HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.05.22. 06:39 :: lowoa

2017. május 22. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Kiválasztottalak titeket Magamnak, mert azt akarom, hogy szentek legyetek, és példaképül állítalak titeket népem elé, hogy megszentelődjenek általatok. Tanításom által, amelyet közöltem veletek.

 

Kicsi gyermekeim! Nagy a felelősségetek, ezért legyetek éberek, mert a sátán ordító oroszlán módjára leselkedik rátok, hogy elbuktasson, elnyeljen és pokolra taszítson. De ne féljetek tőle! Szálljatok vele szembe bátran hitetek erejével! Bízzatok Bennem! Én veletek vagyok minden nap a világ végezetéig.

 

Kicsi gyermekeim! Most nagy feladatot bízok rátok. A legnagyobb feladat az életszentség elérése és annak megtartása, és hogy jó példát mutassatok környezetetek számára. A másik feladat nem kisebb ennél. Az, hogy életpéldátokkal, tanításotokkal, áldozataitokkal és imáitokkal lelkeket mentsetek ki a sátán karmaiból. Hozzátok vissza őket szent keresztem alá, hogy rájuk csurogjon Legszentebb Testemből kifolyt Vérem, hogy megszentelje és üdvözítse őket. Az ilyenekért kiáltottam: „Szomjazom!” Szomjaztam a lelkekre akkor ott, a keresztfán, és szomjúságom nem csillapodik. Kétezer éve egyfolytában belekiáltom a világba: „Szomjazom a lelkekre, hogy üdvözítsem őket!” Ennél nagyobb feladat nincs, mint az életszentség és a lélekmentés. Ha majd meglátjátok a Mennyben, hogy milyen hatalmas ünnepet ülnek szent angyalaim és üdvözült szentjeim azért, hogy egy megtérő bűnöst mentettetek meg az örök életre. Vég nélküli ünnepet fogtok ülni a Mennyben minden üdvözült, megmentett lélek miatt. Azért van különválasztva a pokol a Mennytől, ahogy azt a szegény Lázár és a dúsgazdag példabeszédében mondtam, hogy az üdvözült szentek és a szent angyalok ne szomorkodjanak ezeknek a szerencsétlen kárhozottaknak a láttán, akik vég nélkül gyötrődnek meg nem bánt, jóvá nem tett bűneik miatt. Mindezt azért mondom most nektek, mert amíg a Földön él valaki, addig megtérhet, és megmenthető. De ha már külön vált lelke a testétől, akkor nem tud megváltozni, és el kell foglalnia neki az őt megillető helyet. Ezért, drága gyermekeim, sokat imádkozzatok a szegény bűnösökért! Ne tartsatok soknak semmi szenvedést és áldozatot, amit ezekért a lelkekért hoztok, mert ha így tesztek, Velem egyesültök és bevonlak titeket Megváltásom hatalmas és megtisztelő művébe. Ezért van az, hogy sok betegséget és szenvedést, ami a Földön van, nem gyógyítok meg, mert aki kapja, az két okból kapja. Az egyik ok az, hogy megtérjen és üdvözüljön a kereszt által, és szenvedéseivel levezekelje bűneit. Ha pedig mindezt már megtette, akkor a bűnösökért engeszteljen, és ez által megmentse őket a kárhozattól.

 

Gyermekeim! A szenvedésnek hatalmas értéke van. Szent angyalaim irigyelnek titeket, földi embereket, mivel ők nem tudnak szenvedni. Ti pedig menekültök a szenvedések elől, és keseregtek, panaszkodtok. Jóllehet, Én minden embert az örömre és boldogságra teremtettem, de amióta az első emberpár kiűzetett a Paradicsomból, azóta automatikus szenvedése.

 

Kicsi gyermekeim! Már elmondtam nektek a jövőt. Figyeljétek a jeleket! Ezek mind-mind arra szolgálnak, hogy megerősítsem Belém vetett hiteteket és bizalmatokat. Az óra itt van. Az Emberfia a bűnösök kezére kerül. Az óra most is itt van. És követőim osztoznak sorsomban. Ne féljetek, és ne rettegjetek! Bízzatok rendületlenül Bennem, Megváltó, Mindenható Istenetekben! Ellenfelem az utolsókat rúgja. Érzi, hogy közel a vég. Nemsokára megkötözöm őt, és a pokol mélyére vitetem. Ti pedig végre felszabadultok a nyomasztó kísértések és lidércek alól, és Belém vetett hittel, lángoló szeretettel imádhattok Engem. Mindez hamar bekövetkezik, de addig is, amíg ez a jelen világ tart, éljetek szüntelen készenlétben, mert most fogok eljönni, megítélni a világot, most fogom büntetéssel sújtani mindazokat, akik ezt kiérdemelték. Sokakat vértanúkként viszek a Menny dicsőségébe. Néhányat pedig meghagyok, hogy itt szolgálják és tanítsák a felnövekvő nemzedéket, az új korban. Ennek a történelmi korszaknak örökre vége lesz. Egy újat alkotok, ami az Én teremtésem, amiben nem lesz gyűlölet, gonoszság, mert a kísértőt megláncolom. Igazság és béke csókolgatják egymást. Ez lesz Édesanyám Szeplőtelen Szívének diadala, Aki szüntelenül azért imádkozik, hogy ez mielőbb beteljesüljön, és az Ő diadala egybeesik az Oltáriszentség soha nem látott tiszteletével és dicsőségével, ami a Földön megvalósul Egyházamban. Boldog az az ember, aki megéli ezt az új kort, mert megitatom őt az élet vizéből, és nem szomjazik többé, betelik az Én végtelen, Isteni szeretetemmel és dicsőségemmel. Erre áldalak meg titeket kicsi, drága gyermekeim, Szívem túláradó, végtelen szeretetével, megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítések: Mk 9, 7: „A felhőből szózat hallatszott: „Ez az én szeretett Fiam, őt hallgassátok!” 2Kor 13, 3: „Krisztus szól”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr2712604595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása