HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Eucharisztiában rejlő kincsek

2020.07.30. 07:01 :: lowoa

2017. 07. 30, Vasárnap

Láttam, hogy a Mennyországban élő lelkek életének középpontjában az Eucharisztia áll, melyben a Szentháromság lakik. Az Eucharisztia mögött megszámlálhatatlan kincs volt. Szívemben tudtam, hogy az igazi kincs maga az Oltáriszentség. Az angyalok gyakran vesznek magukhoz kincseket arra a célra, hogy olyan lelkeknek ajándékozzák, akik a Földön fokozatosan lemondanak a világi dolgokról Isten dicsőségére. Az ilyen lelkek ruháját ékkövek díszítik, amelyek visszatükrözik Isten végtelen gazdagságát. Miközben szemléltem az angyalok tevékenységét, váratlanul elém jött Mennyei Édesanyám és gondoskodó szeretettel néhány ékkövet feltűzött a lelkem ruhájára, melyre méltatlannak éreztem magamat. A Szűzanya látta mit éreztem, ezért így szólt hozzám:

„Fiam, maga a tökéletes kincs. Aki Őt akarja és szolgálja, az megtalálja lelke békéjét és megismeri a természetfeletti boldogság kegyelmét. Ezt a boldogságot csak rövid ideig lehet a Földön átérezni, de a halál után a Mennyben szüntelen lángolás lesz mindazon lelkekben, akik földi életükben Isten oldalán akartak élni és szolgálni. Minél jobban lemondotok a világról, annál közelebb kerültök Istenhez, aki szeretetét különleges módon megízlelteti veletek. A Mennyek Országának kincsét akkor nyeritek el, ha teljesen átadjátok magatokat Isten akaratának. Édesanyai szívemet boldoggá teszitek azzal, hogy örökimádást szerveztek Magyarországon. Ha országotokban legalább tíz helységben örökimádás lenne, akkor hazátokban visszaesnének a bűnözések és felvirágozna az egyház élete, melyet nemcsak a papság alkot, hanem maguk a hívek is. Imádkozzatok, hogy az emberi szívek megnyíljanak Fiam szeretetére és befogadók legyenek minden kegyelmére!”

Mária Magdolna


http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/1249-az-eucharisztiaban-rejlo-kincsek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr5712794900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása