HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

2020.02.01. 02:35 :: lowoa

Irgalmasság órája

 

Drága gyermekeim, maradjatok meg abban a testvéri szeretetben, amelyet Tőlem kaptatok. Soha ne nehezteljetek másokra, mert az kiöli belőletek szeretetemet. Az irgalmasság órájában minden eszközt megragadok, hogy Atyámtól kiárasszam rátok Szentlelkem tüzét.

Buzduljatok fel, és még erőteljesebben imádkozzatok, hogy Atyám irgalma enyhítse a rátok váró megpróbáltatásokat. Fogjatok össze ketten-hárman, de akár magatokban is becsatlakozhattok az engesztelés közös művébe. Teljes önátadással imádkozzátok az irgalmasság és a szeretetláng rózsafüzérét, amely önhibátokból már nem maradhat el ebben az órában. Hozzatok elém minden szenvedő lelket és minden bűnökben megátalkodottat is, hogy irgalmam kiáraszthassam rájuk. De egyszer se felejtsétek el elém hozni a papokat, szerzeteseket és szerzetesnőket, püspököket, bíborosokat és a pápát is. Most már felelősséget vállaltok értük, hogy imádságos áldozatotok felszálljon hozzám. Kérjétek, hogy minden lelket mentsünk meg. Jézusotok

2015. 02. 01.

Drága gyermekeim, édesanyai szívem szeretné megköszönni mindazoknak az engesztelését, akik velem együtt összegyűltek a szeretetláng átadásán. Azokat is Szeplőtelen Szívemre ölelem, akik lélekben kapcsolódtak be Jézus legszentebb Szívének áldozatába. Köszönöm nektek, hogy felsorakoztatok és velem együtt engeszteltétek a Szentháromságot. Szeplőtelen szívem szeretetlángja kiáradt országotokra és az egész világra és mindazok, akik részesültetek ebben a hatalmas kegyelemben, örömet szereztetek anyai szívemnek. Ne feledkezzetek el mindennap elimádkozni a szeretetláng rózsafüzért!! De mindig velem imádkozzátok el, hiszen én tudom meghozni a legtökéletesebb, Istennek tetsző felajánlást. Lélekben hozzátok ide szeretteiteket és minél több lelket, hogy őrájuk is kiáraszthassa a Mennyei Atya irgalmas szeretetét. Imádkozzatok még buzgóbban, hogy minél többen megmenekülhessenek a pusztulástól. Édesanyátok.

2015. 02. 03.

Drága engesztelői, mily boldoggá teszitek a Szentháromságot és engem is az engesztelő imaórában nyújtott imádságaitokkal. Oh, mennyire fontos, hogy egységben és teljes egyetértésben, közösen mondjuk az imákat. Boldogan köztetek vagyok, ahol csak engeszteltek. Hatalmas kegyelem zúdul rátok, és rajtatok keresztül országaitokra és az egész világra. Terjesszétek el minden jó szándékú, hívő embernek, hogy aki csak tudja, teljesítse Mennyei Atyánk akaratát az irgalmasság órájában. Hála a mindenható Mennyei Atyának, hogy kérését egyre többen meghallgatjátok és igyekeztek bekapcsolódni az imaóra egységébe. Várlak minden nap, és gyűjtsetek maga köré másokat is. Ha másképp nem megy, legalább lélekben kapcsolódjatok egymáshoz az imaszándékokkal együtt. Én mindenki mellett ott állok, aki bekapcsolódik az engesztelés művébe. Köszönöm, hogy készséges szívvel hallgattok szavunkra. Édesanyátok.

2015. 02. 07.

Drága gyermekeim, minden nap, minden áldozatot hozzatok meg, hogy enyhüljenek a csapások és a megpróbáltatások. Sajnos nagyon kevesen vannak, akik komolyan veszik az engesztelés lehetőségét. Hívjatok meg másokat, és szélesítsétek ki az imádkozók táborát. Mára már alig maradtak olyan lelkek, akik komolyan engesztelnek saját és mások bűneiért. Pedig a legtöbb családban felállítottam legalább egy lelket, hogy a családtagjai megtéréséért buzgólkodjanak. Buzdítsátok egymást, hogy komolyan vegyétek ezt a küldetéseteket. Ajánljátok fel testvéreitekért életeteket, azért hogy ők is megmeneküljenek a kárhozattól! Ha bíztok bennem, akkor emberek tömegét menthetitek meg az üdvösségre. Óh mennyire számítok rátok és felajánlásotokra. Ne nézzétek mások vétkeit, ne is botránkozzatok meg rajta, hanem küzdjetek értük imaáldozataitok által. Jézusotok

2015. 02. 08. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/916-irgalmassag-oraja

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr446214264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása