HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.12.07. 06:25 :: lowoa

2015. december 7. Szentségimádáson az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! A Szívem vérzik értetek. Sokan hiába olvassátok üzeneteimet, mégis súlyos, halálos bűnben éltek.

Gyermekeim! Emiatt még súlyosabb ítélet vár rátok, mert megadtam nektek a tisztánlátás kegyelmét, de ti mégis megátalkodottan ragaszkodtok bűneitekhez. Vigyázzatok, mert a halál hirtelen jön, és ha bűnben talál benneteket, menthetetlenül elkárhoztok.

Kicsinyeim! Ellenfelem már mindent előkészített, hogy sokakat megöljön közületek. Előre figyelmeztetlek benneteket. Éljetek szüntelen készenlétben! Az időtök vészesen fogy. Hirtelen fog lecsapni rátok a veszedelem. Térjetek meg Hozzám addig, amíg még időt kaptok rá! Lehet, hogy a holnap már túl késő lesz.

Kicsinyeim! Véremen megváltott gyermekeim! Higgyetek szavaimnak, bízzatok Bennem, Én csak a javatokat akarom. Mindaz, aki megvet Engem, és szavaimat, és nem bízik Bennem, a sátánt választja, aki az örök tűzbe taszítja azt, aki őmellette dönt.

Drága gyermekeim! Kérve kérlek benneteket, hagyjátok el bűneiteket! Mielőbb gyónjátok meg azokat, és utána fogadjatok be Engem, a Szent Eucharisztiában, tiszta szívetekbe! Csak Velem és Általam üdvözülhettek. Nélkülem az örök tűz martalékai lesztek. Imádkozom értetek Atyámhoz, de helyettetek nem dönthetek, mert tiszteletben kell tartanom szabad akaratotokat. Térjetek meg Hozzám mielőbb! Akkor az Én hathatós védelmem alatt fogtok állni, és tehetetlen lesz veletek a sátán. Megáldalak titeket Szívem végtelen szeretetével, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Megerősítés a Hozsannából: 239, 3: „…a Bíró kéri számon sáfárságom éveit.” 240, 6: „Szent szavát, ha ma meghalljuk, azt követni ne átalljuk…” A Szentírásból: Márk 4,11-12:

„(Jézus) ezt mondta nekik: Nektek adatott, hogy ismerjétek az Isten országa titkát, azoknak pedig, akik kívül vannak, minden példabeszédekben hangzik el, hogy nézvén nézzenek, és ne lássanak, hallván halljanak, és ne értsenek; nehogy megtérjenek, és bűneik bocsánatot nyerjenek.
(Iz 6 ,9-10)


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr506213952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása