HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.05.05. 07:41 :: lowoa

2016. május 5. Szentségimádáson az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Már nem beszélek hozzátok sokáig. Beteljesülnek a próféciák. Éljetek szüntelen készenlétben! Éljetek halálra készen! Az idő rövid. A kegyelem ideje lejár. Elkövetkezik igazságosságom haragja erre a bűnbe esett emberiségre. Nincsenek véletlenek. Ez a sok természeti katasztrófa mind azt jelenti, hogy már ítélet alatt áll ez a világ. Megfizetek kinek-kinek tettei szerint.

 

Gyermekeim! Térjetek meg, amíg még itt éltek ebben a világban! Ha meghaltatok, már nem tudtok változni. Addig tudtok csak megtérni, amíg ebben a földi testben éltek.

 

Kicsinyeim! Most azt gondoljátok magatokban: ezt már olvastuk. Minek ismétli magát ennyiszer? Megmondom nektek: azért, mert még mindig nagyon sokan nem tértetek meg. Én mindnyájatokat meg akarlak menteni. Ti viszont úgy gondoljátok, hogy még ráértek. Higgyetek Nekem! Már nincs idő. Javuljatok meg! Térjetek meg! Hirtelen tör rátok is a veszedelem, mint azokra, akik tűzvész, árvíz, vagy földrengés áldozatai lettek. Ti sem vagytok jobbak, mint ők. ha nem tértek meg, ti is úgy jártok. Egy pillanat alatt a pokol tüzében találjátok magatokat. Ott sírás és fogcsikorgatás lesz örökkön örökké. Onnan soha senki sem szabadulhat ki. Az érdemszerzés ideje itt van a földön, amíg ebben a testben éltek. Használjátok ki az időt! Térjetek meg, amíg még nem késő! Imádkozzatok bűnben élő társaitokért! „Igen hathatós az igaz ember buzgó könyörgése. Illés hozzánk hasonlóan esendő ember volt, de esedezve imádkozott, hogy ne essék az eső, s nem is esett a földön három évig és hat hónapig. Majd ismét imádkozott, és esőt adott az ég, mire a föld termést hozott.” (Jakab 5, 16-18.)

 

„Az ima hatékonysága.

 

Az a bizalom, amellyel iránta vagyunk, azt jelenti, hogy bármit kérünk is akarata szerint, meghallgatja. Ha pedig tudjuk, hogy bármit kérünk, meghallgat bennünket, tudjuk azt is, hogy amit kértünk, azt már meg is kaptuk. Amikor valaki látja, hogy testvére bűnt követ el, de ez a bűn nem jelenti számára a halált, imádkozzék érte, és életet szerez annak, aki a halállal egyenlő bűnnel vétkezik.” 1 János 5, 14-16.)

 

Megáldalak benneteket Szívem túláradó szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr888693846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása