HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.09.24. 10:38 :: lowoa

2016. szeptember 24: Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim!

Az idő elfogy. Sajnos nagyon sok embernél, akik a hiábavalóságot követik, napjaik, éveik, egész életük az enyészetbe hull. Nincs semmi értéke, mert elvesztegették a lehetőséget és nem fogadták be a kincseket, amelyeket kegyelmeim által kaptak volna Tőlem. De azok, akik átadták az életüket Nekem és fölajánlották magukat szent szolgálatomra, az ő idejük olyan, mint a szőlőtőkén virágzó szőlővessző, amely sok gyümölcsöt hoz, rengeteg lelket ment meg az örök üdvösségre.

Gyermekeim! Az időt arra kaptátok, hogy bő terméssel érkezzetek meg az atyai házba. Életetek folyamán először is a saját életszentségeteken fáradozzatok és lelkeket mentsetek. Ragadjátok ki őket a sátán markából imáitokkal, Nekem felajánlott áldozataitokkal és szenvedéseitekkel és tanításotokkal, amelyet a bűnös lelkeknek mondotok. Ha így tesztek, az Én munkatársaim lesztek és nektek is azt mondom, amit Péternek, hogy emberhalásszá teszlek benneteket. Nem tettem különbséget apostolaim és a világ végezetéig élő összes Engem követő ember között. Mindnyájatoknak ezt mondtam: Legyetek tökéletesek, mint mennyei Atyátok! Ez nem csak a papokra és a szerzetesekre vonatkozik, hanem minden emberre, mert minden életállapotban meg lehet szentelődni és mindenütt szükség van a szentekre. Nektek is ugyanazt mondom, amit apostolaimnak: Menjetek el az egész világra és tegyetek tanítványaimmá minden népet! Ez nem csak a misszionáriusokra és papjaimra vonatkozik, hanem minden emberre, hogy ott, ahol él: a családjában, a munkahelyén, a környezetében, életpéldájával, cselekedeteivel és szavaival hirdesse Evangéliumomat. Nagy gyönyörűségem telik az ilyen lelkekben és mondom nektek: hasonló nagy jutalmat kap Tőlem a legegyszerűbb, legkisebb ember is, aki a környezetében és a családjában Engem képvisel és hirdet, mint nagy papjaim, szentjeim, akik a világ előtt ismertek és megbecsültek, mert minden az Én kegyelmem. Én osztom a talentumokat kinek-kinek rátermettsége szerint, és aki kamatoztatja, annak nagy jutalmat adok.

Gyermekeim! Az óra itt van. Mint sötét ködfelhő, úgy ereszkedik le a világra igazságosságom súlyos haragja. Csak ti, akik ugyan nagyon kevesen vagytok, a ti imátok tartóztatja föl még lesújtó karomat. Csak rátok való tekintettel adok még lehetőséget a megtérésre, de már nem sokáig. Az idő lejár, és megfizetek mindenkinek tettei szerint.

Gyermekeim, készüljetek! Soha nem látott üldözés vár rátok. Megtisztítom a Földet. Csak nagyon kevés ember fog megmaradni, és akik élnek, irigyelni fogják a holtakat. Olyan kietlen és sivár pusztaság lesz a Föld, hogy akik megmaradtak azt hiszik, hogy egyedül vannak. Nem lesz kommunikáció, nem lesz média, csak Isten lesz, Akihez ha fohászkodik hívő lélekkel az ember, meghallgatásra talál és segítséget kap.

Gyermekeim! Meg kell tisztítanom ezt a világot, mert ha nem tenném, rengeteg lélek kárhozna el, mint ahogy napjaitokban is nagyon sokan zuhannak a pokolba, mert az emberek gonosz, aljas cselekedeteikkel és bűneikkel a pokol összes ördögét és démonát kiszabadították, akik a Földön garázdálkodnak és embereket vesznek rá a gonoszságra. Imádkozzatok! Imádkozzatok! Imádkozzatok! Most van a legnagyobb szükség az imára. Ha erős hittel kértek Engem, még sok lelket térítek meg, és az igazság útjára vezetem őket. Ha látnátok, hogy mennyi démon van a Földön, akik az embereket igyekeznek mindenféle rosszra rávenni, belehalnátok a rémületbe. Ezek a gonosz szellemi hordák oly pocsékok, hogy meghalnátok a rémülettől. Minden egyes embert a gyenge pontján támadnak. Az egyiknek a hatalom, a másiknak a testi élvezetek, a harmadiknak a mammon a gyenge pontja, amelyeken keresztül meg tudja őket kötözni és a kárhozatba tudja dönteni.

Kicsinyeim, ha elétek hozok egy-egy embert, aki a segítségeteket kéri, mert bűnben van, azt azért teszem, mert általatok akarom megmenteni a lelkét. Az ilyenért imádkozzatok, ha tudtok, böjtöljetek és vezessétek őt Hozzám, a jó útra, az igazságra, a tisztaságra, az életszentségre. A Mennyországban az ilyen lelkeknek fogtok a legjobban örülni, mert jobban örülnek az egy megtérő bűnösnek, mint a 99 igaznak. Kérve-kérlek titeket gyermekeim! Hirdessétek az Igét, akár alkalmas, akár alkalmatlan! Beszéljetek mindenkinek úton-útfélen Rólam, az evangéliumi tanításról! Én legyek a központ, Én legyek az, Aki mindig legelöl és legfelül van az életetekben! Ha megvallotok Engem az emberek előtt, Én is megvallak titeket Atyám és szent angyalai előtt, ami azt jelenti, hogy nagy tisztességben és megbecsülésben lesz részetek örökkön-örökké a Mennyben.

Drága kicsinyeim, fogadjátok el tanításomat, váltsátok tettekre szavaimat és Én megáldalak titeket Szívem túláradó szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítés: 1Tessz 5, 19-20: „Ne oltsátok ki a Lelket, s a prófétai beszédet ne vessétek meg.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr1811947869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása