HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.06.03. 04:16 :: lowoa

2014. június 3. Szentségimádáson Jézus: „Drága gyermekeim! Az élet rövid. Készüljetek fel arra a másik életre, ami a síron túl van! Ne higgyétek, hogy a test halálával lezárul életetek! Nem. A test ugyan feloszlik, mert porból vétetett, és porrá lesz. De a lelketeket Maga Isten lehelte belétek. Ezért a lelketeknek örök élete van. 
Kicsinyeim! Az örök életre készüljetek! Tartsátok meg Atyám törvényeit! Szeressétek Istent teljes szívetekből, és felebarátaitokat úgy, mint magatokat! Akkor már itt a földön örök életetek van.
Gyermekeim, készüljetek! Az idő közel. Hamarosan beteljesülnek a próféciák. Akkor sokaknak meg kell állni ítélőszékem előtt. Minden itt marad. Ne a földi kincsekben bízzatok, hanem Isten irgalmas szeretetében! Atyám egy csodálatos országot készített mindazoknak, akik szeretik Őt. Ezért azzal foglalkozzatok, ami odafönt van! Teljes szívetekből vágyakozzatok rá, hogy elnyerjétek az örök boldogságot! Atyámat, a teljes Szentháromságot látni színről színre olyan nagy boldogság és béke, amellyel egy egész örökkévalóságon át nem tudtok betelni. Itt a földön senkinek sincs maradandó hazája. Ezt az életet arra kaptátok, hogy megismerjetek Engem, Atyám Igéjét, Aki a mennyből szálltam alá. Szeressétek Istent, úgy, hogy megteszitek, amit parancsol! Hirdessétek Isten Igéjét, tegyetek Rólam tanúságot mindazoknak, akiket elétek vezetek! Ma nagy sötétség borítja be a földet. Számtalan démon és gonosz lélek téveszti meg, és manipulálja az embereket. Hatalmas harc folyik a lelketekért. Ellenfelem, a sátán csatázik értetek, hogy minél több embert taszítson a kárhozatra. 
Drága gyermekeim! Vegyétek nagyon komolyan üzeneteimet, amellyel tanítalak benneteket! Kapaszkodjatok bele irgalmas szeretetembe, és mindenkit vezessetek Hozzám! Beszéljetek Rólam! Buzdítsátok megtérésre az embereket, mert az idő lezárul, és utána már semmit sem tehettek. Az Evangéliumban ezt kértem: éljetek szüntelen készenlétben! Ne egymással legyetek elfoglalva, hanem keressetek Engem a szívetekben! Szólítsatok meg! Adjátok át Nekem a gondjaitokat! Ha bíztok Bennem, csodákat fogtok megtapasztalni. Adjátok át az életeteket Nekem! Én szentekké formállak benneteket. Békét és boldogságot adok a lelketekbe. Célt és értelmet nyer életetek.
Gyermekeim! Hagyjátok magatokat üdvözíteni! Működjetek együtt a kegyelemmel! Aki meghallja szavamat, és igent mond hívásomra, annak megújul Bennem az élete. Új ember lesz, és megtapasztalja Velem a biztonságot. Erre hívlak meg mindnyájatokat. Kövessétek üzeneteimet! Megáldalak benneteket Szívem csodálatos, semmihez sem fogható végtelen szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr416496001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása