HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.10.31. 05:51 :: lowoa

2012. október 31. Szentségimádáson Jézus:

 

Drága gyermekeim! Készüljetek! Mondom nektek: éljetek szüntelen készenlétben, mert már nagyon közel van a megrostálás ideje. Tanuljatok a természeti katasztrófákból! Ha nem tértek meg, ti is elvesztek mind. Türelmem a vége felé jár. Nem tűröm meg tovább a szentségtörőket, a képmutatókat, a paráznákat, a gyilkosokat és a tolvajokat. Mondom nektek: minden bűnéről számot fog adni ez a bűnös nemzedék. Ha meg nem térnek, örökre elvesznek mind. Egyházamat, papjaimat és minden megkeresztelt hívemet kérem: figyelmeztessétek a bűnösöket, hogy térjenek meg, mert van számonkérés, és van kárhozat. Én végtelenül Szent és irgalmas vagyok. Mindenkinek kész vagyok megbocsátani, de nektek kell megbánni és meggyónni bűneiteket. Ha nem teszitek, örökre elvesztek. Figyelmeztessetek erre mindenkit, akik a környezetetekben élnek, és akiket elétek hozok. Tőletek fogom őket számon kérni. Vigyázzatok! Ti, katolikusok kaptátok a legtöbb kegyelmet.

„Az a szolga, aki ismeri Ura akaratát, de nem áll készen, hogy akarata szerint járjon el, sok verést kap. Mert aki sokat kapott, attól sokat követelnek, és akire sokat bíztak, attól annál többet kívánnak.” (Lk. 12,47-48.) Életetek legfontosabb feladata legyen: a bűnösök megmentése. Elsősorban értük imádkozzatok, csak utána a szenvedő lelkekért! Ők már jó helyen vannak. Örülnek, hogy nem kárhoztak el. De a bűnösök még elkárhozhatnak, ha nincs, aki imádkozzon, és áldozatokat hozzon értük. Én meghaltam mindnyájatokért a keresztfán. De nélkületek nem üdvözíthetlek benneteket. Nektek kell akarni elnyerni az örök életet, amelynek feltételei vannak. A hit, a bűnbánat, Isten törvényeinek megtétele, és Isten szeretete. Atyám az Őt szeretőknek készítette országát. Milyen szeretet az, hogy hátat fordítotok Nekem? Évekig, évtizedekig be se néztek a templomba. Nem gyóntok, nem áldoztok. Időtöket világi dolgokra fordítjátok, az Istent kirekesztitek az életetekből, és elmerültök a bűn fertőjében. Mit gondoltok, mire kaptátok az életeteket az Atya Istentől? Nem erre, hanem arra, hogy elnyerjétek az örök életet. Magatokat megszentelve, a környezeteteket is megtérítsétek, és lelkeket mentsetek Isten nagyobb dicsőségére. Ha ezt tennétek, mennyországgá változna a világ. Mindenki mindenkinek a testvére lenne, mert egy Atyátok van, a Mennyei. Boldogok lennétek, mert akik Istent szeretik és szolgálják, azok már itt a földön megízlelik a menny boldogságát. A szívetek tele lenne békével, szeretettel, mert aki Istent befogadja a lelkébe, annak Isten az Ő békéjét adja, amit a világ nem adhat, és betölti őt szeretetével, amely mindeneket felülmúl, és végtelen, mint Ő Maga. A mennyország itt van köztetek, ha szeretetben éltek. Ez azt jelenti, hogy már itt a földön élitek az örökkévalóságot. Mindenki azt, amit választott. Halálotok után csak kiteljesedik, véglegessé és láthatóvá válik az a csodálatos szellemvilág, amiben, a mennyben mindörökké gyönyörködni fogtok. Hasonlóképpen azok, akik a földön a poklot, a bűnt, a gyűlöletet választották, haláluk után szembesülnek bűneik gyümölcseivel és következményeivel. Mint a rabok, sohasem tudnak megszabadulni ellenségeiktől, akiket a földön gyűlöltek, mert nem bocsátottak meg nekik. Örökre elmerülnek a bosszúban, a gyűlöletben, és a haragban. Örökké fogják egymást gyötörni, gyilkolni, és az ördögöktől is szenvedni fognak, akik kínozni fogják őket az egész örökkévalóságon át. Ez az örök halál, az örök kárhozat. Olvassátok el az Evangéliumot, és váltsátok tettekre! Bocsássatok meg szívből egymásnak! Akkor szabadok lesztek. Nem lesztek az ellenség rabjai. Éljetek mindenkivel szeretetben és békében! Akkor már itt a földön megízlelitek az örök élet boldogságát.

 

Gyermekeim! Nézzetek Rám, a keresztre! Mennyit szenvedtem értetek, hogy elnyerjétek a mennyország örök boldogságát! Miért vagytok a magatok ellenségei? Működjetek együtt kegyelmemmel! Az örök élet dicsőségét kínálom nektek. Bánjátok meg minden bűnötöket, és gyónjátok meg azokat! Tiszta lélekkel fogadjatok Engem a szívetekbe a szentáldozásban! Akkor megtaláljátok életetek értelmét, célját és boldogságát. Nélkülem semmit sem tehettek. Én vagyok az út, az igazság és az élet. Csak Velem és Általam nyeritek el az örök életet. Halljátok meg szavam, és váltsátok tettekre, amit tanítok nektek! Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Ima a Szentlélek által:

 

„Imádott édes jó Jézusom! Te ott függsz a keresztfán. A Véred ömlik. Beissza a föld. Szent Édesanyád már félig ájultan támaszkodik Jánosra, a szeretett tanítványra. Az asszonyok, Mária, és Mária Magdolna zokognak. Édesanyád csak egyet ismételget: ennyit kell szenvednie a Megváltónak?! Nincs Benne lázadás. Ő csak Szolgálóleány. Te az Atya Fia vagy. Neked az Ő akaratát kellett teljesíteni. Így imádkoztál a Getszemáné kertben: „Atyám, ha lehetséges, múljék el Tőlem ez a kehely. De ne az Én akaratom legyen, hanem a Tiéd.” Ó Jézus! A Te kínszenvedésedre és kereszthalálodra kérlek, add meg nekünk is ezt a kegyelmet, hogy mindig, minden élethelyzetben Veled együtt tudjunk mi is imádkozni: Atyám, Jézusom, ne az én akaratom legyen, hanem a Tiéd. Ha ezt tesszük, biztos utunk van a mennybe, mert Te a javunkat akarod. A mi legnagyobb ellenségünk a saját akaratunk. A sátán elhiteti velünk, hogy amit ő akar, az a mi saját akaratunk. Mily alattomos és ravasz! Ha így áll a dolog, már pedig ez az igazság, akkor nekünk az a legjobb, ha lemondunk szabad akaratunkról. Neked adjuk azt egész életünkkel együtt. Rendelkezz velünk tetszésed szerint! Te vagy a Megváltónk, üdvösségünk Szerzője, örök életünk. Te igaz vagy és Szent. Te soha nem csapsz be. Egyedül te tudod, mi válik a javunkra, és ezt meg is adod. Rajtunk múlik, hogy elfogadjuk-e a kereszteket, amelyekkel megajándékozol bennünket, hogy általa egyre bensőségesebben egyesüljünk Veled, Aki a földön a kereszten függsz. Ide vársz mindnyájunkat, akik követni akarunk Téged. Ó, milyen édességes és gyönyörűséges egyesülve lenni Veled még a szenvedésekben is! Ha Veled vagyunk, még a könnyeinken át is tudunk mosolyogni.

Emberek! Vegyetek példát Máriáról, Jézus Édesanyjáról, Aki mindvégig követte Szent Fiát! Ott állt keresztje alatt, és nem lázadt, hanem belenyugodott az Atya akaratába, pedig az Övénél nem volt és nem is lesz nagyobb fájdalom a földön. Tanuljunk Tőle, kérjük segítségét! Akkor a mi szívünkben is kigyullad az Isten szeretet, megkapjuk az Ő békéjét, és el tudjuk fogadni mindig az Atya akaratát. Ámen.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr506214557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása