HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

2020.05.05. 07:40 :: lowoa



2015. május 5. Szentségimádáson Jézus: „Drága gyermekeim! Szeressetek viszont, könyörögve kérlek benneteket! Mindig csak Engem lássatok a keresztfán! Véremtől áztatott, haldokló, vonagló Testemet. Szeressetek viszont, könyörögve kérlek benneteket! Nézzétek értetek kiontott Véremet, Sebektől borított Testemet, szegekkel átvert Kezemet, Lábamat. Lándzsával átdöfött Szívemet, töviskoronával szurkált vérző Fejemet. Mindezt értetek szenvedtem el. A ti bűneitekért adtam elégtételt. Azért, mert végtelenül szerettelek, és szeretlek benneteket. Azért, hogy megváltásom által megnyissam előttetek a mennyet. Szeressetek viszont, könyörögve kérlek benneteket! Úgy szeressetek Engem, hogy ellene mondotok a kísértéseknek, hogy magatokat megtagadva soha nem követtek el bűnt. Ez az igaz szeretet, amelyre részetekről vágyom. Ha így szerettek, nem ontottam értetek hiába a   Véremet. Amit a kicsinyek közül eggyel tesztek, Velem teszitek. Engem lássatok minden keresőben, akik még nem találták meg az élet értelmét. Hirdessétek az Evangéliumot, tanítsátok őket az Isten ismeretére! Vezessétek Hozzám a nyomorultat, a szegényt, akiknek van mit enni, de a lelkük éhen és szomjan hal a pusztában, mert folyton csak tanulnak, de az igazság ismeretére el nem jutnak.


Gyermekeim! Ma a népeknek a legnagyobb szükségük van a Szentlélek vezetésére, az evangelizációra. Ti szólítsátok meg mindazokat, akiket elétek hozok. De ne csak szavakkal, hanem elsősorban életpéldátokkal, cselekedeteitekkel hirdessétek az Evangéliumot. Soha ne felejtsétek: amit a kicsinyek közül egynek adtok, azt Nekem adjátok.


Kicsinyeim! Az idő lejár. Éljetek szüntelen készenlétben! Váltsátok tettekre tanításomat! Én az örök élet Igéjét tártam elétek. Azért jöttem, hogy életetek legyen, és bőségben legyen. Segítsetek minden rászorulón! Én mindig gondoskodom rólatok, hogy legyen mit tovább adni. Az élet rövid. Hamarosan megálltok Szent Színem előtt. Amilyen mértékkel mértek, olyannal mérnek majd nektek is. Fogadjátok meg figyelmeztetéseimet! Én az örök életet kínálom fel nektek, de ezt ki kell érdemelni. A főparancs a szeretet. Istent szeretni annyit jelent, mint megtenni törvényeit. A felebarátot pedig úgy szeressétek, ahogy Én erre példát adtam nektek.

Mindig csak Engem lássatok a keresztfán! Szeressetek viszont! Akkor megtelik a szívetek békével és örömmel. Erre áldalak meg benneteket Szívem túláradó végtelen szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr206214021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása