HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

2020.04.30. 02:13 :: lowoa

Kegyelmek a Szent Anna Réten

2016. Április 30, Szombat
Szent Anna rét (15:00 szentmise és imádság)

A Szűzanya, mint a Világ Győzelmes Királynője megjelent előttem, és láttam hogyan gyűjti össze egy kehelybe az engesztelők imádságát, amelyek fénysugarakhoz voltak hasonlóak és egy fényforrást alkottak együttesen a kehelyben. Mária ezt a kelyhet elvitte Mennyei Atyánk elé, aki örömében lehajolt, megnézte és isteni akaratával átalakította kegyelmi forrássá az imádságokat. A kegyelmeket isteni ajkával ráfújta hazánkra, miközben a magyar szentek és királyok is imádkoztak a hazánkért. Láttam, ahogyan az irgalmasság órájában Isten világossága hogyan szorítja ki hazánkban a sötétséget. Mennyei Atya: „Az irgalmasság óráját tekintsétek a kegyelem órájának. Ebben az órában a gonosz lelkek lebénulnak és a lelkek nagy része felszabadul az ő uralmuk alól, ezt különösen a haldoklókra érvényes. Minél többen ember bekapcsolódik imájával a kegyelem órájába, annál magasabb kegyelmeket adok a magyar népnek és vezetőinek. Ilyenkor a hazátokra váró büntetések is enyhülnek, mert irgalmas vagyok és egyben igazságos is. A Normafánál bemutatott szentmisék rendkívül értékesek Atyai tekintetem előtt, és szívembe írom papjaim és híveim nevét. Akik közel állnak legszentebb leányom szeplőtelen szívéhez, azok Hozzám is közel állnak, mert Szűz Mária ügye az Én ügyem is. Az engesztelő kápolna ott áll örök tervemben, ami be fog teljesedni éppúgy, mint a megtestesülés és megváltás. Ugye tudjátok gyermekeim, hogy a Szent Anna Réten bemutatott szentmisék és imádságok milyen nagy gyümölcsöket fognak hozni országotok és a világ számára? Szent Fiam mennybemenetele után a keresztények nagy üldözést szenvedtek el. Ti a végső időket élitek és tudnotok kell, hogy ez az időszak fogja elhozni Egyházam dicsőségét. Jézus második eljövetelének az időpontját csak egyedül Én tudom, amit még egyszülött Fiamnak sem hoztam a tudomására. Készüljetek, mert a ti generációtok megéli Krisztus dicsősége eljövetelét a felhőkön, Ő ugyanis akkor a Mennyből fog kilépni és megmutatja önmagát mindenkinek. Minden embernek nyilvánvaló lesz, hogy Fiam nemcsak ember volt, hanem Isten is, és testestül-lelkestül fölment a Mennybe. Ezeket a hitigazságokat tagadják a hamis próféták és követőik, és nem fognak belépést nyerni az Én országomba, mert Szentlelkem ellen vétkeznek. Örüljetek és örvendezzetek, mert hamarosan helyreállítom a világ rendjét és újra harmónia fog uralkodni a természetben és az emberek között. Az Új Paradicsomban helyet készítek mindazoknak a magyaroknak is, akik mindvégig kitartanak mellettem.”

2016. 05. 01, Vasárnap

Szent Anna rét (11:00 szentmise és imádság)

Szent József megjelent és palástjával betakarta országunkat, miközben így szólt hozzánk: „Gyermekeim, mivel Mária az Én jegyesem volt, és a ti hazátok az Ő országa, ezért úgy tekintek rátok, mint a jegyesemre. Hazátokat pártolom Isten akarata által, aki csodálatos jövőt ajándékoz nektek. Mindazok a keresztények, akik keskeny és göröngyös úton haladnak felajánlva minden szenvedést, méltóvá válnak Krisztushoz, aki értetek kínhalált szenvedett, de harmadnapon feltámadt. A Mennyből szomorúan szemlélem a családok széthullását, a válásokat, az abortuszokat és a gyermekek, fiatalok elzüllését. Magyarországon is igen jellemző ez az állapot, melynek oka az, hogy a családok többségét nem tartja össze a vallás, és lassanként eltűnt az igaz szeretet is. A magyaroknak szüntelen engesztelni kell a családokért. Amikor egy család széthullik az vétek Isten teremtése ellen, Ő ugyanis így alkotta az embert: „Megteremtette tehát Isten az embert a maga képére, férfinak és nőnek teremtette őket. Isten megáldotta őket, és azt mondta nekik: Szaporodjatok, sokasodjatok, töltsétek be a földet! (Ter 1, 27-28) A Messiás ezt az igazságot védi, amikor azt mondta: Amit tehát Isten egybekötött, ember el ne válassza. Ezek a szavak örökké élők maradnak, mert amit Isten egyszer kijelent, az bizony megmásíthatatlan. Most a családapákhoz szólok: Testvéreim, Isten úgy teremtett benneteket, hogy pásztorai legyetek családotoknak és nem pedig rombolói. Ti Ádám leszármazottai vagytok, hiszen ő az ősötök. Isten nagy hitet adott nektek azért, mert vezetésre születtetek és arra, hogy Istent szolgáljátok. Megkaptátok a kegyelmet, hogy családot alkossatok, és példaképként éljetek, miképpen a szentek is. A sátán legyengített titeket, mert engedtetek kísértéseinek. De Isten hatalmas, és mindenkit üdvözíteni akar. Imádkozom értetek, hogy be tudjátok tölteni igazi szerepeteket a családban, és a vallásban is.”

Mária Magdolna


engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/1076-kegyelmek-a-szent-anna-reten

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr108693852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása