HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna általi üzenete

2020.01.20. 01:20 :: lowoa

2017. január 20. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottjai! Örüljetek és ujjongjatok és adjatok hálát szüntelen, magasztaljátok az Én végtelen jóságomat, irgalmas szeretetemet azért, hogy Jelenlétemben élhettek. Itt maradtam köztetek a kenyér és a bor színe alatt feltámadott Testemmel és Véremmel. Hitetekkel megtapasztalhatjátok szeretetteljes Jelenlétemet.

 

Gyermekeim! Ha fel tudnátok fogni, mily nagy kegyelem a Szentáldozás, belehalnátok az örömbe, hogy Velem, Üdvözítő Istenetekkel, Aki értetek kínhalált szenvedtem, egyesültök. Elmerülhettek Bennem, mint vízcsepp a hatalmas Szeretetóceánban. Mindenki abban a mértékben kapja kegyelmemet, amilyen fokban megnyitja Előttem lelkét annak befogadására. Így tartom tiszteletben szabad akaratotokat. Jaj, annak, aki bűnben vesz Engem magához, vagy gépiesen, nem is törődve azzal, hogy Kit fogadott a lelkébe, csak, mint egy darabka kenyeret elszopogat, lenyel. Ezek a lelkek mind hiábavalóvá teszik magukban mindazt a sok jót és szépet, amit megálmodtam róluk.

 

Kicsinyeim! Hirdessétek mindig, mindenütt a Szentáldozás kimondhatatlan nagy kegyelmét és azt, hogy mindenki csak tiszta lélekkel közeledjen Felém, mert egyedül így méltó Hozzám. Merítsenek a kegyelem forrásából, amelynek két módja van: a lélek teljes megnyitása Előttem, a másik a bizalom. Aki Bennem bízik és Rám hagyatkozik, annak szívébe beáramlik a fény, az Én feltámadott Testem és Vérem dicsőséges ragyogása. Ahol ez a fény van, oda nem merészkednek a sötét szellemi erők: a démonok és az ördögök, hanem menekülnek és az ilyen lélek mindig nagy békét és boldogságot élvez.

 

Drága gyermekeim! Így tekintsetek minden Szentáldozásra, amely mindig új kegyelmeket áraszt belétek, mert Én, az Isten, Mindenható vagyok. Kimondhatatlanul szeretlek benneteket és minden vágyam az, hogy ott legyetek, ahol Én, és lássátok dicsőségemet! Mindaz a lélek, aki készenlétben várja halála pillanatát, amely nem halál, hanem a Velem való nagy találkozás végtelen öröme, vágyakozik, izzó, égő, lángoló vággyal Szent Színem örök látására. Ezt csak az életszentségben élők tudják megtenni. Lelke mélyén ugyanis minden ember érzi, hogy halála pillanatában hová vezet az útja. Akik félnek a haláltól, azok rossz úton járnak, és félnek az ítélettől, ami sújtani fogja őket. Az ilyen lelkek vagy a tisztítótűzbe, vagy a pokolra jutnak. De van egy kis hányad, akik buzgó hittel szeretnek Engem, törvényeim szerint élnek, magukban megtapasztalják Isteni Jelenlétemet, amelyet a szentségek révén csöpögtetek beléjük. Ezért kitörő örömmel és hatalmas vággyal indulnak Felém a nagy találkozásra, amikor színről színre láthatnak, és örökre egyesülnek Velem a szent frigyben. Az ilyen lelkek mondják Szent Pállal együtt, hogy a halál nyereség számukra, az élet pedig termékeny munka a Földön. Az ilyen lelkek Szent Pállal kiáltják: élek pedig többé már nem én, hanem a Krisztus él bennem. Aki méltón veszi az Én Testemet és Véremet, azokat fokról fokra átalakítom. Belém istenülnek, Én pedig lelkük hetedik szobájában lakom, és általuk folytatom Megváltásom nagy művét. Az ilyen lelkek mindig célratörően tevékenykednek, mert értelmet adtam életüknek. Én vagyok életük értelme és célja. A lelkek megmentése az ő boldogságuk és egyetlen akaratuk. Mivel átadták az életüket Nekem, megélik a Miatyánk szavait: Atyám, legyen meg a Te akaratod, jöjjön el a Te Országod, miként a Mennyben, úgy a Földön is. Atyám pedig kiárasztja rájuk Szentlelkét, Aki betölti és vezeti őket, és munkatársaimmá teszi a legszentebb feladatban, az Isten-szolgálatban. Ilyenek vagytok ti is, ezért vagytok boldogok, és a lelketek egy fényárban úszó hatalmas palota, ahol boldogan lakom és ahonnan kisugárzom környezetetekre is áldott Jelenlétemet, kegyelmemet.

 

Kicsinyeim! Legyetek boldogok! Adjatok hálát Nekem szüntelen! Szívetek minden dobbanása egy-egy Te Deum legyen! Magasztaljátok a mindenható, fölséges Istent, Aki arra használta föl mindenhatóságát, hogy Őt, Akit a világ befogadni nem képes, mert hatalmasabb mindennél és mindenkinél, és fölötte áll mindennek és mindenkinek, Isteni Lényegét bezárta a Szent Ostyába és a Szent Vérbe, hogy a szívetekbe térjen, hogy azonosuljon veletek, ti Belé istenüljetek, és egyre jobban fényeskedjetek ebben a sötét, bűnökkel terhelt világban. Ti, kicsinyeim, fényhordozók vagytok. Az Én fényemet sugározzátok és terítitek szét a világon, ezért a gonoszok gyűlölnek benneteket, de akik keresnek Engem, általatok hamar Rám találnak. Megáldalak titeket, gyermekeim, hogy életetek bőven termő, sok gyümölcsöt hozó szőlővessző legyen, Atyám mind nagyobb dicsőségére és az Én örömömre. Fogadjátok Szívből jövő áldásomat az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítés: Mk 1, 17: „Jézus mondta…”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr4312147193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása