HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

AZ ÚR JÉZUS KRISZTUSNAK Mária Julianna által adott üzenete

2020.01.08. 00:58 :: lowoa

2018. január 8. Itthon az Úr Jézus…

„Drága Gyermekeim! Ne nyugtalankodjatok, ha nem értetek meg azonnal mindent. Hagyatkozzatok teljesen Rám mindig, mindenben, mert nem az számít, hogy értitek-e, vagy ismeritek-e a jövőt és a jelen eseményeit, egyedül csak az, hogy mindig igennel válaszoljatok isteni akaratomra. Nem baj, ha nem ismeritek a jövőt. Amit nem tudatok veletek, azért is adjatok hálát. Azért nem tudatom, mert ez válik a javatokra. Nektek is azt mondom, amit apostolaimnak: sok mindent tudnék még mondani, de nem tudnátok elviselni. Elég a mának a maga baja, a holnap majd gondoskodik magáról. Elég nektek az adott pillanat szenvedése és nyomorúsága. Nem kell tetézni fájdalmaitokat a jövő tudásával. A jövő nagyon nyomorúságos és sok szenvedést hordoz magában. Ezért jobb, ha nem ismeritek részletesen, hogy mikor mi következik. Legyetek teljes bizalommal Felém! Ne akarjatok többet tudni, mint amit tudatok veletek. Higgyétek, hogy mindazt megadom nektek, ami a javatokra válik, és mindattól megóvlak, ami nem válna az üdvösségetekre.

Drága gyermekeim! Éljetek szüntelen készenlétben, mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát! Virrasszatok, és mindig imádkozzatok! Legyetek állandó párbeszédben, személyes kapcsolatban Velem, Megváltó Istenetekkel, mert csak így vagytok biztonságban! Ellenfelem, a sátán minden emberre kivetette a hálót, csapdákat helyezett lába elé, hogy elejtse, mint egy vadat, elveszejtse és az örök kárhozatba taszítsa. Mindenki úgy esik kísértésbe, hogy a kívánsága vonzza. Ezért azt kérem tőletek, hogy semmire se vágyakozzatok, csak egyedül törvényeim megtartására. Azt kérjétek, hogy mindenkor fölismerjétek és teljesítsétek akaratomat. Kérjétek Tőlem mély alázattal és forró szeretettel a tisztánlátást, amit megadok nektek. Ha így éltek, nem tud tőrbe csalni a sátán, megtelik szívetek az Én békémmel, amit a világ nem adhat, és a lelketek csordultig lesz az Isten szeretetével, amely kiárad embertársaitokra is.

Gyermekeim! Éljetek úgy, mintha már ma meg kellene állnotok Szent Színem előtt, de dolgozzatok úgy, mintha örökké itt kellene élnetek. Akkor nagy nyugalom és derű lesz osztályrészetek.

Arra választottalak ki titeket, hogy szentté tegyelek, teljesen képmásommá alakítsalak át, Én éljek és működjek általatok. Ezért életetek minden pillanatában, minden helyzetben adjátok át magatokat teljesen Nekem. Kérjétek mindig a tisztánlátást, és azt, hogy Én döntsek általatok.

Megáldalak benneteket Szívem csodálatos, végtelen, mindenható szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítés: Gal 2, 20: „Élek, de már nem én, hanem Krisztus él bennem.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr6313619252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása