HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.04.14. 09:10 :: lowoa

2017. április 14. Nagypénteken Szentségimádáson az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Nagypéntek van. Kínszenvedésem és keresztre feszítésem napja. Mindezeket azért szenvedtem el, hogy megszerezzem a ti üdvösségeteket. Hatalmas árat fizettem megváltásotokért. Mielőtt vétkeznétek, és ezzel könnyelműen eltékozolnátok lelketek üdvösségét, nézzetek fel Rám, a keresztre! Ne tegyétek hiábavalóvá magatokban kínszenvedésemet és halálomat! Nem vagytok a magatokéi, hanem az Enyéim. Jobban szeretlek titeket, mint ti magatokat. Minden kegyelmet megadok, ami az üdvösségetekre válik. Jóllehet, ez legtöbbször nem egyezik meg azzal, amit kértek. De nem az a fontos, hogy itt a Földön, e rövid életetek alatt milyen életet éltek, hanem egyedül csak az, hogy innen hova mentek. Ez utóbbi ugyanis örökké tart. Ezért, kicsinyeim, fogadjátok el a kereszteket, amelyekkel megajándékozlak benneteket, mert csak a kereszt visz az üdvösségre. Engem, a Földön, a kereszten találtok meg. Ha Velem akartok egyesülni, akkor fel kell jönnötök Hozzám a Golgotára, a keresztre. Oly édességes a Velem való együttlét, hogy örülni fogtok társaságomnak, még a szenvedések közepette is, és nem vágyakoztok sehova. Mindig csak Velem együtt akartok maradni.

 

Gyermekeim! Tekintsetek a vértanúkra, akik megízlelték szeretetemet, és inkább áldozatul adták életüket Értem, minthogy megtagadtak volna. Hamarosan a ti számotokra is megnyílik a lehetőség, hogy döntsetek: Mellettem, vagy Ellenem. Emlékeztetlek benneteket az Evangélium szavaira, amelyben ezt mondtam: „Aki mindvégig kitart, az üdvözül.” Ha a Földön osztoztok sorsomban, megaláztatásomban és szenvedéseimben is, akkor a Mennyben részesültök dicsőségemben. De ha hűtlenül elhagynátok és megtagadnátok, akkor Én is megtagadnálak titeket Atyám és szent angyalai előtt. Ez pedig azt jelentené, hogy sohasem látnátok meg dicsőségemet. Imádkozom értetek Atyámhoz, hogy befogadjátok kegyelmét, és erővel eltelve hősök legyetek, akik még a vértanúságtól sem rettennek vissza. Hűségesek maradjatok Hozzám mindhalálig. Erre áldalak meg titeket gyermekeim az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr3212565801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása