HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.05.02. 09:57 :: lowoa

2014. május 2. Szentségimádáson Jézus…

Drága gyermekeim! Az óra itt van. Térjetek meg! Nem győzöm eleget hangoztatni, hogy mindennél jobban őrködjetek lelketek üdvössége fölött! 

Gyermekeim! Ez a legfontosabb. Sokkal előbbre való minden másnál, mert a földön minden mulandó, minden itt marad. De a lelketek halhatatlan, örökké él, mert maga az Isten lehelte belétek, amikor megfogantatok az anyaméhben. Ez azt jelenti, hogy a lelketek a földről az örökkévalóságba költözik. Arra a helyre, amit itt a földön cselekedeteitekkel kiérdemeltetek.

Gyermekeim! Ne kövessetek el bűnt! A bűn beszennyezi, eltorzítja a lelketeket. Ti kivétel nélkül mindnyájan Isten képmására és hasonlatosságára lettetek megteremtve. Ez azt jelenti, hogy nektek Krisztus arcúaknak kell lenni, vagyis Engem kell tükröznötök úgy, hogy mindenki felismerje, hogy Én élek, és működöm bennetek. 

Gyermekeim! Törekedjetek követni Engem! Elsősorban az Isten iránti szeretetben. Én úgy szerettem Atyámat, hogy mindig, mindenben engedelmeskedtem Neki. Ti is minden élethelyzetben Velem együtt mondjátok: „Atyám, ne úgy legyen, amint én akarom, hanem ahogy Te!” Az szereti Istent, aki az Ő törvényeit megtartja. A felebarátot soha ne helyezzétek Isten elé! Szeressétek őket úgy, ahogy Én szerettelek titeket! Ha kell, az életeteket is adjátok oda értük, de mindig csak Isten akarata szerint! Az életetekben mindig az Isten iránti szeretet legyen az első! Mondok egy példát: betegen fekszik egy rokonod a kórházban. Választanod kell: vagy Szentmisére mégy, és utána a kórházba, vagy nem mégy Szentmisére, csak a kórházba. Ilyenkor a főparancsnak kell engedelmeskedni. Részt kell venni a Szentmisén, amit felajánlhatsz a betegért. Részt veszel a legnagyobb imádságban, az Én keresztáldozatom megújításában, amely fenntartja ezt a világot. Csak utána látogatod meg a beteget. Így teljesíted a főparancsot. Ez sokkal fontosabb, mint bármi más. Ráadásul beteg rokonod üdvösségére válik.

Gyermekeim! Ne azzal foglalkozzatok, hogy mi várható! Ez is fontos, és Én tudtotokra adom. Értésétek meg: az életetek a földön véges. Bármikor meghalhattok, és akkor meg kell jelennetek ítélőszékem előtt. Ezért mondtam nektek: éljetek szüntelen készenlétben, mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát! Éljetek egymással szeretetben! Bocsássatok meg szívből egymásnak! Akkor nektek is megbocsát Atyám, és elnyeritek az örök boldogságot. Atyám azoknak készítette országát, akik Őt szeretik. Az Isten iránti szeretet legyen az első! Csak utána jöhet a felebarát szeretete. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. 

Drága gyermekeim! Az idő rövid. Most teljesülnek be a próféciák, amelyeket előre megmondtam nektek. Éljetek szüntelen készenlétben, mert nagyon sok embernek ki fogják oltani az életét! Nem lehet két úrnak szolgálni, sem kétfelé sántikálni. Most mindenkinek színt kell vallani: Velem vagy Ellenem. Életszentség, vagy bűn. Üdvösség, vagy kárhozat. A tét nagy. Vigyázzatok! Ellenségetek a sátán, ott kószál, keresi, kit nyeljen el. Álljatok neki ellen keményen a hit erejével!

Gyermekeim! Az óra eljön. Mindnyájatoknak meg kell állnotok ítélőszékem előtt. Erre készüljetek! Ez a legfontosabb. Az idő rövid. Éljetek halálra készen! Nemsokára visszajövök az ég felhőin dicsőségemben, és megítélem a világot. Egy új korszak következik, amit csak nagyon kevesen érnek meg. 

Gyermekeim! Készüljetek! Hamar megítélem a világot. Éljetek szüntelen készenlétben! Aki áll, vigyázzon, hogy el ne essék! Az idő rövid. Előre figyelmeztettelek benneteket. Örök sorsotokat ti döntitek el. Már mindent tudtul adtam nektek. Megáldalak titeket Szívem túlcsorduló szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr466258867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása