HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.02.12. 09:01 :: lowoa

2012. február 12. Szentségimádáson Jézus: “Drága kislányom! Most olyan idők jönnek, amilyet még nem látott a föld. Készüljetek! Csak akkor fogjátok kibírni, ha tiszta lélekkel éltek. Ti bűnösök! Tisztuljatok meg a bűnbocsánat szentségében! Ne halogassátok a bűnbánattartást, mert már nagyon közel van a nagy figyelmeztetés, amely izzó, eleven tűzként fogja égetni a lelketeket, ha megmaradtok bűneitekben. Ne akarjatok meghalni a rémülettől, amely majd úrrá lesz rajtatok, amikor meglátjátok lelketek bűzlő hulla állapotát, és meglátjátok a poklot, amelyet cselekedeteitekkel kiérdemeltetek, mint halhatatlan lelketek örök kínzó helyét, az olthatatlan tüzet, amely vég nélkül fog égetni benneteket örökkön örökké. Itt a földön el sem tudjátok képzelni, mit jelent: örökké. Ha valami betegség, vagy kellemetlenség ér, alig várjátok, hogy elmúljon. De az örökkévalóság attól örök, hogy örökké tart. Tehát soha nincs vége. Világosan megmondtam nektek az Evangéliumban: van pokol, ahol a tűz soha ki nem alszik, és a féreg soha ki nem pusztul. Most azt is megmondom nektek, hogy ott mindenki azzal a testrészével fog szenvedni, amellyel vétkezett. Itt a földön egy pillanat alatt belehalnátok abba a borzalmas kínba. De ott nincs halál, nincs elmúlás. A szenvedés soha meg nem szűnik.

Gyermekeim! Fogadjátok meg intésemet: bánjátok meg szívből bűneiteket, és forduljatok el tőlük végleg! Ne törődjetek azzal, hogy mit szól hozzá az ismerős, a másik ember. Ti csak Nekem engedelmeskedjetek, mert Én váltottalak meg benneteket a keresztfán. Csak Én tudom, mi vár rátok a földi élet után. Csak Én akarom örök javatokat. Én nem csaplak be benneteket. Én igaz vagyok. Szavaim örök életet szereznek mindazoknak, akik megfogadják. De örök halált okoznak maguknak mindazok, akik elutasítják.
Gyermekeim! A türelmi idő lejár. Szakítsatok a bűnnel! Térjetek meg! Olvassátok az Evangéliumot, és váltsátok tettekre! Éljetek életszentségben! Tartsátok meg a főparancsot, amely az önzetlen, tiszta, áldozatos szeretet Isten és a felebarát felé. Nekem végtelenül fáj, hogy Helyettem a bűnt választjátok. Vérkönnyeket sírok minden egyes elkárhozott lélek miatt. De tehetetlen vagyok, mert tiszteletben kell tartanom emberi méltóságotokat, a szabad akaratot. Minden kegyelmet elétek hozok, de nektek kell dönteni. Helyettetek senki sem térhet meg. Ezt nektek, magatoknak kell megtenni. Akaratotok ellenére nem tudlak üdvözíteni benneteket. Erre vonatkozik a tíz szűzről szóló példabeszéd. Az okosaknak volt olaj a lámpásukban, vagyis világított a lámpásuk. Az olaj a kegyelmi állapot, vagyis Isten törvényeinek a megtartása, amely lámpaként világít az emberek között. Erre mondtam: ti vagytok a világ világossága. Azért, mert ti Engem hordoztok magatokban azáltal, hogy követitek példámat, vagyis életszentségben éltek.
A balga szüzeknek azonban nem volt olajuk, ezért nem tudtak világítani. Vagyis nem voltak a kegyelem állapotában, mert bűnben éltek. Ezért amikor váratlanul megérkezett a Vőlegény, nem mehettek be Vele a menyegzőre. Gyermekeim, ez a jelenet a halálotok pillanatát jelképezi. Ez ugyanis életetek legfontosabb pillanata. Itt dől el örök sorsotok: örök élet, vagy örök halál. A végítéleten csupán nyilvánosságra kerül az, amit az egyéni ítéletkor, halálotok pillanatában kiérdemeltetek. Ezért mondtam az Evangéliumban: éljetek szüntelen készenlétben, mert nem tudhatjátok sem a napot, sem az órát. Újra mondom, fogadjátok meg figyelmeztetésemet, amellyel örök javatokat akarom. Ha nem tesztek eleget kérésemnek, úgy csak magatokat okolhatjátok egy egész örökkévalóságon keresztül. Térjetek meg, még most, ebben a percben, mert nem tudhatjátok, hogy a következő perc a rendelkezésetekre fog-e állni. Ti pedig kedves gyermekeim, Szívemnek drága választottjai, akik élitek és tettekre váltjátok tanításomat, most többszörözzétek meg imáitokat, és ajánljátok fel az Én kínszenvedéseimmel és kereszthalálommal egyesített szenvedéseiteket és áldozataitokat Édesanyám hétfájdalmas Szeplőtelen Szíve és könnyei által a lelkek megmentéséért, hogy értük kiontott drága Szent Vérem ne legyen számukra hiábavaló, és így megmeneküljenek az örök kárhozattól. Megáldom minden gyermekemet, a bűnösöket éppúgy, mint az életszentségben levőket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
2012. február 12. Szentségimádáson a Szentlélek így imádkozott bennem: “Imádott Isteni Hitvesem! Imádlak, áldalak és magasztallak Téged! A szívem lángol az Irántad való szeretettől, és már csak egy vágya van, hogy színről színre lásson Téged, és végleg elmerüljön Szent Szíved lángoló szeretetében. Jézusom, Te azt mondtad: kérjetek, és kaptok. Zörgessetek, és megnyittatik nektek. Íme, most kérem a kegyelmet, hogy nyisd meg számomra országod kapuját, hogy bemehessek rajta, és leboruljak Szent Színed előtt, hogy ott mindörökké dicsőítselek, és hálát adjak Neked, ó imádott Megváltóm, drága Szent Istenem! Az egész örökkévalóság kevés lesz rá, hogy megköszönjem minden értem elviselt kínszenvedésedet, értem kiontott drága Szent Véredet, rettenetes haláltusádat és kereszthalálodat. Ilyen sokat érek én Neked? Ennyire tudsz engem szeretni? Azért, mert azt akartad, hogy Én is ott legyek, ahol Te, és lássam dicsőségedet. Ó bárcsak fel tudnám fogni a Te végtelen áldozatodat és szeretetedet! Bárcsak életem minden pillanatában erre gondolnék, mielőtt könnyelműen a Te Szent akaratod elé helyezem az én tökéletlen szabad akaratomat. Jézusom, Mindenható imádott Királyom! Légy irgalmas hozzám, nyomorult bűnöshöz! Ments meg engem a kísértésektől, és Te győzd le bennem saját magamat! Mindent Neked akarok adni: az időt, az erőt, a munkát, az örömöt, a szenvedést és az áldozatot! Mert minden a Te kegyelmed. Vágyva vágyom, hogy az életemet áldozzam én is Érted. Ezek nagy szavak, magamtól megtenni képtelen vagyok. Kérem a Te erődet, és a Te kegyelmedet, hogy maradéktalanul teljesítsem rám vonatkozó örök Szent tervedet. Neked akarok élni és meghalni. A Tiéd akarok lenni most és mindörökké! Kérlek, fogadj el engem, tökéletlent, és add meg nekem az üdvösséget! Ámen.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr676214217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása