HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.05.01. 03:41 :: lowoa

2016. május 1. Szentségimádáson az Úr Jézus: „Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottjai! Hamarosan beviszlek titeket Atyám országába, ahol ragyogni fogtok, mint a nap. Nincs annál nagyobb boldogság sem a mennyben, sem a földön, mint aki megteszi Isten akaratát, és ez által készenlétben várja hőn imádott Urát, Aki ezt ígérte: Magammal viszlek benneteket a mennybe, ahol helyet készítettem nektek, és letörlök szemetekről minden könnyet. Mondom nektek: ezek a lelkek, akik így várják készenlétben a Vőlegényt, bemennek Vele a menyegzőre.
Gyermekeim! Figyeljétek az eseményeket! Már teljesülnek a próféciák. Készüljetek! Az idő egyre fogy. Nektek is hamarosan meg kell állni ítélőszékem előtt. Ezt azoknak mondom, akik bűnben élnek. Mert ti, kedves gyermekeim, akik életszentségben éltek, nincs mitől félnetek. Ti már megtisztultatok a bűnbánat szentségében, amikor feloldozást nyertetek. Nektek csak vigyázni kell, hogy el ne essetek. Mert a földi lét egy állandó harc a sátánnal, aki különösen a szenteket és az imádkozó embereket kísérti. Ha nem is tudja bűnbe rántani, akkor kavar, hogy ne legyen nyugtotok. Ilyenkor gyermekeim, azonnal mondjátok el a Szent Mihály, és a Most segíts meg Mária imákat! Kérjétek a Szentlelket, hogy adja meg nektek a tisztánlátás kegyelmét! Világosítsa meg elméteket, hogy a sátánnal folytatott minden harcból győztesen kerüljetek ki.
Gyermekeim! Ez a ti kincsetek: győzelem az ördög felett. Ezt hozzátok magatokkal, és jutalmatok örök lesz a mennyben. Ne gyűjtögessetek a földön! Erre ne pazaroljátok az időt! Gyűjtsetek kincseket a mennybe, ami örökké a tiétek marad. Állhatatosságotokat és életszentségeteket nem tudja elvenni senki. Még ha meg is rágalmaznak benneteket Miattam, ne törődjetek vele! Aki ilyet tesz, az saját magára vonja le Isten igazságos haragját. Én megfizetek mindenkinek tettei szerint. Ti maradjatok hűségesek Hozzám minden helyzetben, mindhalálig! Valljatok meg Engem üldözőitek előtt! Ha így tesztek, nincs mitől félnetek, mert beviszlek titeket Atyám országába.
Gyermekeim! Az idő rövid. Az életetek elszáll, mint a gondolat. Tartsatok ki mellettem mindhalálig! Legyetek állhatatosak! Akkor elnyeritek a jó halál kegyelmét, aminek az örök boldog élet a jutalma. Jaj, azoknak, akik semmibe veszik szavaimat! Bűnt bűnre halmoznak. Félve, rettegnek a haláltól, mert érzik, hogy ez számukra az örök büntetés lesz. Határolódjatok el tőlük! De imádkozzatok értük, hogy térjenek meg, és ők is üdvözüljenek. Imáitokra még sok lelket adok. Tartsatok ki a bűnösökért mondott könyörgésekben, és az áldozatok felajánlásában akkor is, ha látszólag eredménytelen lenne! Én a lelkek mélyén működöm. Sok lélek a halála pillanatában tér meg Hozzám, fogad el Üdvözítő Istenének. Bízzatok Bennem! Az ilyen imát mindig meghallgatom. Erre áldalak meg benneteket, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Ima a Szentlélek által: „Imádlak, szeretlek fönséges Jézusom, Aki leszálltál közénk Atyád boldogságából, ebbe a siralomvölgybe, ahol üldözés, ellenségeskedés és hatalomféltés várt Rád. „Keresztre Vele!” És Te éppen ezért az óráért jöttél. A Getszemáné kertben Vérrel verítékeztél, halálfélelemben remegtél, és így imádkoztál: „Abba! Atya! Neked minden lehetséges. Ha lehet, múljék el Tőlem ez a kehely, anélkül, hogy kiinnám! De ne az Én akaratom legyen, hanem a Tiéd!”
Gonosz pribékek gúnyoltak, kínoztak. Drága Szent Tested csupa Seb és Vér volt. Te mindezt szótlanul tűrted, közben magadban felajánlottad az Atyának a bűnösök megmentéséért. Nincs szenvedés, amin Te át nem mentél. Nincs bűn, amit Te meg nem bocsátanál. Csak aki megátalkodott, aki ragaszkodik bűnéhez, nem bánja meg, nem kér bocsánatot. Az ilyen ember az ördögök martaléka lesz. A tűz emészti, és a férgek rágják örökkön örökké. Az ilyenért fölösleges volt keresztáldozatod, mert hiábavalóvá tette magában kegyelmedet.
Drága Szent Uram! Te vérkönnyeket sírsz minden elkárhozott lélekért. Te minden kegyelmet megadsz neki, de tiszteletben tartod szabad akaratát. Akarata ellenére senki sem üdvözül. Milyen tragikus. Ti bűnösök! Halljátok meg az Üdvözítő Isten-Ember szavát, amit a keresztről kiált felétek: „Szomjazom!” A ti lelketekre szomjazik. Bánjátok meg bűneiteket! Tisztuljatok meg a bűnbocsánat szentségében! Ne legyetek süketek Krisztus szeretetteljes szavára! Ő azért jött, hogy üdvözítsen, hogy megmentsen. „Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek!” Drága Szent Jézusom! Add a mi ajkunkra is ezeket a szavakat, amikor ellenségeinkre joggal haragszunk! Teérted, a Te értünk kiontott drága Szent Véredért tudjunk, és akarjunk megbocsátani egymásnak, mert Te ezt mondtad:
„bocsásd meg a vétkeinket, amint mi is megbocsátottunk az ellenünk vétkezőknek.” (Máté 6, 12.) „Ha megbocsátjátok az embereknek, amit vétettek ellenetek, mennyei Atyátok is megbocsát nektek. De ha nem bocsáttok meg az embereknek, Atyátok sem bocsátja meg bűneiteket.” (Mt 6, 14-15.)
Drága Üdvözítő Jézusunk! Gyújtsd lángra szívünket! Töltsd meg a Te szereteteddel! Adj nekünk megbocsátó szívet! Olyat, amilyenben Neked kedved telik. Cseréld ki a mi kő szívünket a Tiédre, amely annyira szeretett, hogy vállalta értünk a kínszenvedést, a csúfos kereszthalált, csakhogy senki el ne vesszen, hanem örökké éljen.
Jézusom! Taníts meg minket elengedni a sérelmeket, a magunk igazát! Helyette fogadjunk el Téged, Aki Magad vagy az út, az igazság és az élet. Te légy számunkra az egyetlen igazság, Aki annyira szerettél, hogy Áldozattá lettél értünk! Ha még ezek után is van valaki, aki elfordul Tőled, és nem követ Téged, az csak magára vethet. Te mindent megtettél.
Szeretlek Uram, teljes szívemből, teljes lelkemből, teljes elmémből és minden erőmből! Csak neked akarok élni, és engedelmeskedni mindig! Csak a Tiéd akarok lenni! Köszönöm, hogy megmentettél, hogy vonzol, hogy elfogadsz. Dicsőség és hála legyen neked mindörökké! Ámen”

2016. május 1.
Itthon a kegyelem órájában az irgalmasság rózsafüzérét imádkoztuk. Az Úr Jézus: „Ezzel az imával megmentitek a világot. Mindent megadok erre az imára, ami az üdvösségetekre válik. Lelketek szomját eloltom, Önmagamat adom nektek táplálékul, és társatokká szegődök földi zarándokutatokon. Megvilágítom utatokat és elméteket ebben a sötét siralomvölgyben, amely Isten nélkül tele van rémekkel, veszélyekkel és a kárhozatra visz. Csak Velem, Megváltótokkal vagytok mindig biztonságban.  Mondjatok ellene mindig minden bűnnek, minden kísértésnek, tegyétek a jót, ragadjatok meg minden lehetőséget, hogy jócselekedetekkel gazdagodjatok, amíg az érdemszerzés rövid ideje tart. Az élet rövid. Itt és most kell bő termést hoznotok, mert ezeket a kincseket tudjátok csak az örök életre vinni. Az örök hazában olyan mértékben azonosultok Velem, amilyen fokon gyakoroltátok a hősies szeretet, akár a lelki-testi vértanúság bizonyítását, és amennyi szeretet adtatok önzetlenül és tisztán hittestvéreiteknek, mert a ti családotok elsősorban ők, akikkel Én ajándékoztalak meg titeket, hogy egy közösséget alkossatok Énbennem és Énvelem. Együtt és egy szívvel imádjatok Engem, mert ti egyek vagytok Általam a szent Eucharisztia vételében, és ezért ti egy családot alkottok.
Kicsinyeim! Ti azért is vagytok egymásnak testvérei, mert az Én Vérem tündököl rajtatok. Az Én megváltói Vérem szabadított ki titeket a megkötözöttségből, bűneitek láncából. Az Én Vérem tündököl homlokotokon, Atyám Engem lát rajtatok, és ezért fogad el titeket gyermekeinek! Minden Általam és Értem történik veletek. Atyám minden jót Értem ajándékoz nektek. Az Én közbenjárásom Őnála értetek a ti legnagyobb kincsetek. Ezért, gyermekeim, tartsátok nagy becsben a Szentmisét, amikor a szívetekbe térek, lángoló, izzó szeretettel készítsétek a lelketeket a bűnbánatban, és ha szükséges, a Szentgyónásban. Mert a legnagyobb Kincset, Magát az Istent fogadjátok be lelketek hajlékába.
Gyermekeim, imádkozzatok szent papokért, mert egy szent pap egy egész várost szentté tud tenni. Egyházamnak és a világnak szent papokra van a legnagyobb szüksége. Egy papnak a legfontosabb az érte mondott ima. Ezt nem pótolja semmi, és ha kell, az áldozat, az önmegtagadás és a szenvedések felajánlása az Én kínszenvedéseim örök érdemeivel egyesítve.
Gyermekeim, újra mondom, imádkozzatok papjaimért, mert ellenfelem százszor jobban kísérti őket, mint egy civilt. Még mielőtt rossz cselekedeteik miatt szidnátok őket, gondoljatok erre, hogy ellenfelem számára ők a nagy halak, akiket le akar rántani, mert tudja, hogy mint a vezér a csatában, ha elesik, egy egész hadsereget ránt magával. Ezért azt mondom nektek, ha látjátok a hibáikat, a bűneiket, imádkozzatok értük! Minden ima, amit papjaimért mondotok az Én sajgó, vérző Sebeim bekötözése, az Én véres Könnyeim letörlése. Papjaimban bízom meg a legjobban, amikor kiszolgáltatom Magam nekik a tanításban, a Szentmisében, az Átváltoztatásban, és az áldoztatásban. Ezért ők állnak Hozzám a legközelebb, mert annyira megbíztam bennük, amikor erre a szent hivatásra meghívtam őket. Bár előre láttam és tudtam, hogy melyik lesz szent és melyik fog elárulni, de szükségem van az aratókra, ezért kellenek a munkások, akik learatják a termést, akik begyűjtik csűrjeikbe a búzát, és akik kiirtják a pelyvát a bűnbánat szentségében, hogy megmentsék a lelkeket az örök kárhozattól. Papjaim adnak számot a legtöbbről, mert ők kapták a legtöbb talentumot. Ti, akik közel álltok hozzájuk és munkatársaik vagytok, emeljétek föl őket az életszentségre úgy, hogy megadjátok a nekik kijáró tiszteletet, és csak szent dolgokról beszélgettek velük. Ezzel hozzásegítitek őket, hogy szentté váljanak. Minden hívem, aki ezt teszi, nagy jutalomban részesül országomban, mert ez a lélekmentés leghatékonyabb eszköze, ha egy szent papot imádkozik ki valaki az Egyház és a hívek részére.
Fogadjátok Szívből jövő megerősítő, szeretetteljes áldásomat az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítések: 1Kor 7, 29: „Az idő rövid.” 1Kor 2, 13: „a Lélek tanít…”
Mk 8, 6: (Jézus) megparancsolta…”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr848682432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása