HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

2019.12.05. 06:22 :: lowoa

Mise a Szent-Anna réten 500 hívő részvételével

 

2015. 12. 05, Elsőszombat

Szent Anna-Rét, a kápolna alapkőletételének 71. évfordulója

Láttam, hogy az angyalok körbeveszik a Szent Anna-Rétet és tekintetüket az égre emelték, mert értünk jártak közbe. A Szűzanya néhány angyal kíséretében leszállt közénk, és megáldott minket. Az angyalok kezében szikladarabok voltak, amelyeket körberaktak a Szent Anna-rét közepén.

Szűzanya: „Ezek a kőszikladarabok az Egyházat jelképezik. Nemsokára a ti magyar egyházatok megújul, mert az eljövendő események sokak hitét fel fogjál ébreszteni. Imádkozzatok, gyermekeim, mert Atyátok minden imátokat számon tartja, és nemzetetek javára fordítja. A kegyelmeket már elkezdte szétosztani, és elsőként vezetőiteket ajándékozza meg, mivel rendkívül nagy a felelősségük értetek. Gyermekeim, a gonosz lélek ordít a dühtől és mindent elkövet, hogy engesztelő közösségeiteket szétrombolja. Ne engedjetek kísértéseinek, és támadásainak, hanem legyetek erősek a hitben, reményben és szeretetben! Fiam általatok menti a lelkek sokaságát, ha ti megfogyatkoztok, akkor még nehezebben fogjátok a megpróbáltatásokat átvészelni. Édesanyai szívemben hordozlak titeket, és felszentelt papjaitokat, akikért szüntelen imádkozom a Mennyben, hogy szolgálatukban mindvégig kitartsanak. Kicsinyeim, örüljetek és legyetek hálásak pásztoraitokért, hiszen ők mindnyájan nektek szentelik az életüket. Bárhogyan is élnek, ti mindig ajándékként tekintsetek rájuk. Isten előtt mindnyájan kedvesek vagytok, és kivétel nélkül szeret mindnyájatoat. Ti is szeressetek, hogy a szeretet által létrejöjjön köztetek a Mennyek Országa, amely hidat alkot a föld és az ég között. Ez a szeretet és egységetek siettetni fogja győzelmemet, amely után mindannyian vágyakoztok. Ez a győzelem nem úgy fog megvalósulni, ahogyan ti elképzelitek. Látnokaitok sok üzenetet és látomást kapnak, amiknek nagy része jelképekből áll. Győzelmem hasonló lesz Fiam győzelméhez. Isten akarata beteljesedik, amelyet hazátokkal eltervezett, hiszen számára minden lehetséges. Bízzatok az Ő erejében, mert hatalma van minden nép fölött!”

A Szűzanya megmutatta, hogy a körberakott kövek között tűz keletkezett, melynek lángjai egyre magasabbra csaptak. Amikor ezek a lángok elértek egy bizonyos pontot, az égbolt megnyílt és a Szentháromság szeretetének tüzét küldte lefelé, és a két tűz egyesült. Az egyesüléskor egy szivárványszínű tűz alakult ki, és a tüzet alkotó hídban a Szentlélek fehér galambként átrepült rajta, mintha megszentelné ezt a csodálatos egyesülést. Ezután az angyalok ebből a tűzből merítettek és sok paphoz eljutatták a kegyelmeket, majd körberepülték Európát is, hogy a bajba jutott népeken segítsenek. Szűzanya könnyes szemekkel mondta: „Édesanyai tervem, hogy Magyarország által megmentsem Európát, amely hitében megingott és eltávolodott a Jóistentől. Ó, Európa, Szeplőtelen Szívemben hordozom kereszténységedet! A világnak sok szentet adtál, hiszen te vagy a kereszténység bölcsője! Az üldöztetés utolért téged, de ez nem a vesztedet fogja jelenteni, hanem a dicsőségedet. Fiam, a keresztfán érted is szenved, nem feledkezett meg rólad, ahogyan én sem.”

A Szűzanya felém nyújtotta a kezét és megmutatta, hogy Európa fölött ott lebeg a keresztre feszített Krisztus, akinek drágalátos vércseppjei hullnak a nemzetekre. Mennyei Édesanyám így szólt: „Európa most kiveszi részét Fiam szenvedéséből, ezáltal fognak megtisztulni és megújulni azok a nemzetek, amelyekért sokan imádkoznak.”

Mária Magdolna


http://engesztelok.hu/szent-anna-ret/1018-mise-a-szent-anna-reten-500-hivo-reszvetelevel

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr856213955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása