HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

2020.05.07. 07:16 :: lowoa

2012. május 7. Szentségimádáson Jézus:

“Drága gyermekeim! A keresztről szólok hozzátok. Szomjazom a lelketekre. Kivétel nélkül mindnyájatokért meghaltam. Keserves kínszenvedésemmel és az utolsó csepp Vérem kiontásával fizettem értetek rettenetes váltságdíjat. Mindannyiszor újra meghalok lélekben, valahányszor a kárhozatba hull egy lélek. A legnagyobb szenvedés Nekem, hogy hiábavalóvá lett érte keresztáldozatom, és ez a lélek örökre elveszett.

Véremen megváltott drága gyermekeim! Nekem tiszteletben kell tartani a ti szabad akaratotokat. De kérve kérlek, benneteket, mondjatok ellene a sátánnak, és minden kísértésének! Ne akarjatok örökre elveszni, és a pokol tüzében mindörökre égni, rettenetesen szenvedni. A tíz parancsot nem azért adtam, hogy megakadályozzalak benneteket a boldogság útján, hanem azért, hogy e parancsok, és a szeretet főparancsának a megtartása által eljussatok az örök életre. Tanításom lélek és élet. Mindazok, akik megtartják, elnyerik az örök boldogságot. De jaj azoknak, akik hagyják magukat rászedni a sátántól. Örökre elvesznek. A pokolba kerülnek, ahol lesz sírás és fogcsikorgatás.

Gyermekeim! Véremen megváltott kicsinyeim! Ne álljatok szóba a sátánnal! Engedelmeskedjetek tanításomnak, amely az Evangéliumban áll! Vessétek el a gyűlöletet! Éljetek mindenkivel szeretetben! Bocsássatok meg szívből egymásnak! Ne álljatok bosszút ellenségeiteken! Én megfizetek mindenkinek tettei szerint. Előttem mindenki megáll, amikor a lelke kirepült a testéből. A Bíró Én vagyok. Ti egymásnak testvérei vagytok. Szeressétek egymást Énbennem, és akkor elnyeritek az örök életet. Erre áldalak meg benneteket, kicsi gyermekeim az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Ima a Szentlélek által: “Jézusom, Te ott haldokolsz a keresztfán. Utolsó erőddel felkiáltasz: Szomjazom! A lelkünkre szomjaztál, hogy megtérjünk Hozzád, örök életünk Szerzőjéhez. Apostolaid és az ő utódaik szétvitték a jó hírt, az Evangéliumot a föld négy égtájára. Aki csak akarja, meghallgathatja, tettekre válthatja, és üdvözülhet. De jaj, a búza közt ott van a konkoly is. Ellenség műve. Az ördög nem alszik. Aki szóba áll vele, azt becsapja, és a kárhozatba taszítja. Az embereket elkápráztatja a földi vagyon, a csillogás, a hatalom és az érzékiség. Muszáj közbe avatkoznod. Meg kell menteni a lelkeket. Prófétákat küldesz, akik által figyelmezteted őket. De sokan süketek és vakok. Inkább hallgatnak a sátán hazugságaira, mint Rád, a Megváltóra. Hogy mégis megmentsd őket, keresel Rád hagyatkozó, buzgó lelkeket, akik Veled egyesülve feláldozzák magukat a szegény bűnösökért. Vállalnak áldozatot, szenvedést, sőt még a vértanúságot is Irántad való szeretetből. Ezek a lelkek rengeteg bűnöst mentenek meg az örök kárhozattól.

Emberek, hívők! Jézus ma is hív a keresztről: legyetek emberhalászok! Az Úr a világ végezetéig szomjazik a lelkekre. Rajtunk múlik, hogy kielégítsük szomját. Kérjük kegyelmét, hogy ha kell, a vérünket is ki tudjuk ontani Érte. Valljuk meg Őt az emberek előtt, és Iránta való szeretetből tartsunk ki Mellette mindhalálig. Ezt a kegyelmet adja meg nekünk, minden igaz hívőnek az Atya, a Fiú és a Szentlélek. Ámen.”

Szentségimádáson Jézus: “Olvasd el a 2 Péter 3 levelet!” Elolvastam. 2 Pt 3, 9-13: “Az Úr nem késik ígéretét teljesíteni… Mint a tolvaj, úgy jön el az Úr napja. Ezen a napon az egek nagy robajjal elmúlnak, az elemek a tűz hevétől felbomlanak, a föld, és ami rajta van, elenyészik. Mivel így minden elpusztul, minden tekintetben szentül és vallásosan kell élnetek, hiszen várjátok és siettetitek az Isten napjának eljövetelét, amikor is az egek lángba borulnak és felbomlanak, az elemek a tűz hevétől megolvadnak.” Jézus: “Ez következik erre a világra. Az idő rövid. Éljetek szentül! Éljetek szüntelen készenlétben! Éljetek mindig halálra készen! Várjátok a Velem való nagy találkozást!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr536215147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása