HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.02.20. 01:21 :: lowoa

2017. február 20. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Most fogják szétverni Egyházamat, amelyért Én a Véremet ontottam és a keresztfán kínhalált szenvedtem. Most fognak elvenni Engem tőletek. Híveim szétszélednek. Csak a rejtekben lesz Szentmise. Egyházamra teljes sötétség borul. Látszólag a sátán győz, de ez csak a látszat. Azért, hogy megrostáljam a papokat és a híveket, és világossá váljon mindenki számára, hogy ki melyik oldalt választja. A hűségesek, akik továbbra is kitartanak az igaz hit mellett, az Általam alapított szentségek mellett, száműzve lesznek. De aki Bennem bízik, arról Én gondoskodom. Ezért mondtam a korábbi üzenetekben, hogy híveim úgy gondoskodjanak papjaikról, mint saját családtagjaikról.

 

Ne keseredjetek el, mindez nem tart sokáig, csupán addig, amíg az antikrisztus ideje le nem telik, amikor is visszajövök dicsőségben és szám leheletével elsöpröm a gonoszt. Akkor helyreállítom és megszilárdítom megújult Egyházamat, kiárasztom a Szentlelket és létrehozom az ezer éves béke uralmát. Amikor a szám leheletével elsöpröm az antikrisztust, abban a pillanatban megkötözöm a sátánt és a pokol fenekére taszítom. Nem tudja többé megtéveszteni és megkísérteni a lelkeket. Népem békében, biztonságban és boldogságban fog élni ezer éven át.

 

Erre gondoljatok, kicsinyeim és ne keseredjetek el, ne sírjatok. Én megígérem, hogy minden lélekben kitartok egyik Áldozástól a másikig, még ha távolinak is tűnik a két szentáldozási alkalom. Én veletek vagyok mindennap a világ végéig. Így fogom szétválasztani a hamisakat az igazaktól, a képmutatókat az Engem szeretőktől. Minderre szükség van, hogy beteljesüljön a prófécia, hogy megjutalmazzam a Bennem bízókat és örök büntetéssel sújtsam a képmutatókat, akiknek nem Én kellek, hanem csak a karrier és az önbálványozás.

 

Gyermekeim! Amikor ellenfelem azt hiszi, hogy győzött, akkor fog a legmélyebbre, a pokol fenekére lebukni. Ti viszont fent maradtok és az örök boldogság részesei lesztek a Mennyben. Fogadjátok megerősítő áldásomat a végső, nagy harcra, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítések: Zsid 2, 3: „Az Úr hirdetett” Ef 5, 27: „Ragyogóvá akarta tenni az Egyházat, amelyen sem szeplő, sem ránc, sem egyéb efféle nincsen, hanem szent és szeplőtelen.” 5, 16-17: „Használjátok fel az időt, mert rossz napok járnak. Ne legyetek értetlenek, hanem értsétek meg az Úr akaratát.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr5512296717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása