HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.02.16. 01:14 :: lowoa

2013. február 16. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus:

„Nyisd ki a Szentírást!” Erre a részre nyílt ki: 2 Thessz. 3, 1-7. 14. „…imádkozzatok értünk, hogy az Úr szava terjedjen,…és megszabaduljunk az ártó és gonosz emberektől. A hit ugyanis nem mindenkié. …kerüljetek minden olyan testvért, aki kifogásolható módon él, és nem ragaszkodik a tőlünk kapott hagyományokhoz. Ha valaki nem engedelmeskednék a levélben adott tanításnak, azt jegyezzétek meg, és kerüljétek a társaságát, hogy észre térjen.”
Jézus: „Figyelmeztesd testvéreidet, hogy kerüljék az álkeresztényeket, akik nem tartják meg törvényeimet. Úgy élnek, mint a pogányok, ráadásul képmutatók. Ne legyetek velük bizalmasak, mert ők lesznek a ti árulóitok!”

“Nyisd ki a Szentírást!” Ide nyílt ki: Júdás 4: „…bizonyos emberek befurakodtak közétek, akiknek az ítéletük már rég megíratott, ezek az istentelenek Istenünk kegyelmét kicsapongásra fordítják, az egyetlen Urat, Urunkat, Jézus Krisztust pedig megtagadják.” Jézus: „Ez vonatkozik most Egyházamra.”

“Nyisd ki a Szentírást!” Erre a részre nyílt ki: 2 Pt. 1, 3-7: „Krisztus ismerete üdvösségre vezet. Isteni ereje az Isten szerinti jámbor élethez mindent megadott nekünk: megismertük azt, aki saját dicsőségével és erejével meghívott minket. Értékes és nagy ígéreteket kaptunk, hogy általuk részeseivé legyetek az isteni természetnek, és megmeneküljetek a romlottságtól, amely a világban uralkodik a bűnös kívánság következtében. Éppen ezért minden igyekezetetekkel legyetek rajta, hogy hitetek megteremje az erényt, az erény a tudást, a tudás a magatok fölötti uralmat, a magatok fölötti uralom a jóban való kitartást, a jóban való kitartás a vallásos érzületet, a vallásos érzület a testvériességet, a testvériesség pedig a szeretetet.”
Jézus: „Erre hívtalak meg mindnyájatokat. Erre kapjátok örök jutalmatokat. Vigyázzatok! Figyeljétek a jeleket! Szentéletű pápám most távozik székéből. Arról ismeritek meg, hogy az új pápa Tőlem való, vagy nem, hogy mennyiben teljesíti parancsaimat. Ha nem az Én tanításomat hirdeti, akkor a sátánt szolgálja. Olvassátok el a Szentírást!” „…akár mi, akár egy mennyei angyal más evangéliumot hirdetne nektek, mint amit mi hirdettünk: átkozott legyen! Amint már kijelentettük, most újra megismételjük: Ha valaki más evangéliumot hirdet nektek, mint amit tőlünk hallottatok, átkozott legyen!” (Gal.1, 8-9.)

Jézus: „Imádkozzatok az új pápáért, mert ha törvényeim áthágásával, Nélkülem akarja „megújítani” az Egyházat, akkor a végítéleten az átkozottak közé fogom sorolni, ami az örök kárhozat.

Gyermekeim! Most nagyon nehéz idők elé néztek. Most választom szét a juhokat a kosoktól. Az igazakat, akik Engem követnek az Evangélium megtartásában, a hamisaktól. Használjátok a józan eszeteket! Olvassátok el az Újszövetségi Szentírást, és vessétek össze azzal, amit majd tanítanak nektek! Ha nem egyezik meg vele, fordítsatok nekik hátat, és csak Engem kövessetek! A rejtekben, otthonaitokban imádkozzatok! Én veletek vagyok, és meghallgatom imáitokat. Kérjétek Tőlem a tisztánlátást, a jó halál, és a végső állhatatosság kegyelmét! Nemsokára elhurcolnak és megölnek titeket hitetek megvallásáért. Megáldalak titeket megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Köszönöm, hogy követitek felhívásomat.

2013. február 16. Szentségimádáson Jézus:

Drága gyermekeim! Most nagyon nehéz idők következnek. Sokakat el fognak hurcolni és ki fognak végezni a hitükért. Sokakat el fognak árulni azért, mert Engem, az élő Istent imádnak a legméltóságosabb Oltáriszentségben a Szentségimádáson és a Szentmisén, amit a rejtekben fognak bemutatni igaz és hű papjaim.

Gyermekeim! Ne higgyetek azoknak, akik megmásítják törvényeimet! Még akkor sem, ha ezt maga az új pápa tenné, mert mondom nektek, az ilyen nem pápa, hanem ellen pápa. Én nem engedélyezem az abortuszt, az eutanáziát, a cölibátus eltörlését, a szentségi házasság felbontását, és az egyneműek „házasságát”. Sem pedig a szentségek eltörlését, amelyeket Én Magam alapítottam. Akik ezt teszik, azok az Egyház ellenségei, a sátán szolgái. Imádkozzatok! Imádkozzatok! Imádkozzatok! Elsősorban azért, hogy megmaradjatok a szent hitben, és ezt a hitet tovább adjátok gyermekeiteknek és unokáitoknak! Azért, hogy minden családban legyen legalább egy Szentírás, amit jól rejtsetek el, mert lesznek idők, amikor a sátán emberei erre vadásznak, hogy megsemmisítsék. De ti ne aggódjatok! Mindazok, akik igyekeznek törvényeim megtartására, és így keresnek Engem, azoknak kinyilatkoztatom Magam. Én leszek életükben a fény, Aki Istenhez vezetem őket. Én megyek előttük a keresztúton, és felviszem őket Atyám országába. Ez az egész üldözés nem tart sokáig. Én Magam fogok véget vetni neki. Utána megújítom Egyházamat. Sok gyermek fog születni, és Engem, az élő Istent fognak imádni. Egyházam egy lesz. Nem lesz benne széthúzás. Mindenki nagy békében és szeretetben fog élni az egy örök Istennel, és egymással. Ez lesz a béke és a szeretet korszaka. Az emberek szívesen fognak adakozni, és segíteni a másiknak. A mai anyagi viszonyokhoz képest nagy lesz a szegénység, de annál nagyobb lesz a lelki gazdagság, és ezt a kincset átörökítik nemzedékről nemzedékre. Én leszek az ő kincsük, örök boldogságuk, Akit éjjel nappal imádni fognak a legméltóságosabb Oltáriszentségben.

Gyermekeim, készüljetek! Egy soha nem látott boldog korszak köszönt az emberiségre annyi szenvedés után. A sátánt Én Magam láncolom meg a pokolban ezer évre. Akkor nem tudja majd megtéveszteni és egymás ellen fordítani a nemzeteket, és mindenféle ocsmány tettekre ösztönözni. (Itt az Úr a paráznaságra és a ferde hajlamú bűnökre gondolt.) Akkor az emberek tisztán és szentül fognak élni. Sokat fognak imádkozni, és nagyon boldogok lesznek. Én Magam fogok róluk gondoskodni. A föld megtermi gyümölcsét. Lesz bőven eledel, magasztalni és dicsőíteni fognak Engem, az élő egy igaz Istent. Akkor nem lesz nélkülöző, de hitetlen sem. Mindenkit betöltök lelki-testi eledellel. A szívükbe költözöm a szentáldozásban, és nagyon boldogokká teszem őket. Azoknak, akik erre vágynak, kinyilatkoztatom Magam. Az emberek hosszú ideig fognak élni, és Énbennem, és Énvelem egyesülve fognak imádkozni és dolgozni. Ez egy nagyon boldog idő lesz, a béke korszaka. Erre készüljetek, de ezt nem fogja mindenki megérni. Azok, akik ezt megérdemlik, felviszem a mennybe, Atyám trónusa elé. Kérjétek magatokra a jó halál, és a végső állhatatosság kegyelmét! Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Ima, amelyet a Szentlélek imádkozott bennem:

„Hőn imádott drága Szent Megváltóm! Szeretlek, imádlak szívem, lelkem minden erejével! Jézusom! Mindennél jobban vágyódom Hozzád! Jobban vágyom Szent Színed látására, mint bármire ezen a földön! A lelkem tele van Irántad való szeretettel és hálával. Nincs más vágyam, mint Neked egy egész örökkévalóságon át hálát adni, Téged imádni, szeretni! Jézusom, örömöm, Aki leszállsz minden nap az oltárra, hogy drága Szent Testeddel és Véreddel tápláld Rád szomjazó, kitikkadt lelkemet. A Szentáldozás után a csöndben Rád figyelek, és Te beszélgetsz velem. Figyelmeztetsz, megvigasztalsz, és megerősíted lelkemet, testemet. Te vagy az életemben a fény, Aki utat mutatsz nekem, Aki elárasztod lelkemet a Te békéddel és szereteteddel. Te meghívtál a keresztútra, ahol Téged követve még nagyobb szeretetre gyullad Irántad a szívem, amikor Sebeidet látom, hogy görnyedt, agyonkorbácsolt válladon viszed előttem súlyos keresztedet. Mindezt értem tetted, mert engem szerettél már akkor, amikor még meg sem fogantam. Értem vállaltad a kereszthalált, rettenetes haláltusádat, mert azt akartad, hogy ott legyek és is, ahol Te, és lássam dicsőségedet. Ó mekkora szeretet, amely megnyitja előttünk a mennyet!

Drága Jézusom! Imádott Királyom! Kérlek, add meg nekem az erőt, hogy én is Irántad való szeretetből hordozzam a magam kis keresztjét, amellyel megajándékoztál. Hálát adjak Neked, és dicsőítselek Téged minden keresztért, szenvedésért! Ne a menekülés útját keressem a szenvedésekből, hanem egyedül Téged akarjalak követni. Fel a csúcsra, a Golgotára, a keresztre, mert csak ezen keresztül vezet az út a mennyországba, a Te dicsőségedbe.

Jézusom, Királyom, hőn imádott egyedüli Megváltóm! Kérlek, add nekem a Te erődet és kegyelmedet, hogy mindhalálig kitartsak abban, hogy Téged kövesselek, és végül meglássam dicsőségedet! Ámen.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr846214203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása