HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Veronika Márta által

2020.06.14. 00:10 :: lowoa

Mindszenty bíboros István királlyal Magyarország fő oltalmazója és példaképe
 


Üzenet a papoknak és az engesztelőknek

 
Magyarországért imádkoztam. A Szűzanya szólt hozzám: „Nézd, mit tettem ma! Engesztelő országom közepére viszlek. Nézd, kit hozok és kit állítok országotok északi határára Szent István Király mellé.[1] Nem mást, mint Mindszenty József bíboros fiam. Ő nem szent és nem boldog a földön, de nézd, a mi égi hazánkban a szentek között van. Fiam sokat szenvedett, de mindig buzgón és alázatosan kitartott a mi szeretetünk mellett. Életével tett tanúbizonyságot. Megmutatta mély szeretetét felénk, amit Szentfiam ültetett belé.
Gyermekem, felszólítalak titeket, először egyházam tegyen tanúbizonyságot mellettünk, majd ti is, engesztelő gyermekeim. Azt akarom, hogy olyan sziklaszilárd legyen a hitetek, mint Mindszenty József fiamnak. Először pap fiaimat kérem, tegyenek tanúbizonyságot hitükről. Kérdem, fiaim, készek vagytok-e meghalni értünk, és Szentfiamért? Készek vagytok-e megoltalmazni Fiam egyházát? Készek vagytok-e megvédeni Fiam szent testét és vérét? Készek vagytok-e az Oltáriszentséget megőrizni tisztán? Készek vagytok-e olyan tiszta és egyszerű szeretetben élni, mint Fiam? Készek vagytok-e megőrizni Fiam evangéliumát? Készek vagytok-e alázatban, tisztán, szeretetben vezetni engesztelő gyermekeimet? Készek vagytok-e életeteket adni értünk, ha úgy kívánjuk? Ha a sötétség hatalmába kerít titeket, készek vagytok-e velünk maradni? Szeretném, fiaim, ha sziklaszilárd lenne Fiam egyháza, megőrizné tisztaságát és egyszerűségét. Fiam szerető egyháza legyen kicsi, egyszerű, de ugyanakkor erős sziklavár, amit az ellenség nem tud romba dönteni, engesztelő gyermekeinek legyen menedéke! Szeretném, ha Fiam egyháza megtisztulna és erős hitűvé, tisztává és egyszerűvé válna. Szeretném, hogy akik Fiam egyházába lépnek, benne boldogságot, tiszta életet, erős hitet és égi szeretetet találnának. A mi oltalmunkat, védelmünket és szeretetünket találják meg hajlékunkban. Én, mint édesanyátok, kezembe veszem szerető Fiam egyházát, megtisztítom Fiam vérével, és elárasztom égi szeretettel. Gondoskodom róla, hogy teljesen átjárja a Szentlélek tüze.
Fiaim, hívlak titeket szerető hazátok megmentésére. Szükségem van rátok. Engedjétek át szíveteket nekem! Fel akarom forrósítani szíveteket, és kicsinnyé akarlak tenni titeket. Ne féljetek, én oltalmazlak és vezetlek titeket! Segítsetek eleső gyermekeim megmentésében! Segítsetek a sötétségben járó gyermekeimnek! Segítsetek a bajba jutottakon! Segítsetek és hirdessétek Fiam országát! Tanítsátok azokat a gyermekeket, akik nem ismerik az evangéliumot! Kereszteljétek meg azokat, akik nincsenek megkeresztelve! Minden eleső gyermekemhez hajoljatok le! Minden gyermekemhez juttassátok el Fiam vigasztaló szavait! Minden gyermekemmel ismertessétek meg az égi szeretetet és a békét! Tanítsátok imára és böjtre azokat a gyermekeimet, akik még azt sem tudják, ki Szentfiam! Gyújtsátok lángra a hideg sötét szíveket! Ne féljetek, engedjétek az égi szeretetet kibontakozni magatokban! Az égi szeretet sugározzon rólatok, és ez vezessen titeket a nehéz úton! Vigyétek el beteg és szomjazó gyermekeimhez Fiam Igéit! Vigyétek Fiam szent testét és vérét a betegekhez, és a haldoklókhoz! Hirdessétek, hogy Fiam értetek halt meg és értetek támadt fel! Hirdessétek, hogy Fiam mindenkit meg akar menteni a kárhozattól! Hirdessétek, fiaim, Ő mindenkit szeret, még a legelesettebbeket is! Ő mindenkihez lehajol, senkit nem hagy magára, végtelenül irgalmas, minden gyermekét a tenyerén hordozza. Fiaim, most fogadjátok Fiam áldását.
Jézus: „Szerető fiaim, megáldalak titeket az erős hit kegyelmével, amit együttérző szívem melegével és tiszta szeretettel itattam át. Ezt az erős és tiszta hitet adom nektek. Ezt a hitet olyan erőssé teszem bennetek, mint az erős sziklavár. Szent véremmel oltalmazlak titeket, és vezetlek a nehéz úton. Kereszthalálom legyen megváltásotokra. Feltámadásom legyen örök életetek tüze. Átszúrt, vérző szívem szeretetével megáldalak titeket, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Amen.”
Szűzanya: „Ó, kicsiny gyermekem, szerető Fiam magyar egyházának élére és oltalmára állítom Mindszenty József bíboros fiamat. Szerető engesztelő országom közbenjárójává legyen! Legyen közbenjárótok a rátok váró nehéz időkben! Könyörögjetek hozzá, és kérjétek tőle azt az erős, buzgó, mély hitet, amellyel Fiam megáldotta!”
2011.06.14.                                                         Veronika Márta

[1] Lásd az ezzel kapcsolatos pünkösdi látomást: http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-uezenetek/a-szentlelek-es-maria-egyesitett-szeretetlangja

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-uezenetek/mindszenty-biboros-istvan-

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr106215046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása