HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.05.27. 06:32 :: lowoa

2010. május 27. Szentségimádáson a Szentlélek imája bennem: „Jézusom, Kincsem, örök Boldogságom! Te vagy az örök élet Kútfeje. Minden jónak és reménynek Szerzője. Te vagy a Fény, Aki megvilágosítod elmémet. Te vagy az örök boldogság, Aki beragyogod szívemet. Mindig Veled járok, Te vagy hű Társam. Te szerettél előbb, és Te választottál ki, hogy kövesselek Téged a rögös keresztúton. Te adsz örömöt és vigaszt, hogy tudjalak követni. Te adsz csalódásokat a világ dolgaiban, hogy ne tudjam azokat szeretni. Te gyújtod lángra szívemet, hogy csak Érted lobogjon. Te adod az erőt, hogy ellene mondjak a sátánnak, és minden kísértésének. Te adod szívembe a vágyat, hogy csak Neked akarjak megfelelni. Te vonzol Magadhoz, fel a Golgotára, fel a keresztre, hogy aztán megosszad velem a Te dicsőségedet is. Mert mindaz, aki hűségesen kitart abban, hogy Téged kövessen az önmegtagadásban és a kereszthordozásban, elnyeri az örök életet.
Ó, életem célja, értelme, bölcsessége, örök boldogsága egyedül Te vagy! Te, Aki felcipelted értem a keresztet a Golgotára. Hagytad, hogy durva szegekkel, iszonyatos kínfájdalmas kalapácsütésekkel rászegezzenek. Ó, mit el nem tűrtél, szenvedtél türelemmel, szeretettel értem! Add meg kérlek, hogy türelmetlenségeimben mindig Téged lássalak! Mielőbb bárkit megbántanék, Tőled kérjek erőt a hallgatásra. Te légy szívemben a szeretet, amely legyőz indulatot, fáradtságot, betegséget, ellenszenvet. Te légy hű Társam a szeretet keresztútján, hogy a Te irgalmas szeretetedből, kegyelmedből elnyerjem az örök életet. Ámen.”
2010. május 27. Szentségimádáson Jézus: „Drága kislányom, Lelkemnek gyöngyszeme! Nagy út előtt állsz. Most fogod átlépni a küszöböt. Olyan lesz ez számodra, mint amikor átmész az egyik szobából a másikba. Abban a szobában (a testedben), amelyikben most vagy, nem láthatod, mi van a másik szobában. De amikor átmész a másik szobába, onnan egyszerre mindent látni fogsz, mert az a menny. Az az örökkévalóság. Megkapod Tőlem a tökéletes tudás kegyelmét, mihelyst kirepülsz földi romlandó testedből. Meglátod a menny összes lakóját. A szenteket, a szent angyalokat, őrangyalodat, akinek sokat köszönhetsz, mert ő segített elnyerni az örök életet. Meglátsz Engem, örök életed Szerzőjét. Atyádat, Akinek örök szeretetéből létezel. A Szentlelket, Aki virrasztott mindvégig fölötted, és elvezetett az örök életre. Meglátod égi Édesanyádat, Akit neked adtam a keresztfán, Aki leesdette számodra ezt a páratlan kegyelmet, hogy hallod szavaimat, mert kinyilatkoztatom Magamat neked. Örülj és ujjongj, mert nagy kegyelmek birtokosa vagy! Majd csak az örökkévalóságban fogod meglátni a gyümölcsöket, amelyeket áldozataid, szenvedéseid és imád hoztak. Rengeteg lélekkel jutalmazlak meg, akik imáidra, munkádra, áldozataidra és szenvedéseidre – amelyeket Nekem felajánlottál – nyerték el az örök életet.
Az idő elszáll. Hamarosan megállsz Színem előtt. Átveszed Tőlem jutalmadat, az örök boldogságot. Megdicsőült tested mindörökre fiatal és egészséges lesz. Letörlök a szemedről minden könnyet. Nem látsz soha többé halált. Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív fel nem foghatja azt a boldogságot, amit Atyám készített neked azért, mert szereted Őt. Egy kis idő, és mindez valóra válik. Megszabadulsz a tér és az idő korlátaitól. Egyszerre számtalan helyen lehetsz jelen. Minden kívánságod teljesül. Mert az Isten dicsősége tölti be a mennyet, és Maga az Isten van veletek, Akiben minden megvan, amire a szentek és a szent angyalok vágyakoznak. Minden elképzeléseteket felülmúlja az a csoda és örök boldogság, ami a mennyben vár mindazokra, akik az Istent szeretik. Istent az az ember szereti, aki megtartja törvényeit. Aki teljes szívéből és lelkéből szereti Őt, az nem tud vétkezni. Ahol Isten áll az első helyen, ott nem engednek teret a sátánnak. Gyermekeim! Nézzetek égi Édesanyátokra! Ugye milyen gyönyörűséges és vonzó. Mindig Vele szeretnétek együtt lenni. Elárulom a titkát. Az Ő szépsége és bájossága, vonzása abból áll, hogy szeret. Ő befogadta a Szentlelket, mert Ő a Szentlélek Mátkája. Ő ezért tökéletes a szeretetben, és ezért nincs benne semmi bűn, mert a kettő nem fér meg együtt. Nem lehet egyszerre két úrnak szolgálni. Kövessétek az Ő példáját! Vele együtt szolgáljátok és szeressétek az Istent, és akkor elnyeritek az Ő békéjét, örömét, az örök boldogságot.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr546215089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása