HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.06.19. 10:27 :: lowoa

2014. június 19. Szentségimádáson Jézus: „Drága gyermekeim! Az óra itt van. Készüljetek! Nemsokára kiontják Értem véreteket. Hatalmas keresztényüldözés van készülőben. Ellenfelem már mindent előre kitervelt. De ti soha ne féljetek! Veletek vagyok minden nap, a világ végezetéig. Nem különb a szolga Uránál. Ha Engem üldöztek, titeket is üldözni fognak. Ha az Én Véremet kiontották, a tiéteket is ki fogják ontani. Ne féljetek üldözőitektől! Valljatok meg Engem bátran előttük! Aki megvall Engem, azt Én is megvallom Atyám és szent angyalai előtt. De aki megtagad Engem, azt Én is megtagadom Atyám és szent angyalai előtt. Tartsatok ki Mellettem mindhalálig! Akkor bevonultok Velem Atyám házába, és Én a fejetekre teszem az örök élet koronáját. Bízzatok Bennem a síron túl is, mert az örök életbe a halál által, mint egy küszöb által léphettek be. Kérjétek az ég Urát, hogy állhatatosak legyetek mindhalálig!
Gyermekeim! Nézzetek fel Rám, a keresztre, mekkora árat fizettem a ti üdvösségetekért! Ti se méricskéljetek! Adjátok oda az életeteket Nekem, amiképpen Én is odaadtam értetek! Szeressetek Engem mindenekfölött, amint Én is szerettelek benneteket! Akkor könnyű lesz és édes a végső áldozat, és elnyeritek az örök boldogságot. Az szeret Engem, aki megtartja Atyám törvényeit. Aki odaadja Értem életét, megmenti azt, az örök életre. Mert mit ér az embernek, ha az egész világot megnyeri, de lelkében kárt szenved? Mit adhatna cserébe lelkéért? Lelketek örök üdvössége az Én értetek kiontott drága Szent Vérem. Csak úgy üdvözülhettek, ha megteszitek Atyám törvényeit. Minden cselekedetetek, gondolatotok és szavatok fel van írva az Élet Könyvében. Csak a szeretet számít. Éljetek mindig mindenkivel szeretetben, de mindenekfölött Istent szeressétek! Akkor sok lelket mentetek meg az örök életre. Elképzelni sem tudjátok, mennyi lélek vergődik a sátán kelepcéjében. A ti imáitok és szeretetből fakadó jócselekedeteitek révén kiszabadítom őket. Ne fukarkodjatok az áldozatokkal! Fogadjatok el mindent, amit megengedek a lelkek javára! Odaát ezeknek az általatok megmentett lelkeknek fogtok a legjobban örülni. Ezek lesznek a ti kincseitek. Már most ajánljátok fel vértanúságotokat az Én rettenetes kínszenvedésem és kereszthalálom örök érdemeivel egyesítve égi Édesanyátok hétfájdalmas Szeplőtelen Szíve, és könnyei által a szegény bűnösök megmentéséért! Rengeteg lelket fogtok kiragadni a sátán markából. Ne féljetek a haláltól! Én ott is, akkor is veletek leszek. Olyan kegyelmet és bátorságot adok a szívetekbe, hogy Irántam érzett lángoló szeretetetekkel megvettek minden szenvedést, és vágyódni fogtok a vértanúságra, hogy ezáltal is beteljesítsétek rátok vonatkozó örök szent tervemet. 

Gyermekeim! Az óra itt van. Eljött. Készüljetek! Adjátok át az életeteket Nekem! Imádjatok Engem teljes szívetekből, felebarátaitokat pedig úgy szeressétek, ahogy Én szerettelek benneteket, hogy az életemet adtam oda értetek! Akkor soha nem látott boldogságban lesz részetek egy egész örökkévalóságon át, mert Isten azoknak készítette az Ő országát, akik Őt szeretik. Készüljetek, mert hamar beteljesülnek a próféciák! Soha ne féljetek! Bízzatok Bennem határtalanul, akkor meg nem szégyenültök. Erre áldalak meg benneteket, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr206496029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása