2016. június 11. Itthon az Úr Jézus…

Szólni akarok hozzád. Nyisd ki a Szentírást!” Ide nyílt ki: Mt 26,45: „Elérkezett az óra. Az Emberfiát a bűnösök kezére adják.”

Az Úr Jézus: „Eljött üldöztetésetek ideje. Egyházam most megy fel a Golgotára, hogy keresztre feszítsék, mint Engem. Ne csodálkozzatok a próbatételeken, amelyeket megengedek ellenfelemnek! Így vetem alá próbának Hozzám való hűségeteket, hiteteket és bizalmatokat. Minden szenvedéseteket, amelyeken át kell mennetek, ajánljátok fel kínszenvedéseim és kereszthalálom örök érdemeivel egyesítve Atyámnak, a szegény bűnösök megmentéséért. Ezzel rengeteg lelket mentetek meg a kárhozattól. A sátán pedig látva, hogy Én a rosszból is jót hozok ki, tovább áll.

Gyermekeim! Az óra itt van. Éljetek szüntelen készenlétben! Hamarosan megálltok ítélőszékem előtt. Tartsatok ki a Belém vetett hitben és bizalomban! Aki Bennem hisz, nem csalódik. Erre áldalak meg benneteket Szívem túláradó szeretetével, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítés: Zsid 1, 1-3: „Sokszor és sokféle módon szólt Isten hajdan az atyákhoz a prófétákban; ezekben a végső napokban Fiában szólt hozzánk, akit a mindenség örökösévé tett, aki által az időket is teremtette. Mint dicsőségének kisugárzása és lényegének képmása, ő tartja fenn hathatós szavával a mindenséget.”