HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

AZ ÚR JÉZUS KRISZTUSNAK Mária Julianna által adott üzenete

2020.01.07. 00:58 :: lowoa

2014. január 7. Szentségimádáson Jézus…

 

„Drága gyermekeim! Itt van az óra, amikor megmutatom kinek-kinek a lelki állapotát. Mindenki meglátja magát az Én fényemben, az Én szememmel, a Szentlélek megvilágosító ereje által. Akkor tudni fogjátok, hogy mit, hol rontottatok el, és azt, hogy hogyan tehetitek jóvá. Akkor sokan fognak sírni és jajveszékelni, amikor meglátják egész addigi életüket, hogy mi lett velük, amikor elhagytak Engem. Úgy hullottak a sátán karmaiba, mint a száráról sarlóval lekaszált búza. Sokan szeretnék akkor meg nem történtté tenni egész addigi gonosz cselekedeteiket, de nem lehet. Látni fogják ugyanis azt a tüzet, ami vár rájuk a testi halál után. A tüzet, amely jótékonyan kiégeti belőlük bűneiket, ha Előttem megbánják azokat, és azt a másik véget nem érő tüzet, amelybe azok mennek, akiknek megátalkodottságuk miatt ezt kell majd mondani: Távozzatok Tőlem, ti átkozottak az örök tűzre, amely a sátánnak és csatlósainak készült, és mindazoknak, akik szolgálják őket, akik felcserélnek Engem a fenevaddal. Azt imádják, és áldozatot mutatnak be neki. Jaj azoknak a százszorosan szerencsétleneknek, mert örökre elvesznek. Ők lesznek az örök tűz martalékai, ahonnan soha nincs szabadulás. 

Gyermekeim! Féljétek az Istent! Féljétek elkövetni a bűnt, mert mondom nektek, Isten éppen olyan tökéletesen igazságos, minden megátalkodott lélekhez, mint amilyen irgalmas az Őt félőkhöz, akik megsiratják, és örökre elhagyják bűneiket. 

Drága kicsinyeim! Készüljetek, mert hamar lezárul ez a korszak. Egy új világ következik, amiben nem lesz bűn. Ez lesz az a paradicsomi állapot, amelyet Isten kezdetben teremtett, amikor még nem volt bűn a földön. Ez most sokkal tartósabb lesz, mint az első, mert megkötözöm a sátánt, és ezer évre a pokol fenekére vetem. Imádkozzatok! Imádkozzatok! Imádkozzatok! Soha ne hagyjátok abba, mert az ima párbeszéd Velem, Üdvözítő, Mindenható Istenetekkel. Imátok felhatol az egekig, és ha hittel párosul, leesdi a szükséges kegyelmeket. 

Drága gyermekeim! Imádkozzatok! Imádkozzatok! Imádkozzatok! Kérjetek sokat! Kérjetek lelkeket, akik mindörökké szeretnek majd Engem! Nem tudtok annyit kérni, amennyit Én akarok adni. Irgalmam és szeretetem kiárad minden emberre, de a ti imáitok kell hozzá, hogy ezek az emberek, akik még nem ismernek Engem, megnyissák Előttem szívük ajtaját. Mert Én kopogtatok, de csak oda megyek be, ahol kinyitják Előttem az ajtót. Nem vagyok erőszakos. Tiszteletben tartom a szabad akaratot. Ahol nem fogadnak Engem, onnan tovább megyek. 

Gyermekeim! A kegyelem időhöz és alkalomhoz van kötve. Mint ahogyan nem léphettek bele kétszer ugyanabba a folyóba, mert a víz állandó mozgásban van, így van ez a kegyelemmel is. Isten mindig új kegyelmet ad. Mindig az adott időnek és élethelyzetnek megfelelőt. Ezért tartsátok szüntelenül nyitva a szíveteket, hogy be tudjátok fogadni a Mindenható ajándékait! Éljetek szüntelen készenlétben, mint az okos szüzek, hogy ha majd váratlanul megérkezik a Vőlegény, bemehessetek Vele az örök menyegzőre, az örök boldogságba. Erre áldalak meg benneteket drága kicsi gyermekeim az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.” 

 

Ezt üzenem X családnak: Imádkozzák szüntelen, naponta többször is a Szent Mihály arkangyal c. ördögűző imát, és a rózsafüzért! Kérjenek Engem, és Én kiszabadítom őket a sátán kelepcéjéből! Járuljanak gyakran, a család minden tagja a szentségekhez, szentgyónáshoz, Szentáldozáshoz! Ha így élnek, akkor tehetetlen lesz velük a sátán, mert Én bennük lakom, és tehetetlenné teszem. Kérjék magukra az Én áldásomat és békémet, és Én megáldom őket Szívem minden értelmet meghaladó szeretetével és békéjével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.” 

A kegyelem órájában, du. 3-4. óra között az Úr Jézus kínszenvedéseinek örök érdemeiért kérjék, amit szeretnének, és az Úr megadja, ha Ő jónak látja. 

 

Ezt üzenem Y-nak: drága kisfiam! Ne rohanj a vesztedbe! Itt állok előtted. Arra várok, hogy megnyisd Előttem szíved ajtaját. Én jobban szeretlek téged, mint a világ összes embere együttvéve. Én Mindenható vagyok. Leveszem válladról terhedet, ha átadod Nekem. Te egyedül nem tudod hordozni. Az Evangéliumban ezt mondtam: „Nálam nélkül semmit sem tehettek.” Ez rád is vonatkozik. Kérd Tőlem, és Én megajándékozlak a hit erejével! Kérd, és Én bölcsességet adok neked! Kövess Engem az önmegtagadás és a kereszthordozás keresztútján, és Én elvezetlek a teljes örök életre! Jóllehet, itt a földön ellene kell mondanod a sátánnak, és saját ösztöneidnek, de Én cserébe olyan lelki békével és boldogsággal ajándékozlak meg, hogy nem cserélnél senkivel. Add Nekem szívedet, és Én neked adom az Enyémet! Az Én Szívem izzó szeretet, amellyel tudod szeretni Istent és a felebarátot.

Gyermekem! Várom válaszodat. Az idő rövid. Neked is meg kell állnod ítélőszékem előtt. Akkor már késő lesz. Most, még ma mondj igent hívásomra! Erre áldalak meg megerősítő, és a sírig kitartó hűség áldásával az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr506214341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása