HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

AZ ÚR JÉZUS KRISZTUSNAK Mária Julianna által adott üzenete

2020.05.09. 11:17 :: lowoa

2010. május 9. Szentségimádáson a Szentlélek így imádkozott bennem: „Drága imádott Jézusom! Mindenek fölött szeretlek Téged! Köszönöm, hogy Te elõbb szerettél engem. Köszönöm, hogy meghaltál értem a keresztfán. Köszönöm, hogy feltámadtál a halálból, és velem vagy mindig. Köszönöm, hogy engem is fel fogsz támasztani. Köszönöm, hogy ez lesz égi születésnapom.
Köszönöm, hogy örök életet adtál nekem, és ezt már most itt a földön birtokolhatom. Köszönöm, hogy Benned boldog vagyok minden üldöztetés és nélkülözés ellenére is. Te betöltesz a lelkemben minden ûrt és vágyat. Köszönöm, hogy a Tiéd vagyok, és Te az enyém vagy most és mindörökké elválaszthatatlanul. Mindent köszönök Neked. Köszönöm a napot, a pillanatot, a módot, amelyet végtelen szeretetedbõl és örök bölcsességedbõl kijelöltél, amikor a lelkem kirepül ebbõl a porsátor testembõl, és egy örök ölelésben egybeforrok veled, Aki az én Üdvözítõm, Megváltóm, Krisztusom vagy. Már szinte haldoklom a vágytól, annyira vágyom Szent Színed látására. Jöjj el értem, ó imádott Királyom! Hozd el a percet, a pillanatot, amelyet mindennél jobban várok! Jöjj el értem, ó imádott édes Üdvözítõm! Vigyél Magaddal abba a dicsõséges hazába, amelyet öröktõl fogva nekem készítettél, és mindazoknak, akik szeretnek Téged! Dicsõség, hála, tisztelet és szeretet legyen Neked, az Atyának és a Szentléleknek most és mindörökké! Ámen.

 

Ó imádott Üdvözítõm, végtelenül szeretlek Téged! Legyen áldott a Te Neved most és mindörökké! Jézusom, Te, amikor a földön éltél, nem nézted saját kényelmedet. Nem a saját akaratod és elképzelésed szerint éltél, hanem mindig az Atyára figyeltél, és az Õ akaratát teljesítetted.

Az Evangéliumban ezt mondtad: Nem a Magam akaratát teszem, hanem annak akaratát, Aki, küldött Engem. A pusztában a sátánnak ezt válaszoltad: „Nem csak kenyérrel él az ember, hanem minden igével, amely Isten ajkáról származik.” (Mt.4,4) Te erre adtál példát. Engedelmes voltál Atyádnak mindvégig, egészen a kereszthalálig. Tõlünk is ezt a gyermeki szeretetet és engedelmességet kéred, hogy ebben mindvégig kitartsunk. Ezt mondtad: Aki utánam akar jönni, tagadja meg magát, vegye fel minden nap keresztjét, és úgy kövessen Engem. Igen Uram, Te is ezt tetted. Életed minden napja áldozat volt, míg végül Te Magad is Áldozattá lettél a keresztfán a mi megváltásunkra. Nehéz Téged követni. Magunktól képtelenek vagyunk rá. Csak a Te kegyelmed, a Te szereteted, a Te vonzásod tesz minket képessé fokról-fokra, hogy megérjünk, mint a gyümölcs, és egyre jobban átadjuk az életünket Neked, Aki a legjobban szeretsz minket. Te mondtad: Nálam nélkül semmit sem tehettek. Igen Uram, mert minden a Te kegyelmed. Mi emberek, gyarlók vagyunk. Az egész életünk egy folyamatos elvesztés. Elveszítjük a fiatalságunkat, az egészségünket, a szeretteinket. Minél többet veszítünk, annál jobban közeledünk Feléd, és megtapasztaljuk, hogy csak Te vagy a miénk, csak Te szeretsz minket igazán, és az örök élet igéi Nálad vannak. Köszönöm, hogy türelmesen kivárod, amíg mi elveszítjük bálványainkat, és megtérünk Hozzád. Köszönöm, hogy vonzol bennünket Magadhoz, és úgy alakítod a körülményeket, hogy Rád találjunk. Köszönöm, hogy a szívünkben élsz, szeretsz, és gondot viselsz ránk. Köszönöm, hogy Magadat adod nekünk az Igében, az Oltáriszentségben, és a felebarát szeretetében. Köszönöm, hogy jelen vagy ebben a világban, és elküldted a Szentlelket, Aki megtanít minket mindenre, ami az üdvösségünkre válik. Ó örök, gondviselõ Szeretet! Nincs rá szó, milyen jóságos szeretõ Istenünk vagy! A mennyben az angyalok nyelvén szeretnélek dicsõíteni és magasztalni Téged mindörökké!

Legyen hála, áldás és dicsõség Neked! Ámen.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr676215137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása