HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.10.03. 13:55 :: lowoa

2011. október 3. Itthon. Gyakran jut eszembe egy súlyos, halálos bűnben élő képmutató ember, aki kereszténynek mutatja magát, de az élete az ellenkezőjéről tanúskodik. Mivel nagyon undorodom a bűneitől, ezért imádkoztam, hogy ne gondoljak rá. Az Úr Jézus akkor ezt mondta: „”Valahányszor eszedbe jut, mondd el érte a fatimai fohászt! „Ó Jézusom, bocsásd meg bűneinket! Ments meg minket a pokol tüzétől, és vidd a mennybe a lelkeket, különösen azokat, akik legjobban rászorulnak irgalmadra! Ámen.” Majd folytatta: „Azért akartam, hogy megismerd ezt az embert, hogy imádkozz érte, és ajánld fel a szenvedéseidet is érte, meg azért, hogy tanítsam általad. Meg fog térni. De nélküled elkárhozna.” Amióta mondom érte a fatimai fohászt, kevesebbszer jut az eszembe. Úgy gondolom, hogy az Úr azért hozta elém gyakran a gondolataimban, hogy imádkozzak érte. Íme, milyen hatalmas értéke van az imának, és az áldozatnak, ha azt Jézus kínszenvedéseinek örök érdemeivel ajánljuk fel a Szűzanya könnyei által. Lelkeket menthetünk meg az örök kárhozattól.
2011. október 3. Szentségimádáson a Szentlélek így imádkozott bennem: „Imádott Jézusom! Szeretlek, imádlak Téged mindenek fölött! Leborulva kérlek, add meg, amire oly nagyon-nagyon vágyom! Add, hogy színről színre, lepletlen lássam Arcodat! Add, hogy imádjalak Téged, én Uram, Istenem, hőn imádott egyetlen Mindenem! Már nagyon vágyom Hozzád! Te vagy az egyetlen, Aki csillapítod szomjamat. Szent Tested és Véred vétele betölti lelkemet. Csak Téged vágylak látni, hallani, imádni egy egész örökkévalóságon át! Kérlek, töltsd be vágyamat, amely elemészti lelkemet! Akkor, amikor Te akarod. Úgy, ahogy Te akarod. Minden vágyam az, hogy Veled legyek egyesülve egy egész örökkévalóságon át. Kérlek Jézusom, teljesítsd be ezt a hatalmas vágyat, amelyet Te adtál a szívembe! Hisz Te mondtad: „Atyám országában sok hely van. Atyám, azt akarom, hogy akiket Nekem adtál, ott legyenek, ahol Én, és lássák dicsőségemet.” Imádott Istenem, Megváltóm, Hitvesem! Szomjazom Szent Színed látására! Teljesítsd be szívem hatalmas vágyát! Te, Aki Mindenható örök Megváltó Isten vagy, Te megteheted, és hiszem, hogy megteszed. Ámen.
Jézusom, imádott örömöm, békém, osztályrészem és örök napom! Légy áldva, üdvözölve és imádva! Te, Aki megszülettél értünk, felvetted az emberi testet azért, hogy feláldozd Magad értünk a keresztfán. Te, Aki miattunk Vérrel verítékeztél, hogy halálfélelmünket elvedd. Te, Akit bűneink miatt megostoroztak, gőgjeink miatt tövissel koronáztak. A mi bűneink súlya nyomta válladat, amikor a nehéz keresztet hordoztad, és miértünk haltál a keresztfán kínhalált. A félelmetes szegeket állhatatlanságunk és a bűneinkben való és megátalkodottságunk verte bele Szent Kezeidbe és Lábaidba. Szeretetlenségünk és gyűlöletünk döfte át lándzsával oldaladat. És Te megnyitott Szívedből két forrást fakasztottál nekünk: a Vért és a vizet. A vért, amely lemossa minden vétkünket, és a vizet, amely az irgalom fürdője. Drága Szent Véreddel megjelöltél minket, esendő bűnösöket, mint egykor a bárány vére az ajtófélfákat, hogy a pusztító angyal ne tudjon ártani a ház lakóinak. Most Szent Véred ragyog lelkünkön, hogy a Mennyei Atya Szent Véreden keresztül lásson minket, nyomorult bűnösöket, és irgalmazzon nekünk Teérted. A víz, az irgalom óceánja, amelyet kiárasztasz kivétel nélkül minden emberre. Rajtunk múlik, hogy merítünk-e belőle, és hogy mennyit. Egyetlen merítő eszköz van: a mi bizalmunk. Ha Rád hagyatkozva bízunk Benned, megtapasztaljuk csodáidat. A Te legnagyobb csodád a lelki halálból való feltámadás, a mi megtérésünk. Ezt kérem Tőled minden ember számára, ó imádott Üdvözítőm! A Te mind nagyobb dicsőségedre kérlek, irgalmazz nekünk, szegény bűnösöknek, és mentsd meg a lelkeket! Ámen.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr776214663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása