HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.05.06. 07:41 :: lowoa

2010. május 6. Szentségimádáson Jézus: „Drága gyermekeim! Az idő közel. Készüljetek! Meg fogom látogatni ezt a Földet, mint igazságos Bíró. A kegyelem ideje lejár. A számadás következik. Halljátok meg szavam! Térjetek meg! Ne vegyétek semmibe figyelmeztetésemet! Vegyétek észre az idők jeleit! Én Magam jövök el megítélni a Földet. Jaj lesz akkor a Föld lakóinak, mert megvetették törvényeimet, és vele együtt drága Szent Véremet, amelyet bűneikért ontottam. Nem kellett nekik az üdvösség. Semmibe vették irgalmamat. Most szembesülnek cselekedeteikkel, és elveszik méltó büntetésüket. Ó, te nyakas, vak és süket nép! Nem kell a jó, a szeretet. Kell a gyűlölet és a kárhozat. Szabad akaratotok választását kapjátok. A pokol tüze elnyel, és égetni fog benneteket örökre. Térjetek meg Hozzám, amíg még nem késő! Az idő. A haladék lejár. Szent angyalaim készen állnak, hogy megbüntessék ezt a bűneiben, szennyeiben fetrengő világot. Én vagyok az igazság, Aki leszálltam Atyám öléből, és elhoztam az igaz tanítást nektek Tőle, Aki végtelenül Szent, és azt akarja, hogy ti is legyetek szentek. A keresztfán az utolsó csepp Véremet is kiontottam, hogy bűnbocsánatot nyerjetek. Megnyitottam előttetek országom kapuját, hogy üdvösségetek legyen. De ti makacsul hátat fordítottatok. Megvetettetek Engem, az élet Szerzőjét. Helyette a hazugság atyjának hittetek. Az egy igaz Isten helyett bálványokat imádtok. Legyen hát úgy, ahogy választottatok. Megítéllek benneteket cselekedeteitek szerint. Elveszitek tetteitek méltó büntetését. Jaj a Földnek, és minden lakójának, akik letértek az üdvösség ösvényéről. Tüzet bocsátok rátok. Elhamvasztom bálványaitokat. Testeteket elégetem. Hullahegyekként fogtok tornyosulni, mert megvetettétek az Igazat.
 
Most hozzátok szólok kicsinyeim, akik meghalljátok szavam, és követitek figyelmeztetésemet. Nektek nincs mitől félni, mert magatokban hordozzátok az örök életet. A ti helyetek Atyám házában van, ahol vég nélkül fogtok örvendezni. Újra mondom: Ti ne féljetek! Emeljétek föl fejeteket, mert elérkezett a ti megváltásotok! Soha el nem múló öröm a ti osztályrészetek. Azért, mert megtartjátok Atyám törvényeit. Engem követtek az önmegtagadás és a kereszthordozás útján. Áldozatos, önzetlen, tiszta szeretetetekkel lelkeket mentetek ki a sátán karmaiból. Imáitok felhatolnak a fülembe. Minden kéréseteket meghallgatom, és sok lelket mentek meg. Most figyeljetek kicsinyeim, Szívem választottjai: Közel van dicsőséges visszajövetelem a Földre. De ennek időpontját egyedül csak az Atya ismeri. Ti azonban éljetek szüntelen készenlétben! Úgy, mintha csak ma lenne. Mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát. De hűségetekért és engedelmességetekért nyeritek el az örök életet. Ti vigasztaltatok meg Engem már ott a Golgotán. Láttam hősies szereteteteket, és láttam a megszámlálhatatlanul sok üdvözült lelket, akik benépesítik a mennyet. Ez adott Nekem erőt és elhatározást, hogy kimondjam: „Atyám, ne az Én akaratom legyen, hanem a Tiéd.” Már ott akkor láttam, hogy sokan fogják követni példámat. Nekik is adok inni kelyhemből, hogy megdicsőítsék az Istent. Az Isten szeretet. Azok, akik viszontszeretik Őt, már itt a Földön, és egy egész örökkévalóságon át boldogok. Várjatok Engem! A szívetek legyen csordultig tele az Irántam való szeretettel, és a Hozzám való vággyal! A kezetek legyen tele jócselekedetekkel! Így várjatok Engem szüntelen készenlétben! Virrasszatok, mert nem tudjátok, mikor tér vissza Uratok!”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr876215149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása