HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

AZ ÚR JÉZUS KRISZTUSNAK Mária Julianna által adott üzenete

2020.01.03. 00:54 :: lowoa

2012. január 3. Szentségimádáson Jézus: „Drága kislányom! Készülj! Beteljesül mindaz, amit mondtam neked. Már nagyon közel van. Készülj a nagy találkozásra! Meglátsz Engem, és mindörökre elmerülsz Szívem végtelen szeretet óceánjában, Szent Vérem fürdőjében.”
 
A Szentlélek így imádkozott bennem: „Ó áldott légy, Aki meghaltál és feltámadtál értem, Aki helyet készítettél nekem! Áldott légy mindörökké Te végtelen jóság, végtelen szeretet! Áldalak és imádlak most és mindörökkön örökké, Jézusom, Szerelmem, hőn imádott Isteni Hitvesem! Örök Főpapom, hála és dicsőség Neked, Aki itt maradtál köztünk a világ végezetéig minden nap a kenyér és a bor színe alatt a legméltóságosabb Oltáriszentségben, hogy tápláld lelkünket, és védőpajzsunk légy a sátán támadásai ellen. Áldalak és imádlak ó hatalmas nagy Isten! Mindenható Megváltóm áldott légy ezerszer, milliószor örökkön örökké! Magasztalom és dicsőítem a Te hatalmas Nevedet Jézusom, Királyom, Krisztusom, Megváltóm! Köszönöm Neked, hogy én, a porszem, a semmi dicsőíthetlek és imádhatlak Téged, a mindenség Urát, Aki által minden lett. Köszönöm, hogy a szívembe térsz minden nap. Köszönöm, hogy formálsz, és megszentelsz ó végtelen igaz örök szeretet. Köszönöm, hogy lángra gyújtottad szívemet. Ez a szív már csak Érted lángol, csak Téged imád. Ez a szív már eleped, sőt haldoklik a vágytól, hogy Téged színről színre lásson, dicsőítsen és imádjon egy egész örökkévalóságon át. Ó Jézusom, hőn imádott drága Megváltóm! Kérlek, add meg, amire oly nagyon vágyódom, hogy ott legyek, ahol Te vagy, és lássam szépségedet, dicsőségedet, és mindörökké gyönyörködjek Benned! Ó imádott Megváltóm! Szívem minden dobbanásával Te Deumot zengek Neked. Imádlak, szeretlek Téged Önmagadért. Mindenért, amitől megfosztottál, hogy kiüresítetted szívemet, hogy be tudjon fogadni Téged, az egy igaz Istent, a végtelent. Hálát adok mindenért, amit megadtál, hogy megismerhettelek és megszerethettelek Téged. Hálát adok a Szentlélekért, Aki bennem imád Téged, és a Te Atyádat, Akit nekem adtál, Aki az én legédesebb örök mennyei Atyám. Hálát adok minden kegyelemért, hogy kiválasztottál és meghívtál. Azért, hogy a megszentelő kegyelem állapotába emeltél, és üdvözítesz engem. Hálát adok minden lélekért, akiket általam emeltél Magadhoz, akiket a Veled egyesített áldozataim által kimentesz a sátán karmaiból. Hálát adok minden szenvedésért és könnyért, amelyekkel oly bőkezűen elhalmoztál, azért, hogy lelkek ezreit mentsd meg általam az örök kárhozattól, és köszönöm, hogy megértetted velem, hogy nem hiábavaló az áldozat és a szenvedés, ha a Te örök érdemeiddel egyesítve ajánljuk fel Szent Édesanyád hétfájdalmas Szelőtelen Szíve és könnyei által az örök Atyának. Mindezek aranyvaluták, amelyeken lelkek százait, ezreit mentjük meg. Majd csak az örök haza dicsőségében fogunk tudni igazán örülni minden nehézségnek, amit itt a földön elszenvedtünk. Akkor majd meglátjuk a népes sereget, akiket megmentettél, és mindörökké hálát adunk Neked. Dicsőség, hála, imádás legyen Neked ó Legszentebb Szentháromság Atya, Fiú és Szentlélek most és mindörökké Ámen.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr696214351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása