HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.05.23. 08:17 :: lowoa

2010. május 23. Szentségimádáson Jézus: „Pünkösd van. A Szentlélek eljövetelének az ünnepe. Szentlelkem erősítette meg a félénk apostolokat, akik bezárkóztak, és visszamentek halászni. A Szentlélek ereje által mertek kiállni és hirdetni tanításomat. A Szentlélek szólt általuk akkor is és most is. Szentlelkem fejezi be a megváltás hatalmas nagy művét. Ma is Szentlelkem működik minden bűn felismerésében és meggyónásában. Minden tanításban és a hit megerősödésében. Szentlelkem vezeti az Egyházat, a pápát, a papokat, a híveket és a megtérő bűnösöket. Szentlélek nélkül nem létezhetne az Egyház, és nem tudnátok imádkozni. A Szentlélek tüze ragyogja be ma is az elméket és a lelkeket. A Szentlélek vezeti az Egyházat, az elöljáróktól kezdve minden hívő embert. Most különösen kérjétek magatokra, városotokra és az egész világra a Szentlélek megvilágosító kegyelmét, hogy meg tudjátok különböztetni a jót a rossztól, és gyűlöljétek a bűnt, és el tudjatok határolódni minden bűnre vezető alkalomtól. A Szentlélek ereje hasson át benneteket, és vezessen el az életszentségre. Ezt kérjétek magatokra, de különösen papjaimra, akiket százszorosan támad a gonosz, mert ők kövér bárányok a sátán szemében. Ugyanis egy pásztor sem bukik el soha egyedül, hanem magával rántja a nyájat. Jaj annak a papnak, aki miatt az emberek nem mennek be a templomba! Újra mondom, imádkozzatok papjaimért, mert az emberek hamarabb kritizálják őket, és hátat fordítanak miattuk az Egyháznak és Nekem, minthogy imádkoznának értük. Ti, akik meghalljátok szavam, tegyétek meg, amit kérek tőletek!”
2010. május 23-án Pünkösd szent ünnepén, Szentségimádáson a Szentlélek imája bennem: „Jöjj Szentlélek, jöjj, áraszd ki ránk szereteted tüzét! Jöjj Szentlélek, jöjj, vezess el minket Jézushoz, hogy Sebei által üdvözüljünk! Jöjj Szentlélek, jöjj, áradj ki ránk hét ajándékoddal! Növeld bennünk a hitet, a reményt és a szeretetet! Áraszd ki ránk a bölcsességet, add meg nekünk az Istenfélelmet, add meg nekünk azt a kegyelmet, hogy méltó gyermekei legyünk az Atyának, Aki Szent Fiát adta oda értünk, Aki megváltott minket, hogy örök életünk legyen. Kérünk Téged Szentlélek, áraszd szívünkbe az Istenszeretettüzét, hogy általa elnyerjük az üdvösséget. Ámen.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr656215100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása