, mint a példabeszédben szereplő két fiúból az, amelyik ígérte, de mégse ment ki apja szőlőjébe dolgozni. Vagyis, ha nem teljesítitek akaratomat, levágjátok magatokat Rólam és örökre elszáradtok, mint a szőlővessző, amelyet tűzre vetnek.

Kicsinyeim, már mindent elmondtam nektek. Mivel nagyon szeretlek titeket, újra meg újra ismétlem Önmagamat és figyelmeztetlek benneteket. Éljetek szüntelen készenlétben, mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát. A csapások már itt vannak. Gyűjtsetek magatoknak eleséget, vizet, mert nagyon ínséges idők jönnek! Egy pohár víz, amit most természetesnek vesztek, nagy kincs lesz. Az idő eljött, igazságosságom megtisztítja a földet. Hamar lezárul ez a korszak, amelyet az általános megtisztítás után egy új fog felváltani. Az ezer éves béke uralma. Miután megtisztítottam a földet, megláncolom ellenfelemet, a sátánt és a pokol fenekére vetem. Ezer évig nem jöhet ki onnan, hogy kísértse az embereket. Akkor békében és szeretetben fogtok élni, papokat és nevelőket küldök a népeknek és ismeretem betölti a földet. Csak egy vallás lesz, az Általam alapított katolikus, egyetemes Egyház. Csak egy törvény lesz, a szeretet. Csak egy Isten lesz, a legszentebb Szentháromság, Aki a Legméltóságosabb Oltáriszentségben jelen van. Soha nem látott tisztelet és imádás fog körülvenni minket, Szentháromságot, az Eucharisztiában. A föld bőségben megtermi gyümölcsét, és az embereknek marad elég ideje az imádásra, a hódolatra, a Szentmisén való részvételre. A Szentírás olvasására és az egymással való szeretetteljes kapcsolat megélésére. Nem lesz rohanás, nem lesz szenvedés, mert minden ember egymást fogja segíteni. Ez a korszak a Mennyország előszobája lesz, ahol olyan szeretetben fognak élni, amilyennek az első emberpárt teremtettem.

Kicsinyeim, készüljetek! Adjatok hálát, hogy köztetek maradtam, hogy szólok hozzátok, hogy gondoskodom rólatok. Ne féljetek, ezeknek mindnek meg kell történni, mert benne van a Szentírásban. A Szentírást többféle módon lehet értelmezni, és akik elvetik üzeneteimet, azok tévedésbe esnek. Mindent világosan tudtul adtam nektek. Az idő itt van, készüljetek! Megáldalak benneteket Szívem túlcsorduló, végtelen szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítések: Mk 13, 5Jézus így válaszolt: „Vigyázzatok, nehogy valaki félrevezessen titeket! 6Sokan jönnek az én nevemben, s azt mondják, hogy én vagyok. És sokakat megtévesztenek. 7Ha majd háborúkról hallotok és háborús hírek terjednek, ne ijedjetek meg. Ezeknek be kell következniük, de még nem jelentik a véget. 8Nemzet nemzet ellen, ország ország ellen támad. Némely vidéken földrengés és éhínség támad. De ez még csak a kezdete lesz a gyötrelmeknek. 9Vigyázzatok majd magatokra! Bíróság elé állítanak, és a zsinagógákban megostoroznak benneteket. Aztán miattam helytartók és királyok elé hurcolnak, hogy tanúságot tegyetek előttük rólam. 10Előbb azonban hirdetni kell az evangéliumot minden népnek. 11Ha majd elvezetnek benneteket és átadnak a bíróságnak, ne törjétek a fejeteket, hogy mit feleljetek, hanem azt mondjátok, ami akkor megadatik nektek. Mert nem ti fogtok beszélni, hanem a Szentlélek. 12Halálra adja majd testvér a testvért, apa a gyermekét, a gyerekek meg szüleikre támadnak, és a vesztüket okozzák. 13A nevemért mindenki gyűlölni fog benneteket. De aki végig kitart, az üdvözül.

21Akkor ha valaki azt mondja: »Nézzétek, itt van a Krisztus vagy ott van!« – ne higgyétek. 22Álkrisztusok és álpróféták lépnek fel, jeleket és csodákat művelnek, hogy ha lehet, még a választottakat is félrevezessék. 23Vigyázzatok, mindent előre megmondtam nektek.

24Azokban a napokban, amikor a gyötrelmek véget érnek, a Nap elsötétedik, a Hold nem ad világosságot, 25a csillagok lehullanak az égről, és a mindenséget összetartó erők megrendülnek. 26Akkor majd meglátjátok az Emberfiát, amint eljön a felhőkön, hatalommal és dicsőséggel. 27Szétküldi angyalait, és összegyűjti választottait a szélrózsa minden irányából, a föld szélétől az ég határáig.  

28Vegyetek példát a fügefáról. Amikor hajtása már zsendül és levelet hajt, tudjátok, hogy közel van a nyár. 29Így ti is, mihelyt látjátok, hogy ezek mind bekövetkeznek, tudjátok meg, hogy közel van, már az ajtóban. 30Bizony mondom nektek, nem múlik el ez a nemzedék, míg mindezek be nem következnek. 31Az ég és föld elmúlnak, de az én szavaim nem múlnak el.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr9311740849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása