HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

AZ ÚR JÉZUS KRISZTUSNAK Mária Julianna által adott üzenete

2020.01.11. 01:06 :: lowoa

2016. január 11. Szentségimádáson az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Ne legyetek süketek és vakok figyelmeztetéseimre! Ha már a próféciáknak nem hisztek, higgyetek a saját szemeteknek! Már benne éltek a pusztulásban. Ítéletem sújtja ezt a világot. Térjetek meg, mert elvesztek mindnyájan! Mindezek benne vannak a Szentírásban, de ti azt hiszitek, hogy ezek nem most teljesülnek. Azért, mert bűnben éltek, és rettegtek a haláltól, mert féltek a számadástól.

 

Gyermekeim! Azt mondjátok: szavaim kemények és félelmetesek. Én az igazságot hirdetem nektek. A ti bűneitek az égben kiáltanak. Azt hiszitek, hogy Én, az Isten nem látom ezeket? De bizony látom, és számon kérem tőletek. Ezért figyelmeztetlek benneteket: térjetek meg, mert egyetlen gyilkosnak, paráznának, tolvajnak, hazugnak, képmutatónak sincs helye országomban. Csak a tiszta szívűek láthatják meg az Istent. A tiszta szívű ezt jelenti: gondolataitok, szavaitok és cselekedeteitek legyenek egységben! Vagyis éljetek igazságban és egyszerűségben! Szavatok legyen: igen – igen, nem – nem. Ami ettől eltér, az a sátántól van.

 

Gyermekeim! Nagyon eltávolodtatok Tőlem. A sátánnal cimboráltok. Pedig ő a legnagyobb ellenségetek. Ha őt szolgáljátok, mind elvesztek.

 

Gyermekeim! A pokol itt van köztetek, ha gyűlöletben éltek. Az lesz örökké osztályrészetek, amit a földön választottatok magatoknak. Szabad akaratot és értelmet kaptatok. Én senkire sem erőltetem rá Magamat. Nektek is megszereztem a keresztfán az örök üdvösséget. De ha elutasítjátok, csak magatokat okolhatjátok. Azért figyelmeztetlek benneteket, mert szeretlek titeket. Én tudom, milyen szörnyű kín és szenvedés vár rátok a pokolban, ami örökké tart. Szakítsatok a bűnnel! Térjetek meg Hozzám! Éljetek szeretetben! Akkor elkerülitek az örök kárhozatot. Ne tegyétek magatokban hiábavalóvá kegyelmeimet! Megáldalak benneteket megerősítő áldásommal, hogy válasszátok az életet, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szent Péter apostol II. levele: 1Szeretteim, ez már a második levelem, amelyet nektek írok. Arra törekszem, hogy bennük emlékeztesselek benneteket, és így ébren tartsam bennetek a tiszta gondolkodást, 2hogy jussanak eszetekbe, amiket a szent próféták előre megmondtak; továbbá Urunk és Megváltónk parancsa, amelyet apostolaitok közöltek veletek. 3Először is értsétek meg, hogy az utolsó napokban csúfondáros gúnyolódók fognak fellépni, akik saját vágyaik szerint élnek, 4és azt mondják: „No, hol van (Krisztus) megígért eljövetele? Amióta atyáink meghaltak, minden marad úgy, ahogy a teremtés kezdetétől volt.” 5De ezek szándékosan tagadják maguk előtt, hogy az ég ősidőktől fogva volt, és a föld is azóta, hogy Isten szavára a vízből és a víz által létrejött. 6Így pusztult el vízözönnel az akkori világ is. 7De a mostani eget és földet ez a szó megmentette, hogy az ítéletnek és az istentelen emberek pusztulásának napjára megmaradjon a tűznek. 8Szeretteim, főképp egy dolog ne kerülje el figyelmeteket: az, hogy egy nap az Úr előtt annyi, mint ezer év, ezer év pedig annyi, mint egy nap. 9Az Úr nem késik ígéretét teljesíteni, ahogy némelyek késedelmeskedésnek tartják, hanem türelemmel viseltetik irántatok, mert nem akarja, hogy valaki is elvesszen, hanem hogy mindenki bűnbánatot tartson. 10Mint a tolvaj, úgy jön el az Úr napja. Ezen a napon az egek nagy robajjal elmúlnak, az elemek a tűz hevétől felbomlanak, a föld, és ami rajta van, elenyészik. 11Mivel így minden elpusztul, minden tekintetben szentül és vallásosan kell élnetek, 12hiszen várjátok és siettetitek Isten napjának eljövetelét, amikor is az egek lángba borulnak és felbomlanak, az elemek a tűz hevétől megolvadnak. 13Mi ígérete alapján új eget és új földet várunk, az igazságosság hazáját.

 

Az Úr Jézus folytatja: „Drága gyermekeim! Nagyon kedvesek vagytok számomra. Atyám házában helyet készítettem nektek. Ha látnátok, mi vár rátok a mennyben, mind szentül élnétek, csak hogy elnyerjétek az örök üdvösséget.

 

Kicsinyeim! Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív fel nem foghatja, amit készítettem nektek. A ti nyelveteken nem lehet szavakba önteni azt, ami odaát vár rátok. Szeressetek! Szeressetek! Szeressetek! A mennyben csak szeretet létezik. Azért adtam ezt főparancsba, mert e nélkül lehetetlen bejönni Atyám országába. Olvassátok el újra meg újra a szeretet himnuszának ezt a részét: „A szeretet türelmes, a szeretet jóságos, a szeretet nem féltékeny, nem kérkedik, nem is kevély. Nem tapintatlan, nem keresi a maga javát, nem gerjed haragra, a rosszat nem rója fel. Nem örül a gonoszságnak, örömét az igazság győzelmében leli. Mindent eltűr, mindent elhisz, mindent remél, mindent elvisel. S a szeretet nem szűnik meg soha.” (1 Korintus 13, 4-8.) Addig ismételjétek, amíg meg nem tanultátok! Váltsátok tettekre! Ezért imádkozzatok, mert csak Velem együtt tudjátok megtenni.

 

Kicsinyeim! Ezt jól jegyezzétek meg: a szeretet és a megbocsátás Istentől jön, mert Isten Maga a szeretet. Minden, ami a szeretet ellen van, az a sátán műve. Nektek csak szeretni szabad. Imádkozzatok ellenségeitekért! Ezzel teszitek a legnagyobb jót magatoknak, és azoknak, akikért imádkoztok. Azért, mert nem a test és a vér ellen harcoltok, hanem a gonosz szellemek ellen, akiket csak imával és böjttel lehet kiűzni. Ha csak ennyit mondotok: Szűzanyám, Szeplőtelen Szíved Szeretetlángjával vakítsd meg a sátánt! Vagy egy „Most segíts meg Mária” imát, a sátán azonnal menekül. Azért, mert Égi Édesanyátok rögtön a segítségetekre siet, az ördög pedig nem bírja elviselni az Ő jelenlétét. Fénye égeti, lángoló szeretetét pedig gyűlöli. A sátán irigy rátok, mert tudja, hogy a mennyben mekkora boldogság részesei lesztek. Ezért harcol, hogy ne nyerjétek el az üdvösséget, hanem a pokolba taszítson benneteket.

 

Drága kicsinyeim! Higgyetek Nekem! Engedelmeskedjetek szavaimnak! Előttem a legnagyobb az engedelmesség, és mindenekfölött a szeretet. El nem tudjátok képzelni, milyen nagy boldogsággal jutalmazom meg országomban azokat a lelkeket, akik Irántam való szeretetből engedelmeskednek Nekem. Lemondanak szabad akaratukról, és átadják Nekem életüket, vagy csak egy-egy önmegtagadást végeznek azért, mert Én erre indítom őket. Majd csak országomban látjátok meg, hogy Én a legkisebb tettet, sőt, magát a szándékot is megjutalmazom. Igyekezzetek követni Engem a keresztúton, kitartva az önmegtagadásban és a kereszthordozásban. Akkor nagyon boldogok lesztek országomban.

 

Ti mindig csak szeressetek, kivétel nélkül mindenkit! De leginkább Istent, úgy, hogy megteszitek törvényeit. Akkor már itt az örök életet hordozzátok magatokban. Olvassatok minden nap egy részt a Szentírásból! A négy Evangéliummal kezdjétek! Váltsátok tettekre a benne foglaltakat! Imádkozzatok, hogy meg tudjátok tenni! Nálam nélkül semmit sem tehettek. Ti magatok semmik vagytok, de Velem együtt mindenre képesek lesztek.

 

Kicsinyeim! Így készüljetek a Velem való nagy találkozásra, hogy nektek is ezt tudjam mondani: Jöjjetek Atyám áldottai, vegyétek birtokba az országot, amely öröktől fogva nektek készült! Erre áldalak meg benneteket, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr378307248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása