HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

2020.05.04. 10:45 :: lowoa

III. Világháború

2018. 05. 04, Péntek

Az üdvözült lelkek kezében rózsafüzért láttam, ami fénylett az imádság közben. Láttam, hogy a Szűzanya kilépett a Szentháromság hajlékából (egyedül csak ő mehet be a hajlékba), akinek kezében egy tekercs volt. Édesanyám az angyalok kíséretében sétált lefelé a lépcsőkön, majd megállt előttem és így szólt az emberiséghez:

„Gyermekeim, áldjátok az Atyát, a Fiút és a Szentlelket, akik végtelen szeretetükben azt akarják, hogy minél többen üdvözüljenek. A világ nagy hatalmai (pl. Amerika, Kína, Korea) ki akarják robbantani a III. Világháborút, amely az egész világot érinteni fogja. A Szentháromság még ad egy kis haladékot, hogy minél többen megtérhessenek. Egyedül az imádság ereje képes arra, hogy ezt az eseményt eltolja az időben. A háború alatt nemcsak a rosszak fognak meghalni, hanem a jók is. Gyermekeim, ezeknek az országoknak a vezetői nem fognak törődni azzal, hogy a háborúnak mennyi áldozata lesz. Egyedül a hatalom fogja érdekelni őket, vagyis a Mammon, aki a pokolban közvetlen a Sátán mellett áll. Gyermekeim, a Mammon imádása a lelkek vesztét okozza. A pénz nem több egy eszköznél, amely az élet fenntartásához szükséges. Mindazok, akik a pénzt többre becsülik a szeretetnél már a Sátán kezében vannak. Sose feledjétek el, hogy Isten nagyra értékeli azokat az embereket, akik erkölcsösen és becsületesen élik az életüket. Ma a világ azt diktálja számotokra, hogy az erkölcsös életnek nincs értelme. Fiam az erkölcsi élet példaképe, aki kereszthalála és feltámadása által megnyitotta számotokra a Menny kapuját. Mindez azt mutatja, hogy az erkölcsös életforma jó gyümölcsöt hoz, hiszen Isten törvényének betartására épül. Gyermekeim, édesanyai szívem sokszor szomorú, mert látom, hogy a bűn mit tesz az emberekkel. Mindaz, ami a világban történik nem más, mint a bűn következménye. Csakis Istenbe kapaszkodva találhatjátok meg lelketek nyugalmát és biztonságát. Imádkozzatok, hogy mindvégig hűek maradjatok Istenhez, mert csak azok üdvözülhetnek, akik mindvégig kitartanak.”

A Szűzanya elindult egy irányba kezében a tekerccsel. Utána futottam, mint a gyermek és megkérdeztem: „Hová mész édesanyám? Mit jelent kezedben a tekercs?” Édesanyám kedvesen felém fordult és azt felelte:

„Gyermekem, megyek és meglátogatom a katolikus egyházat, beleértve a magyar egyházat is. Most az a feladatom, hogy emlékeztessem a püspököket, papokat, szerzetesközösségeket arra az esküre, melyet Istennek mondtak hivatásuk kezdetén. Nemsokára eljön az a nap, amikor okosan kell mérlegelniük egy döntésben, amely az életüket meg fogja határozni. Ezen a napon szükséges lesz, hogy szemük előtt tartsák Péter és az apostolok válaszát: Inkább kell engedelmeskedni Istennek, mint az embereknek (Apcsel 5, 29). A klérus mellett felszólítom a családokat arra, hogy maradjanak egységben. Most olyan időszak következik, amelynek során szükséges, hogy igazán összetartsanak minden nehézség ellenére és menedéket keressenek Fiam és az én édesanyai szívemben.”

Mária Magdolna

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr2613971704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása