HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.02.10. 01:55 :: lowoa

2014. február 10. Szentségimádáson Jézus…

Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottjai! Most hozzátok szólok, akik szerettek Engem, és megtartjátok törvényeimet. Hozzátok, akik elolvassátok és tettekre váltjátok üzeneteimet. Éljetek szüntelen készenlétben! Hamarosan bekövetkeznek a próféciák. Életetek minden pillanatában úgy éljetek, ahogy halálotok pillanatában szeretnétek, hogy éltetek volna! Ezt kértem mindnyájatoktól: legyetek szentek! Csak az életszentség visz az üdvösségre. A bűn az, ami elválaszt titeket Tőlem. Nem lehet kétfelé sántikálni. Vagy törvényeimet megtartva éltek ezen a világon, vagy a sátánt szolgáljátok, aki az életetekre tör, vagyis a kárhozatba taszít. Most különösen is színt kell vallani Rólam. Mert mindaz, aki leborul a fenevad előtt, megtagad Engem, és nem tartozik Hozzám, hanem ahhoz, akit bálványoz. A bálvány pedig mindenkit megöl, sőt az örök kárhozatba taszít.

Gyermekeim! Szívemnek kedves választottjai! Ti lesztek azok, akik bejöttök Velem a menyegzőre, feltéve, ha kitartotok mellettem mindhalálig. Ezért azt mondom nektek: legyetek készen! Szítsátok fel lámpásaitokat, és töltsétek meg azokat színültig olajjal, mert már nem várat sokáig Magára a Vőlegény! Igyekezzetek készenlétben várni Uratokat, mert mondom nektek, ha nem éltek életszentségben, kinn rekedtek a menyegzőről. Utána hiába zörgettek, ezt a választ fogjátok kapni Tőlem: nem ismerlek benneteket. Távozzatok az örök tűzre, amely a sátánnak készült, és mindazoknak, akik hátat fordítottak Nekem, és őt követték.

Gyermekeim! A tét nagy. Örök élet vagy örök halál. Örök sorsotokat ti irányítjátok szavaitokkal, cselekedeteitekkel és életviteletekkel. Itt dől el minden. Már közel száz éve Fatimában megmondta Édesanyám a kis pásztorgyermekeknek, hogy olyan divat lesz, ami nagyon fogja sérteni a Mennyei Atyát, és nagyon sokan el fognak kárhozni a paráznaság bűne miatt. Ez mára beteljesült. A nők szűk ruhákban, szinte meztelenül kelletik magukat a férfiaknak. Házasságok bomlanak fel, családok mennek tönkre az erkölcstelenség miatt. Ezek égbe kiáltó bűnök. A nőknek szemérmesen kellene öltözködniük. Olyan ruhát viseljenek, ami nem adja ki testük formáját! Legyenek szerények és imádkozzanak! A férfiak pedig ilyen feleséget keressenek maguknak, mert aki megéli a szent tisztaságot, az a házasságban is megtartja a hűséget.

Gyermekeim, készüljetek! Megtisztítom ezt a földgolyót. Nagy természeti katasztrófák lesznek, sok helyen kitör a háború és a forradalom. Sok ember kerül hirtelen ítélőszékem elé, ahol elveszi örök büntetését vagy örök jutalmát a szerint, amit testi életében kiérdemelt. Mindezeket az üzeneteket azért adom, hogy felrázzalak benneteket csipkerózsika álmotokból. Értsétek meg végre: nem a test éltet, hanem a lélek! A lelketek halhatatlan. A testetek a halál után feloszlik, szétporlad, de a lelketek örökre ott fog élni, amely helyet kiérdemeltétek. Ezért ne a testetekkel foglalkozzatok, és ne kövessétek ezt az undorító erkölcstelen divatot! Éljetek lelki életet! A lelketek magasabb rendű, mint a testetek. Az Evangéliumban ezt mondtam: a lélek az, ami éltet, a test nem használ semmit. Ha bűn nélkül éltek, lelketek tisztasága, békéje és derűje kiül az arcotokra, megszépíti a tekinteteteket. Vonzók és szépek lesztek. Nem a festék díszíti az arcot, az csak eltorzítja, hanem a lélek tisztasága teszi széppé. Aki pedig tiszta lelkében hordoz Engem, az sugároz, fénylik, mint a nap, mert Én világítok általa, és vonzom Magamhoz az embereket. Nagy titok ez, de aki befogad Engem és a Szentlelket, az megérti.

Gyermekeim, készüljetek! Ígérem nektek, nem váratok sokáig Magamra. Hamarosan visszajövök dicsőségemben, és újjáalkotom ezt a földgolyót. Új világ lesz, az ezer éves béke uralma, mert ezer évre megkötözöm, és a pokol fenekére vetem a sátánt. Ne féljetek tőle! Most az utolsókat rúgja. Tudja, hogy kevés az ideje. Ne álljatok vele szóba! Mondjatok ellene a kísértéseknek! Akkor semmi hatalma nem lehet fölöttetek. Tagadjátok meg magatokat, és úgy kövessetek Engem! Akkor elnyeritek Tőlem az örök boldogságot. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr96214225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása