HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

2020.01.04. 00:58 :: lowoa

Az Istennek tetsző áldozat

 

Jézus: Gyermekeim, tanuljatok tőlem, ismerjétek meg az Én szelídségemet és így kövessetek engem! Mutassatok példát életetekkel és legyetek bátrak, amikor megvallotok engem az emberek előtt! Simuljatok szent akaratomhoz, és adjátok át magatokat egészen elégő, nekem tetsző, szent áldozatul. Az a nekem tetsző áldozat,amikor felismeritek küldetésetek célját, és az ahhoz vezető utat; amikor úgy tudtok ezen járni, hogy nem esik nehezetekre követésem; amikor a kereszthordozás édessé válik számotokra, mert felismertek benne engem. Vigyázzatok magatokra, hogy tisztán és fedhetetlenül találjon benneteket a Szentlélek, és úgy tudjon betölteni, ahogyan még sohasem tapasztaltátok. Szükségem van rátok, a ti szenvedéseitekre, amelyeket felajánlotok Nekem! Egyetlen ilyen áldozat sem fog soha kárba veszni, mert annak értéke csak a Mennyben lesz látható. Bízzatok Bennem és tartsatok ki minden jóban és szeretetben! Méltósággal viseljetek minden megpróbáltatást, ne szégyenkezve, mert aki így tesz, az nem képes Engem megvallani egészen.
2015. 01. 04.    Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/903-az-istennek-tetszo-aldozat




Szentségimádáson


 

Jézus, szentségimádáson: Gyermekeim, az Oltáriszentségből szólok hozzátok. Ne féljetek tőlem, jöjjetek közel hozzám lélekben és figyeljetek rám. Hagyjatok el most mindent, mert szólni szeretnék hozzátok! Mikor értitek már végre meg, hogy én rátok várok, mert bennetek akarok tovább élni? Hagyjátok el a megszokott, beidegződött rossz szokásaitokat és nagy istenfélelemmel álljatok meg szent színem előtt! Engedjétek, hogy megnyissam lelketeket, mert szükségetek van arra, hogy felrázzalak benneteket. Gyermekeim, jöjjetek hozzám, én át tudlak alakítani titeket saját hasonlatosságomra. Engedjétek, hogy feloldjam szívetek görcsösségét, és hagyjátok, hogy megnyugtassalak titeket! Meg fogjátok tapasztalni jelenlétem gazdagságát. Engedjétek el félelmeiteket, mert csak így tudtok velem egyesülni.
2015. 01. 04.             Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/904-szentsegimadason

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr106214327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása