HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

2020.05.17. 04:57 :: lowoa

2012. május 17. Medjugorje. Szentségimádáson Jézus: “Kislányom! Az életetek a földön olyan rövid, mint a mező virága. Ma virít, de holnap már elszárad, kemencébe dobják, és a nyomát sem ismerik fel. Így van ez veletek is. A földön minden mulandó, a ti életetek is. De ha Engem szolgáltok, lelkeket mentetek meg az Én dicsőségemre, és ha ebben kitartotok mindhalálig, ha kell, a véretek kiontásáig, akkor vég nélkül fogtok örvendezni az Én dicsőségemben. Akkor örök boldog életet kaptok Tőlem. Országomban a vértanú szentek a legboldogabbak, mert senkinek sincs nagyobb szeretete annál, mint aki életét adja barátaiért. Tartsatok ki mindhalálig, és Én a fejetekre teszem az örök élet koronáját. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2012. május 17. Medjugorje. Szentségimádáson a Szentlélek így imádkozott bennem: “Hőn imádott drága jó Jézusom! Mindenek felett szeretlek Téged! A szívem már csak egyre vágyik: arra, amit Te kértél Atyádtól a főpapi imádban: “Atyám, azt akarom, hogy akiket Nekem adtál, ott legyenek, ahol Én, és lássák dicsőségemet.” Imádott Uram, Jézusom! Az Atya Neked adott engem. Én a Tiéd vagyok. Nem tudok eléggé hálát adni ezért Nektek. Szívem minden dobbanásával egy-egy Te Deumot zengek Nektek. Atyám, Mennyei szerető Örök Édesatyám! Kérlek, add meg nekem, hogy ott legyek, ahol Jézus, és lássam az Ő dicsőségét! Bocsáss meg, hogy nyomorult méltatlan vagyok, de minden a Te kegyelmed. Imádott Jézusom értem kiontott drága Szent Vére már megtisztította lelkemet. Atyám! Már csak egyre vágyom, hogy ott legyek, ahol Te vagy, és lássam dicsőségedet! Mint a kitikkadt szarvas a hűs patak vizére, úgy szomjazik a lelkem Rád, Szent Színed látására! Mikor jelenhetek meg már Szent Színed előtt? Csak a könnyeim folynak, úgy vágyom Hozzád, hogy színről színre lássalak Téged, én Uram, és Istenem, én hőn imádott drága Szent Mindenem!”

Az Úr Jézus: “Az idő közel. Kislányom készülj! A vágyat Én adtam a szívedbe, amit hamarosan be is teljesítek. Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív fel nem foghatja, amit neked készítettem. Hűséged elnyeri jutalmamat. Tarts ki mindhalálig! Amit rád bíztam, elvégezted. Megdicsőítetted Nevemet a földön. Örökre boldoggá teszlek. Nagy jutalmat készítettem neked a mennyben. Tudod, az az Én jutalmam, hogy mindörökre élvezni fogod az Én felséges társaságomat.
Megéreztetem veled semmihez sem fogható végtelen szeretetemet. Elmerítelek szeretettől lángoló irgalmas Szívemben. Felfogni, elképzelni nem tudod azt a boldogságot, amelyet minden üdvözült léleknek készítettem. Azt emberi szavakkal lehetetlen kifejezni. Most még töredékes a tudásotok és az ismeretetek. De amikor beléptek az örökkévalóságba, eltűnik a töredékes, és felváltja a tökéletes. Vagyis akkor mindannyian megkapjátok Tőlem a tökéletes tudást, ismeretet, és boldogságot. Mindenki abban a fokban, amilyen fokban megnyitotta a földön a szívét az Irántam való szeretetre, arra, hogy befogadjon Engem, Megváltóját. De kivétel nélkül mindenki boldog lesz. Ezt jelenti az egy Dénár, amiről a példabeszédben szóltam. Én nem vagyok szűkmarkú. Mindenkinek ugyanazt adom, de a mértéket rátok bíztam. Ti döntitek el, hogy az örökkévalóságot milyen mértékben birtokoljátok. Aki szentként hal meg, az túlcsorduló mértékben tudja befogadni. Aki bűnben hal meg, de valaki imádkozik érte, az sem vész el. A tisztítótűzben való megtisztulás után elnyeri az örök életet. Az igaz, hogy csak gyűszűnyi a befogadó képessége, és pislákoló mécses csupán, de ő vég nélkül fog hálát adni, és dicsőíteni azért, hogy nem veszett el.
Gyermekeim! Törekedjetek szentté válni! Ezt kértem tőletek az Evangéliumban. Akkor ragyogni fogtok országomban, mint a csillagok, és a legnagyobb mértékben be tudjátok fogadni a menny végtelen örök boldogságát. Erre áldalak meg benneteket Szívem túlcsorduló szeretetével drága kicsi gyermekei, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr56215115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása