HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.10.10. 04:25 :: lowoa

2016. október 10. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottjai! Nagy örömöm telik bennetek. Kiválasztottalak titeket, hogy hallgassátok, tettekre váltsátok és terjesszétek szavaimat. Az ég és a föld elmúlnak, de az Én Igéim soha el nem múlnak. Szavaim lélek és élet. Örök életet ad mindazoknak, akik tettekre váltják, és tanításom szerint élnek, de örök halál azoknak, akik figyelmen kívül hagyják és a széles úton járnak, amely a kárhozatra visz.

 

Drága gyermekeim! Törekedjetek a keskeny úton menni, amely az életre visz! Sajnos csak kevesen találják meg azt. A keskeny út az Evangélium életté váltása. Az állapotbeli kötelesség teljesítése és a feltétel nélküli, önzetlen, tiszta szeretet megélése. Mit jelent a helyes Istenszeretet? Istent önmagáért szeretni azért, mert öröktől fogva van és szeretni Őt mindenért, jóért és rosszért egyaránt. Ebben benne van az Isten iránti feltétel nélküli bizalom és hit, hogy hisztek abban, hogy ha Isten meg is engedi a rosszat, azt a ti javatokra fordítja. Hisztek abban, hogy szükségetek van a szenvedésekre, a keresztekre, hogy Isten kipróbálja hűségeteket és engedelmességeteket, hogy akkor is szeretitek-e Őt, ha nem az történik, amire ti vágyakoztok. Olvassátok el Jób könyvét, hogy mennyi rosszat és szenvedést engedtem meg vele kapcsolatban, amikor kikérte őt a sátán. Jób mindezek után megmaradt hűségesen Mellettem. Nem lázadt Ellenem és nem vétkezett. Vegyetek róla példát! Amikor imádkoztok, dicsőítsetek Engem Önmagamért és mindazért, amit megengedek és azokért is, amitől megőrizlek benneteket. Vakon bízzatok Bennem és hagyatkozzatok Rám teljesen! Az ilyen bizalommal teli ima és ráhagyatkozó magaviselet dicsőít meg Engem bennetek a legjobban. Amikor kértek, a Miatyánk szavaival kérjetek: „Uram, legyen meg a Te akaratod!” Rólam vegyetek példát, ahogy a Gecemáni-kertben imádkoztam. Mint Isten, előre láttam minden gyötrelmemet, kínszenvedésemet és kínhalálomat. Mint ember rettenetesen szenvedtem tőle és vérrel verítékeztem, mégis ki tudtam mondani: „Atyám, ne úgy legyen, ahogy Én akarom, hanem ahogy Te!” Ha ti is így imádkoztok, csodákat fogtok megtapasztalni, mert minden emberi elképzeléseteket felülmúlóan gondotokat fogom viselni, megtapasztaltatom veletek isteni, szerető jelenlétemet jutalmul azért, mert minden bizalmatokat Belém helyeztétek.

 

Most rátérek a felebaráti szeretetre. Önzetlenül, tisztán, viszonzást nem várva segítsétek rászoruló testvéreiteket! Irántam való szeretetből bocsássatok meg egymásnak, és amikor segítetek és jót cselekszetek, mindig szavaim lebegjenek előttetek: „Amit a kicsinyek közül eggyel tesztek, azt Velem teszitek!” Itt most fontossági sorrendet írok elő nektek: a legelső a hit-testvéreiteken való segítség legyen! Ti Énbennem testvérek vagytok, és egy családot alkottok. Ha egy testvérnek segítetek, akkor ő miattatok fogja magasztalni és dicsőíteni az Én Nevemet. Ezzel egyenrangú a legbelsőbb kör, a család; a házastárs, a gyermek és a szülők szeretete. Ők legyenek számotokra az elsők, mert állapotbeli kötelességetek róluk gondoskodni. A harmadik kör az általános szeretet, amikor egy ismeretlennek jót tesztek, vagy a koldusnak alamizsnát adtok, ez a külső kör. Itt is ki kell mutatni a szeretetet és a segítőkészséget, de korántsem olyan mértékben, mint az első két körben.

 

Drága kicsinyeim! Nagy szeretettel tanítalak benneteket, mert tudom, hogy tettekre váltjátok szavaimat és ezzel megdicsőítitek Nevemet.

 

Fogadjátok megerősítő áldásomat, melyet Szívem minden emberi értelmet meghaladó, túláradó szeretetével adok rátok, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítés: Mk 4, 1: „Jézus tanít”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr5911947911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása