HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

AZ ÚR JÉZUS KRISZTUSNAK Mária Julianna által adott üzenete

2020.05.09. 11:20 :: lowoa

2013. május 9. Szentségimádáson Jézus…

„Drága gyermekeim! Az idő eljött. Amint emlékezhettek rá, már évek óta mondtam, hogy szétválasztom a juhokat a kosoktól. Ez az idő most jött el. Már most láthatjátok, hogy ez beteljesült. Az Evangéliumban ezt mondtam: sokan mondják Nekem, Uram, Uram, de csak aki Atyám akaratát teljesíti, az üdvözül. Ne higgyetek mindenkinek, aki, amint már mondtam, féligazságokat hirdet nektek. Annak higgyetek, akinek a cselekedetei hitelesek, vagyis odaadóan imád Engem a legméltóságosabb Oltáriszentségben, éli, vagyis tettekre váltja az Evangéliumot, és a teljes igazságot hirdeti, amit tanítottam nektek. Sajnos kevés az ilyen tanító, de a felsoroltak alapján megismeritek őket. Őutánuk menjetek! A többieket, a hamis prófétákat ne kövessétek! Ők báránybőrbe bújt farkasok, akik a sátánt szolgálják, és a nyájat a pokol szakadékába terelik. Ne higgyetek nekik! Vegyétek meg a Szentírást, és minden nap olvassatok belőle! Lehetőleg a család együtt olvassa, és jegyezzétek meg a négy Evangéliumot, hogy a mindennapi életben alkalmazni tudjátok ezt a tanítást, amely az örök életre vezet. Örök boldogságot ad mindazoknak, akik eszerint élnek. Ezért a legnagyobb kincs ez a lelki táplálék.

Gyermekeim, Véremen megváltott kicsinyeim! Nézzetek Rám a keresztre! Nagy volt a lelketek ára. Jobban vigyázzatok lelketek tisztaságára, mint szemetek fényére! Ne hagyjátok, hogy a hamis tanítók félrevezessenek titeket! A napot mindig azzal kezdjétek, hogy hívjátok a Szentlelket! Őt azért küldte el nektek Atyám, hogy imádjátok Őt, és kérjétek szüntelen, hogy mutassa meg nektek, mi az Isten akarata, és vezessen el benneteket az örök élet boldogságába. Erősítsen meg benneteket, hogy mindig legyen erőtök ellene mondani a sátánnak, és minden kísértésének. Erősítse meg az egy igaz Istenbe vetett hiteteket, hogy a hit erejével bátran szálljatok szembe a gonosszal, és Isten erejével győzedelmeskedjetek fölötte. Kérjétek magatokra a Szentlélek bölcsességét életetek minden döntése előtt, és minden helyzetben Hozzá folyamodjatok! Ha ezt teszitek, boldogok lesztek, és könnyen eltaláltok dicsőségembe, mert a Szentlélek vezet benneteket Hozzám. Betegségeitekben is kérjétek a Szentlelket! Ő megmutatja nektek, mit kell tenni. Ha pedig orvosra szorultok, kérjétek a Szentlelket, hogy Ő adja meg neki a bölcsességet, és a megvilágosító kegyelmet, hogy felismerje betegségeteket, és a megfelelő szert adja nektek. Felhívom figyelmeteket a gyógynövényekre. Ezeket Isten teremtette azért, hogy használjátok, és meggyógyuljatok tőle. Váltsátok tettekre szavaimat! Megáldalak benneteket Szívem túláradó szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr736215134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása