HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

2020.05.07. 07:17 :: lowoa

2013. május 7. Szentségimádáson Jézus: „Drága gyermekeim! Készüljetek, mert hamar beteljesülnek a próféciák, mindaz, amit látnokaimon keresztül mondtam nektek! Éljetek szüntelen készenlétben! Készüljetek a Velem való nagy találkozásra, amely életetek legfontosabb, döntő pillanata. Tartsatok szüntelenül bűnbánatot, és éljetek tiszta lelkiismerettel, nehogy bűnben találjon az a pillanat, amikor lelketek elhagyja porsátor testeteket, és számot adtok Nekem egész életetekről. A Szentgyónás nagy kegyelem. Minden bűnt, amit meggyóntok, megbocsátok, és nem kérek számon tőletek. De jaj azoknak, akik nem bánják, és nem gyónják meg bűneiket. Ha így állnak Színem elé, az örök tűz fogja emészteni őket, és a férgek, amelyek ki nem pusztulnak. Ezért kérlek benneteket, drága Véremen megváltott gyermekeim! Bánjátok meg szívből minden bűnötöket, és gyónjátok meg azokat, amíg vándorként éltek ebben a testben! Szeressétek Istent, a Legszentebb Szentháromságot teljes szívetekből, Akinek az életeteket és örök boldogságotokat köszönhetitek! Szeressétek felebarátaitokat, és legyetek velük irgalmasok! Imádkozzatok ellenségeitekért, ahogy Én is tettem: Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek! Mondom nektek, a szeretet sok bűnt eltakar. A mennyben pedig együtt fogtok örülni Velem és szent angyalaimmal mindazoknak a lelkeknek, akiket imáitokkal és áldozataitokkal mentettetek meg az örök kárhozattól. Így éljetek drága gyermekeim, akkor elnyeritek az örök boldogságot a mennyben! Erre áldalak meg benneteket megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.” 

Ima a Szentlélek által: „Legyetek közömbösek minden minden feddés és minden dicséret miatt! Fogadjatok közömbösen mindent, mint Viannay Szent János tette. Vele együtt mondjátok: Minden ember annyit ér, amennyit Isten szemében ér. Őelőtte pedig valamennyien nyomorult bűnösök, porszemek vagyunk, mert minden az Ő kegyelme. Ő váltott meg mindnyájunkat a keresztfán. Az Ő drága Szent Vére által engesztelődött ki velünk az Örök Atya. Mindannyian az Ő kiontott Vérének a gyümölcsei vagyunk. Mindnyájan Krisztuséi vagyunk, és Őáltala az Örök Atya gyermekei. Ezért szüntelenül adjunk hálát Jézusnak, imádott Megváltó Istenünknek, Aki a keresztfán drága Szent Vérét ontotta értünk, és megnyitotta számunkra a mennyország kapuját.

Ó légy ezerszer áldott, imádott Jézusom! Leborulva imádlak és áldalak Téged, a szentek Szentjét, imádott Megváltó Istenemet! Kérlek, add meg a kegyelmet minden bűnösnek, hogy bűnbánatot tartva megtisztuljon, és teljes szívéből imádjon Téged! Erre áldj meg minket az Atya, a Fiú és a Szentlélek áldásával! Ámen. 

Hőn imádott Uram, Isteni Hitvesem! Hálát adok Neked minden kegyelmedért! Köszönöm, hogy megváltottál, hogy a Tiéd lehetek. Kérlek, add kegyelmedet, hogy egyetlen ember se vesszen el! Add, hogy mindenki megtérjen Hozzád! Kérlek, add meg nekik, hogy felismerjék bűneiket, azokat mielőbb megbánják, meggyónják, és visszatérjenek Hozzád, Megváltó Istenükhöz! Kérlek, ó végtelen irgalom, végtelen szeretet, indíts mindenkit igaz bűnbánatra! Add meg nekünk a kegyelmet, hogy megjavuljunk, és Hozzád hűségesek legyünk mindhalálig! Valljunk meg Téged az emberek előtt! Beszéljünk Rólad, hirdessük Evangéliumodat akár alkalmas, akár nem, és ha kell, életünk feláldozása árán is tegyünk tanúságot Rólad, Aki Magad vagy az igazság, az út és az élet. Erre áldj meg mindnyájunkat az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében! Ámen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr636215139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása