HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

2020.03.22. 01:15 :: lowoa

2. felajánlás a Szent Korona előtt

 
2015. 03. 22, Vasárnap Egy második csoport felajánlása (13-an voltak jelen)

Az angyalok sorfalat alkottak egymás mellett és leborultak a Szent Korona előtt, amelynek jobb oldalán újra ott térdelt a Világ Győzedelmes Királynője. Felajánlásunk során Jézus eljött közénk, kezébe vette a koronát és átadta a köztünk lévő papnak e szavakkal:
„Fiam, elfogadtam felajánlásodat. Átadom neked a magyarok Szent Koronáját, mert azt akarom, hogy édesanyámmal együtt imádkozz Magyarországért és annak vezetőiért. Ez a korona a ti magyar kereszténységeteket képviseli. Látom mögötted az engesztelőket, és hallottam felajánlásaikat. Most rajtad keresztül küldöm feléjük áldásomat! Atyám ezekben a pillanatokban rátok tekint, és azt mondja Nekem: „Fiam, hozd Elém őket, mert kedvem telik bennük.” Az angyalok lélekben fölvittek minket a Mennyei Atya Szent Színe elé, ahol a magyar szentek körül vették a Szentháromság trónusát és ünnepeltek.
A Mennyei Atya így szólt hozzánk: „Gyermekeim, vágyva vágytam azután, hogy a magyarok közül egyre többen megtegyék Szent István királyhoz hasonlóan ezt a felajánlást. Angyalaim körbe veszik Szent Koronátokat, mert méltó Szűz Máriához, mint a Föld és az Ég királynőjéhez. Ez az egyetlen olyan korona a Földön, amelyet Én, a Mindenható Isten elismerek. Szeretett Fiamnak a töviskorona jelképezte Isteni hatalmát, és minden megaláztatást elviselt értetek. Legszentebb leányomnak – a ti tökéletes Évátoknak – készíttettem egy földi koronát, mert emberségében és nem istenségében győzte le a sátánt élete utolsó pillanatáig. Ezért azt akarom, hogy elsőként a ti Mennyei Édesanyátok győzelme váljon nyilvánvalóvá az egész világ számára, és előkészítse Szent Fiam királyságát. Minél többen felajánlják magukat a Világ Győzedelmes Királynőjének, annál hamarabb fog elérkezni a Sátán és bukott angyalainak a veresége. A bűnbeesett Éva csábította bűnre Ádámot, most pedig a tökéletes Évának kell felemelnie engedelmességével és alázatával a tökéletes Ádámot és bemutatnia őt az utolsó időkben e nemzedék számára. Mert ez a nemzedék önmagában hordozza Ádám és Éva ősi kötelékét. Ám, amikor Krisztussal és Egyházával egyesültök a szentségek vétele során, akkor megkapjátok a kegyelmet Tőlem, hogy lassan közelebb kerüljetek Hozzám és ne távolodjatok. Nagy szellemi háború zajlik a Földön, de biztosítalak titeket arról, hogy nemsokára ez a harc a végéhez ér. Sok esemény még nem teljesült be, ezt az Én szeretetemnek köszönhetitek, mert nemcsak igaz gyermekeimre gondolok, hanem legfőképpen azokra is, akik még nincsenek tudatában annak, hogy mit tesznek és életük milyen irányba halad. Elsősorban őket akarom megmenteni, mert Országom kapui előttük is nyitva állnak.
Gyermekeim, amikor az emberekre tekintetek – legyen az az ellenségetek, felebarátotok vagy rokonotok – tudatosítsátok magatokban, hogy ők ugyanúgy örökösei az Én országomnak, mint ahogyan ti is azok vagytok. Szeretetem nem válogat vagy kivételez az emberek közül, hanem mindent meg akar osztani, amije csak van. Ez a gondolat járja át nap, mint nap a szíveteket! Megáldalak titeket a kölcsönös szeretet lelkületével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Az angyalok közül az egyik legmagasabb főangyal, Szent Gábriel azt mondta nekünk: „Nemsokára eljön az az idő, amikor a magyarok saját szemükkel látni fogják Szűz Mária fején Szent Koronájukat, aki Szent István király felajánlásával méltó és jogos uralkodója lett Magyarországnak.” A magyar szentek közül Szent István király is elénk jött, és könnyes szemekkel elővette kardját és Magyarországra mutatott, közben így szólt: „Szemeim könnyesek, mert látom magyar népemet és bűneiknek következményét. Csak ti vagytok képesek arra, hogy imádságotokkal és felajánlásotokkal enyhítsétek a magyarokra váró büntetést. Mi szentek közbenjárhatunk értetek, de vétkeitekkel nektek kell elszámolnotok és jóvátennetek lehetőségetek szerint még a Földön. Ez Isten törvénye. De ne féljetek, mert az Úr angyalaival meg fogja tisztítani országotokat és akkor mindent újjáépíthettek beleértve az életeteket is. Amíg ez nem valósul meg, addig minden szentmisében a papok, akik képesek befogadni ezeket az üzeneteket, a magyarok nevében, gondolatban a Szent Korona előtt helyezzék országotokat Édesanyátok elé, mert e felajánlások által felkészítheti a magyar népet Szűz Mária országának az eljövetelére és siettetheti annak mielőbbi elérkezését.” Szent István király a jelenlévő atyát palástjával betakarta, és általa mindazokat is, akik a felajánlást elvégzik. A magyar szentek védelmezni fognak minket és segítenek nekünk abban, hogy az Úr tervét Magyarországgal kapcsolatban véghez tudjuk vinni, mert ez a mi küldetésünk.
Jézus: „Édesanyám küldte számotokra a sarki fényt felhívásként a napokban, mert közeledik országotok felé a háború. Nem véletlen, hogy most kérésére össze kell gyűlnötök a Szent Korona előtt, hogy együtt imádkozzatok nemzetetekért és ajánljátok fel neki, mint a Világ Győzedelmes Királynőjének. Ha az engesztelő kápolna nem épül meg, akkor a háborút nem fogjátok tudni elkerülni.
Sarki fény (aurora borealis) a dobogókői kilátóból fotózva. Fotó: MTI/Mohai BalázsAz idő kevés! Fontoljátok meg alaposan minden egyes lépéseteket, és bölcsen használjátok ki az elétek gördülő lehetőségeket. Mert váratlanul fogtok belépni az eseményekbe.”
Mária Magdolna

 

http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/929-2-felajanlas-a-szent-korona-elott

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr37304114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása