HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

2020.03.10. 01:55 :: lowoa

Állam és Egyház egysége

2018. 03. 10, Szombat

Láttam az égben, hogy Szűz Mária, a mi királynőnk a trónon ült, amelyet Isten angyalai által készítetett neki. Előtte baloldalon Orbán Viktor térdelt, aki mögött Szent István király állt és kezét a vállára helyezte. Mellettük középen Erdő Péter térdelt, aki mögött Mindszenty József bíboros állt. A másik oldal szélén Natália nővér térdelt és imádkozott. Láttam Natália nővér arcán a természetfeletti öröm kisugárzását, miközben ő maga mellé hívott engem, hogy közelebbről szemlélhessek minden eseményt.

Natália nővér azt mondta: „Ne féljetek, az engesztelő kápolna fel fog épülni, mert Isten tervében a kápolnának nélkülözhetetlen szerepe van Magyarország felemelkedéséhez. A világ szeme most Magyarországra tekint, ezért eljött az ideje annak, hogy népetek a világ tekintetét Szűz Máriára és rajta keresztül Jézus Krisztusra irányítsa, aki a világmindenség fölött áll az Atyával és a Szentlélekkel. Látni fogjátok áldozataitok és imáitok gyümölcsét, amelyen keresztül Isten hatalmas ajándékot fog ajándékozni népetek és a világ számára. Tartsatok ki mindvégig, mert a sátán nem tud mit kezdeni a kitartó és alázatos lelkekkel, akik az ő vereségét okozzák. Szűz Mária veletek van, akinél nagyobb pártfogót nem is kaphattatok volna.”

A Szűzanya rátekintett a magyar miniszterelnökre és a magyar egyház vezetőjére, majd így szólt: „Isten sok kegyelemmel és ajándékkal halmoz el engem a Mennyországban, mégis a legkedvesebb és legbecsesebb ajándék számomra nem más, mint a Szent Korona, amely nemcsak a teljes Magyarország területét foglalja magába, hanem a benne lakozó magyar népet is. Szent István király a tulajdonomba helyezett mindent, amely jogilag az övé volt. Ő egész életét Istennek és népének szentelte. Tudta, hogy egyedül Isten az, aki a nép biztos jövőjét fenntartja. Gyermekeim, királynői uralmam csak úgy valósulhat meg országotokban, ha az állam mögött az egyház áll és az egyház mögött az állam. Az állam nem tudja keresztény küldetését beteljesíteni az egyház támogatása nélkül. Isten áldása akkor száll le különleges módon országotokra, ha a kettő egységben van. Szent István királyotok ezt a példát követte, ezért nem tudták sokszor a csatában legyőzni. Gyakoroljatok bűnbánatot, amely új és alázatos szívet ad nektek. Alázat nélkül senki sem léphet Isten színe elé, aki jobban ismer titeket, mint ti önmagatokat. Csak egységes erővel küzdhetitek le az előttetek álló akadályokat. Minden döntésetekkel a keresztény magyar nép javát szolgáljátok, akik nélkül nem lennétek ott, ahol most vagytok.”

Láttam, hogy Orbán Viktor könnyes szemmel hallgatta a Szűzanya szavait, melynek hatására Erdő Péter felé fordította arcát és jobb kezét nyújtotta felé. Erdő Péter az államfő felé nézett és félig megnyitotta a szívét előtte. Imádkozzunk, hogy a közöttük lévő egység mielőbb létre jöjjön.

Mária Magdolna

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr3413898226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása